• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Günaydın canlar benimde bat 5 aralık ama hep bir gün erken oluyorum 4 aralık diyelim benimde böyle kasıklarımda ağrı dışında bir belirti
İnşallah gebeliktendiiir
ayy inşallah akıntımda arttı bugün adet belirtisiyle aynı olunca insan anlamıyor bir şey

Hadi kazasız belasız olsun inşallah, galiba hsg çekileceksiniz ne zamandır deniyorsunuz ben de geçen ay gittim doktora 3 ay içinde gebelik olmazsa hsg dedi ama çok korkuyorum umarım olur ve gerek kalmaz.
Hgs çektirdim ben 5 ay önce korkulacak hiç bir şey yok kızlar 5-10 dk işlem böyle hafif bir ağrı vuruyor sonra geçiyor

İnşallah bu ay çok güzel haberler alırız benimde göğüs hassasiyetim başladı koltuk altıma doğru ağrıyor özellikle ve inanılmaz acıkıyorum
Ya benim de birkaç gündür günde bir kez ya da ikiz kez oldu bazen böyle birden bi
Şey batıyor gibi çimdik atılır gibi batıyor ya ama göğüs hassasiyetim yok hafif şiştiler sadece adet öncesi biraz büyüyor ya öyle bi acı sızlama yok göğüste

Günaaaydıııınnn güzel topik ve güzel üyeleri ☀️🧘🏻‍♀️🥰

Günaydın kızlarr ben sonunda regl oldum ağrıdan ölüyorum ama olsun en azından döngü bitti 🤲🏻💃😭🎊😢🐣( bu arada adet söktürücülerden sonra daha şiddetli regl olma kısmı gerçekmiş )

Günaydın kızlarr ben sonunda regl oldum ağrıdan ölüyorum ama olsun en azından döngü bitti 🤲🏻💃😭🎊😢🐣( bu arada adet söktürücülerden sonra daha şiddetli regl olma kısmı gerçekmiş )
Ay çok şükür civcivvv 🥰🥰 Yeni döngü için sökülmek önemliydi artık. Güzel beslen, takviye al. Tük tuşlara bas bu ay. Aralık sonu sürpriziii 🫶🏼

Kızlar günaydın bat 3 aralık. Adetime 6 gün varlen test yaptım avox marka negatif çıktı dün akşam yaptığımda silik çizgi gördüm bugün ilk idrarla testi yeniledim yine hayalet çizgi var. Sizce kan testi vermeli miyim? Kanda negatif görücem diye çok korkuyorum

Kızlar günaydın bat 3 aralık. Adetime 6 gün varlen test yaptım avox marka negatif çıktı dün akşam yaptığımda silik çizgi gördüm bugün ilk idrarla testi yeniledim yine hayalet çizgi var. Sizce kan testi vermeli miyim? Kanda negatif görücem diye çok korkuyorum
Awox pozitifsee kanında çıkar. Sahte pozitif vermiyor çünkü. Önce kana geçiyor zati hcg hormonuuuu. Ver bencee.

Awox pozitifsee kanında çıkar. Sahte pozitif vermiyor çünkü. Önce kana geçiyor zati hcg hormonuuuu. Ver bencee.
IMG_0533.webp
IMG_0539.webp

Etiketli olan bugün yaptığım buradan görünüyor mu bilmiyorum çıplak gözle bile zor görülüyor

Testi böyle olupta hamile olduğunu öğrenen var mı forumda kimyasal falan diye okudum biraz tedirginim 🥹
Kimyasalla silik çizginin nasıl bir alakası var? Pozitif görüyorlar ve sonra kan veriyorlar o da pozitif ve kan değerleri gün gittikçe düşüyor. İstiyorsan 1-2 gün daha test yap bekle biraz hem hCG yükselir. Ben de görüyorum hafif silik bir çizgi.

Back
X