- 25 Kasım 2025
- 49
- 14
- 3
- 29
Bende bundan korkuyorum herkes öyle diyornasip kısmet ya valla ilkı oyle olunca 2. oyle olmuyor bazen bende aynı durumdayım. 2. için 13 ay oldu bak olmuyır hala.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bundan korkuyorum herkes öyle diyornasip kısmet ya valla ilkı oyle olunca 2. oyle olmuyor bazen bende aynı durumdayım. 2. için 13 ay oldu bak olmuyır hala.
Dayanamıyorum ki bide mesajını sabah gördüm canım seninyapmamani tavsiye etmiştim nasip hayirlisi olsun![]()
gunaydinnnn canimmmmGünaaaydıııınnn güzel topik ve güzel üyeleri![]()
Üç aydır deniyoruz iki yıllık evliyim. Yaşım 32 biraz panik halindeyim ama doktor kontrolüne çıkmadık. Eşim de çıkmadı haliyle. Korunmayı yeni bıraktığım için 3-5 ay kendi kendimize bir bakalım istedik. O yüzden kendime yumurtlama sağlığı için o takviyeyi aldım. Bu ay tutmazsa eşime de keçiboynuzu veya buradan başka öneriler bulurum reçetesiz iki ay da o şekil denerim.sen ne kadar deniyorsun canım. ya bızde aldık da eşim hep unutuyor. sprem testıne gitti mi eşin
herkes de aynı olacak dıye bırsey yok 2. 3 4 ay da bazen hemen olanda olabilir. daha cok yenı denıyordun sen panık yapma :*Bende bundan korkuyorum herkes öyle diyor![]()
yeni döngün simdiden hayirli olsun canimmmGünaydın kızlarr ben sonunda regl oldum ağrıdan ölüyorum ama olsun en azından döngü bitti( bu arada adet söktürücülerden sonra daha şiddetli regl olma kısmı gerçekmiş )
Geç kaldın yoklama aldık yok yazıldın. Müdürden geç kağıdı algunaydinnnn canimmmm
hehe hiç panik yapma 32 de evlendim 34 de doğurdum :) en az 6 ay dene 6 ay olmazsa doktora git mutlaka erteleme. incir tüket, havuç ve avokado ye , aynen takviey kullan.Üç aydır deniyoruz iki yıllık evliyim. Yaşım 32 biraz panik halindeyim ama doktor kontrolüne çıkmadık. Eşim de çıkmadı haliyle. Korunmayı yeni bıraktığım için 3-5 ay kendi kendimize bir bakalım istedik. O yüzden kendime yumurtlama sağlığı için o takviyeyi aldım. Bu ay tutmazsa eşime de keçiboynuzu veya buradan başka öneriler bulurum reçetesiz iki ay da o şekil denerim.![]()
görünüyor ama bence kan icin erken henüz 2 gun sonra tekrarla daha netlesirse o zaman kan vermeni oneririmEki Görüntüle 3679698 Eki Görüntüle 3679699
Etiketli olan bugün yaptığım buradan görünüyor mu bilmiyorum çıplak gözle bile zor görülüyor
32 yaşındayım. 2 yıllık evliyim. Hatta 2,5. 3 aydır deniyoruz. İçimde yükselen bir bebek isteği oluştu. Zamanı mı geldi nedir dedim başladık denemelere. İlk olacak. Siz pazartesi kan verin lütfen. Umutluyum sizden.Amiin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın allah isteyen herkese versin. 3 yazmışım ya 2.olacakbi kızım var 7 yaşında bi tane de kardeşi olsun istedik. Siz ne kadardır deniyosunuz? Kaç yıldır evlisiniz?
Hafta içine denk geldiği için çalışıyorum sabhtan veremem aç karnına vermek gerekmiyor gerçi di mi? Akşamda versem olur yanigörünüyor ama bence kan icin erken henüz 2 gun sonra tekrarla daha netlesirse o zaman kan vermeni oneririm![]()
Bugün versem çok erken olur di mi32 yaşındayım. 2 yıllık evliyim. Hatta 2,5. 3 aydır deniyoruz. İçimde yükselen bir bebek isteği oluştu. Zamanı mı geldi nedir dedim başladık denemelere. İlk olacak. Siz pazartesi kan verin lütfen. Umutluyum sizden.
Bu sebze meyveler faziletli midir hanımefendi? Alayım bugün. Senin bu aralarda tutarsa 5 buçuk-6 yaş mı olacak aralarında çok güzel. O orguseverkiz da 7 yaşındaymış evladı.hehe hiç panik yapma 32 de evlendim 34 de doğurdum :) en az 6 ay dene 6 ay olmazsa doktora git mutlaka erteleme. incir tüket, havuç ve avokado ye , aynen takviey kullan.
hayırlısı olsun yeni döngü yeni umut canimDayanamıyorum ki bide mesajını sabah gördüm canım seninvalla artık adet olacak gibi düşünüyorum
Bugün haftasonu. Hemen çıkıyorsa sonucun erken olmaz ki kanda olmasa testte görünmezdi pozitif D dodo1234Bugün versem çok erken olur di mirabbim tez zamansa nasip etsin inşallah. Daha önce kornuyormuydunuz?
ayy degisik bi ruya gordum korkudan ruyadan uyandirdim kendimi saat 7 bucukta o saatten beri uyumaya calisiyorum uyu uyan uyu uyan dengem şaştı bu saat oldu benim uykularim biraz sıkıntılı daGeç kaldın yoklama aldık yok yazıldın. Müdürden geç kağıdı alpardon müdür de sendin
Yani korunmak denirse işte korunuyordukBugün versem çok erken olur di mirabbim tez zamansa nasip etsin inşallah. Daha önce kornuyormuydunuz?
evet canim hic farknetmiyor aksam da verebilirsinHafta içine denk geldiği için çalışıyorum sabhtan veremem aç karnına vermek gerekmiyor gerçi di mi? Akşamda versem olur yani