• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kimyasalla silik çizginin nasıl bir alakası var? Pozitif görüyorlar ve sonra kan veriyorlar o da pozitif ve kan değerleri gün gittikçe düşüyor. İstiyorsan 1-2 gün daha test yap bekle biraz hem hCG yükselir. Ben de görüyorum hafif silik bir çizgi.
Ne biliyim ya çok bilmek çok okumakta iyi bişey değil galiba insan farklı farklı şeylere yoruyo 😔 sizin durumunuz nedir adet tarihinize yaklaştınız mı

Ne biliyim ya çok bilmek çok okumakta iyi bişey değil galiba insan farklı farklı şeylere yoruyo 😔 sizin durumunuz nedir adet tarihinize yaklaştınız mı
5-6 gün var benim de bata. Keyfim yerinde çok şükür. Test henüz yapmadım DPO11/12 gibi düşünüyorum yani üç gün sonra falan yaparım. Benim de Awox denemek için yumurtlamadan iki gün sonra baktım, bayağı dümdüz bembeyaz bir şeydi aradan 5 saat geçti kuruma çizgisi bile vermedi yani öyle düşünün. O yüzden kısmet sizden umutluyum. :))))

5-6 gün var benim de bata. Keyfim yerinde çok şükür. Test henüz yapmadım DPO11/12 gibi düşünüyorum yani üç gün sonra falan yaparım. Benim de Awox denemek için yumurtlamadan iki gün sonra baktım, bayağı dümdüz bembeyaz bir şeydi aradan 5 saat geçti kuruma çizgisi bile vermedi yani öyle düşünün. O yüzden kısmet sizden umutluyum. :))))
Evet benimde 6 gün kala yaptığım bembeyaz t bölgesi dediğiniz gibi kuruma çizgisi bile yok ama dün akşam ve bu sabahki umutlandırdı beni :) testi yaptığınızda mutlaka haberdar edin merak ettim şimdi belirti yaşıyo musunuz peki?

Evet benimde 6 gün kala yaptığım bembeyaz t bölgesi dediğiniz gibi kuruma çizgisi bile yok ama dün akşam ve bu sabahki umutlandırdı beni :) testi yaptığınızda mutlaka haberdar edin merak ettim şimdi belirti yaşıyo musunuz peki?
Notlarıma bakıp söylüyorum hemen.
Dpo4: Regl akışı olduğundaki gibi bağırsak, gaz hareketleri, süt kremamsı çamaşır kirletmeyen akıntı.
Dpo5: Göğüs ucuna dokununca acı, sızı abartılı değil.
Dpo 6: sağ taraf kramp ve sızı, eğilince daha çok hissediliyor.
Dpo7: Ağrı bele ve bacağa doğru yayılmış, rahatsız edici kas gerilmeleri, kramplar. Uyurken belli noktalarda bıçak batması.
Dpo8: Ağrılar hafiflemiş, belli noktalarda gerginlikler yine var ama hafif.
Açıkçası dpo7 ve 8 acaba mı dedirtti.

vallahi kız ben bu ay hiç hesaplamadım he dop kaçım acaba dur bakayım bir :)
Takviye folat falan var mı kullandığın. Ben geçen ay takviye olsun diye şuna başladım. Düşük doz sabah akşam reçetesiz.

Eklentiler

• IMG_2459.webp
    IMG_2459.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 11
Notlarıma bakıp söylüyorum hemen.
Dpo4: Regl akışı olduğundaki gibi bağırsak, gaz hareketleri, süt kremamsı çamaşır kirletmeyen akıntı.
Dpo5: Göğüs ucuna dokununca acı, sızı abartılı değil.
Dpo 6: sağ taraf kramp ve sızı, eğilince daha çok hissediliyor.
Dpo7: Ağrı bele ve bacağa doğru yayılmış, rahatsız edici kas gerilmeleri, kramplar. Uyurken belli noktalarda bıçak batması.
Dpo8: Ağrılar hafiflemiş, belli noktalarda gerginlikler yine var ama hafif.
Açıkçası dpo7 ve 8 acaba mı dedirtti.
Bu yaşadıklarının hepsi bende de var bi de bende ilave olarak kalçama da ağrı giriyo bu sabahta ilk defa sağa sola dönerken kramplar yaşadım. Bi de bilmiyorum kusura bakma dpo ne demek 🫣😂

Bu yaşadıklarının hepsi bende de var bi de bende ilave olarak kalçama da ağrı giriyo bu sabahta ilk defa sağa sola dönerken kramplar yaşadım. Bi de bilmiyorum kusura bakma dpo ne demek 🫣😂
Pik silindiği gün dpo0. Sonra dpo1,2,3. Yani yumurtlama sonrası günler. Sağ kalçamın üst kısmına doğru çekilme oldu. Dediğim gibi sağ tarafımı etkiledi nedense. O yüzden şüphelendim. Ama test de çıkmaz falan üzülmeyeyim erkenden diye yapmadım. Sen kaç aydır deniyordun hayırlı olsun inşallah var gibi sende.

