• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Şuan 5+5 haftalık gebeyim. Sabah biraz kanamam oldu. Cumartesi olduğu için acile gittim en son bı hafta önce test yaptım 2500 dü bugün tekrar yapıldı test 5000 çıktı.. hatta genel testleride yaptık idrar flnda herşey normal. En son 3,5 haftalıkken gittim hastaneye kese görünmedi dedi o zmn 1612ydi değerim bı hafta sonra gel dedi. Ben bilerek geç gitmek istedim bu salı gitcem o zmna kadar altı hafta olmuş oluyo işte. Neyse çok korkup acile gidip test yaptım alttan muayene oldum ve hafif sızıntı var tahlili bekle dedi bekledim doktor herşey normal dedi. Eve gönderdi. Yaşayan varmı yada normalmi sizce düşük olabilirmi. Kadın doğum doktoru değilde acil doktoru olduğu için tedirginim biraz.
gecmis olsun canim bilemedim ki yasayan arkadaslar bi yorum yapsin betan iyi gibi geldi bana umarim kotu birsey yoktur canim💖

Selogi hanim beni anlamış aslında eksik yazmışım ovulasyon testi gebelik olduğunda t çizgisi c den bile yoğun pozitif oluyor onu kastettim ama evet satılırken gebelik testi de çıkıyor onu da kullanırdım aklımda kalsın inşallah 🥰
bende bunu merak ediyordum. Yumurtalama 20 kasım bugün lh testi yaptım böyle çıktı. Bakalım ilerleyen günler ne olacak.

Eklentiler

• IMG_8328.webp
    IMG_8328.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 30
10 ayı geride bıraktım, her ay yeni bir umutla devam ediyorum, Bat 8 Aralık görünüyor. Umudunu aralığa bırakanları bekliyorum aralik ayı bizim ayimiz olsun yılın son ayı mucizelerimize kavusuruz insallah💖💖
Selamlaar regli gününe 3 gün var test böyle çıktı gebelik var mı sizce ?

Eklentiler

• IMG_0925.webp
    IMG_0925.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 28
Selamlar regli gününe 3 gün var test böyle çıktı . Sizce gebelik var mı?

Eklentiler

• IMG_0925.webp
    IMG_0925.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 29
Teşekkür ederim. Bilgisi olan varsa yazabilirmi
Altan muayyene ettirme kendini kesenin ultrasyondan çıkmasını bekle belli bir değerden sonra kese görünür ve kalp atışı 8. Haftadan sonra duyulu. Sabırla bekle inşallah kanama olan kadınlar için genelde fitil veriliyorlar benimde kızımda çok kasık ağrım vardı fitil vermişti rahatlatmıştı beni. Özel doktorlar genelde tutunsun diye veriyorlar ama devler pek ilgili değil

Şuan 5+5 haftalık gebeyim. Sabah biraz kanamam oldu. Cumartesi olduğu için acile gittim en son bı hafta önce test yaptım 2500 dü bugün tekrar yapıldı test 5000 çıktı.. hatta genel testleride yaptık idrar flnda herşey normal. En son 3,5 haftalıkken gittim hastaneye kese görünmedi dedi o zmn 1612ydi değerim bı hafta sonra gel dedi. Ben bilerek geç gitmek istedim bu salı gitcem o zmna kadar altı hafta olmuş oluyo işte. Neyse çok korkup acile gidip test yaptım alttan muayene oldum ve hafif sızıntı var tahlili bekle dedi bekledim doktor herşey normal dedi. Eve gönderdi. Yaşayan varmı yada normalmi sizce düşük olabilirmi. Kadın doğum doktoru değilde acil doktoru olduğu için tedirginim biraz.
progesteron verdiler mi kanamadan kastınız leke şeklinde ise korkma yerlesmedir düşük olsa betan yükselmez kendini yorma ayaklarını yukarı uzat dinlen

İç iç bir şey olmaz. Dolorex ağrı kesici içtim ben geçen ay iki kere. Bende çok fena adet olmuştum çünkü o hissiyatı biliyorum resmen kazı çalışması oluyor dimi
Dolorex kalidren gibi diklofenak grubu agri kesiciler yumurta gelisimini etkiledigi icin ozellikle regl boyunca kullanilsin istemiyor doktorlar. Benim de regl donemim hep agrili olur hatta oyle bir agri ki kusturur agridan. 1 gun sadece içmeye çalışıyorum ki hemen vücudumdan atilsin. Mümkün oldugunda az dolorex maksimum sicak su torbasi ve allaha agrinin kesilmesi icin dua. Benim de bat 5 aralik:)

Dolorex kalidren gibi diklofenak grubu agri kesiciler yumurta gelisimini etkiledigi icin ozellikle regl boyunca kullanilsin istemiyor doktorlar. Benim de regl donemim hep agrili olur hatta oyle bir agri ki kusturur agridan. 1 gun sadece içmeye çalışıyorum ki hemen vücudumdan atilsin. Mümkün oldugunda az dolorex maksimum sicak su torbasi ve allaha agrinin kesilmesi icin dua. Benim de bat 5 aralik:)
Valla ne yapalım parol etki etmez diye yılana sarılıyoruz herhalde 😂 az kalmış seninde haftaya testlere başlarsın djdjdh

Back
X