Pik silindiği gün dpo0. Sonra dpo1,2,3. Yani yumurtlama sonrası günler. Sağ kalçamın üst kısmına doğru çekilme oldu. Dediğim gibi sağ tarafımı etkiledi nedense. O yüzden şüphelendim. Ama test de çıkmaz falan üzülmeyeyim erkenden diye yapmadım. Sen kaç aydır deniyordun hayırlı olsun inşallah var gibi sende.
Benim aslında bu 3. Çocuk olacak 2 yıldır spiral ile korunuyordum geçen ay adet dönemimde çıkarttırdım kaymış zaten kalsan kalırdı dedi doktor bu ay ilk denememizi yaptık. İşte testler böyle Ya tecrübeli olmama rağmen insanın eli ayağına dolaşıyor. Daha önceki hamileliklerim hiç planlı olmadı. İlk defa olursa bu tekne kazıntıdını planlı olsun istedik işte bakalım

Takviye folat falan var mı kullandığın. Ben geçen ay takviye olsun diye şuna başladım. Düşük doz sabah akşam reçetesiz.
Bebis bunun folik asit fena değil ama pcos un varsa inositol yetersiz kalabilir folik asit 400 inositol 2000 hatta bazıları 4000 öneriyor ama pcos yoksa yumurta oluşumunu destekler 🌸

Benim aslında bu 3. Çocuk olacak 2 yıldır spiral ile korunuyordum geçen ay adet dönemimde çıkarttırdım kaymış zaten kalsan kalırdı dedi doktor bu ay ilk denememizi yaptık. İşte testler böyle Ya tecrübeli olmama rağmen insanın eli ayağına dolaşıyor. Daha önceki hamileliklerim hiç planlı olmadı. İlk defa olursa bu tekne kazıntıdını planlı olsun istedik işte bakalım
Yaa ne güzel Rabbim bağışlasın evlatlarınızı. Yaşları kaç? Bu gebeliğiniz de sağlık sıhhatle gelsin inşallah. Zamanı gelmiş demek ki içinize doğmuş resmen 🥳

Bebis bunun folik asit fena değil ama pcos un varsa inositol yetersiz kalabilir folik asit 400 inositol 2000 hatta bazıları 4000 öneriyor ama pcos yoksa yumurta oluşumunu destekler 🌸
Pcosum yok. Evet yorumlarda da gördüm pcosluların daha çok kullandığını aslında ama olsun dedim yumurta sağlığı da kötü bi şey değil 😁 Baktım forumda herkes bi şey kullanıyordu, ben de bunu aldım 😂

Yaa ne güzel Rabbim bağışlasın evlatlarınızı. Yaşları kaç? Bu gebeliğiniz de sağlık sıhhatle gelsin inşallah. Zamanı gelmiş demek ki içinize doğmuş resmen 🥳
Amiin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın allah isteyen herkese versin. 3 yazmışım ya 2.olacak 😂 bi kızım var 7 yaşında bi tane de kardeşi olsun istedik. Siz ne kadardır deniyosunuz? Kaç yıldır evlisiniz?

Ben takip etmedim hiç denedim yanlış test almışım diye ama pik görmedim
Değerlendirme günlerin güzel miydi peki. Takvime göre 2 2 gidebilmiş miydin? İnşallah bebeğin seninledir, yoksa bile kendini üzme önümüzdeki ay en azından yumurta ağrılarının olduğu günleri bir yere not al. Takviye gibi bir şey kullan eğer kullanmıyorsan. Yumurtlama günleri regli gününü ileri atabiliyor çünkü eğer geç olduysa. Ben bu ay 21. gündü yumurtlama gördüm. Herkes 14, 15 gibi günlerde oluyor.

selogi selogi D dodo1234 amanbocegi amanbocegi gurbetsel gurbetsel

Sabah ilk idrarla yaptım yine olumsuz 😔 Ama tuhaftırki adet ağrımda henüz yok karnımda bi doluluk bi gaz var sürekli şişkinim yani
Sağlık olsun. Geçen ay ben de ağrısız oldum ama 15 gün gecikmeyle .
O gaz bende de var ya hormonların etkisiyle oluyor galiba. Alt karnımda kasıklarda da çok hafif acıma var gerginlik var bugğn ilk defa öyle uyandım.

Back
X