• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

sen ne kadar deniyorsun canım. ya bızde aldık da eşim hep unutuyor. sprem testıne gitti mi eşin
Üç aydır deniyoruz iki yıllık evliyim. Yaşım 32 biraz panik halindeyim ama doktor kontrolüne çıkmadık. Eşim de çıkmadı haliyle. Korunmayı yeni bıraktığım için 3-5 ay kendi kendimize bir bakalım istedik. O yüzden kendime yumurtlama sağlığı için o takviyeyi aldım. Bu ay tutmazsa eşime de keçiboynuzu veya buradan başka öneriler bulurum reçetesiz iki ay da o şekil denerim. 😂

Üç aydır deniyoruz iki yıllık evliyim. Yaşım 32 biraz panik halindeyim ama doktor kontrolüne çıkmadık. Eşim de çıkmadı haliyle. Korunmayı yeni bıraktığım için 3-5 ay kendi kendimize bir bakalım istedik. O yüzden kendime yumurtlama sağlığı için o takviyeyi aldım. Bu ay tutmazsa eşime de keçiboynuzu veya buradan başka öneriler bulurum reçetesiz iki ay da o şekil denerim. 😂
hehe hiç panik yapma 32 de evlendim 34 de doğurdum :) en az 6 ay dene 6 ay olmazsa doktora git mutlaka erteleme. incir tüket, havuç ve avokado ye , aynen takviey kullan.

Amiin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın allah isteyen herkese versin. 3 yazmışım ya 2.olacak 😂 bi kızım var 7 yaşında bi tane de kardeşi olsun istedik. Siz ne kadardır deniyosunuz? Kaç yıldır evlisiniz?
32 yaşındayım. 2 yıllık evliyim. Hatta 2,5. 3 aydır deniyoruz. İçimde yükselen bir bebek isteği oluştu. Zamanı mı geldi nedir dedim başladık denemelere. İlk olacak. Siz pazartesi kan verin lütfen. Umutluyum sizden.

32 yaşındayım. 2 yıllık evliyim. Hatta 2,5. 3 aydır deniyoruz. İçimde yükselen bir bebek isteği oluştu. Zamanı mı geldi nedir dedim başladık denemelere. İlk olacak. Siz pazartesi kan verin lütfen. Umutluyum sizden.
Bugün versem çok erken olur di mi 😂 rabbim tez zamansa nasip etsin inşallah. Daha önce kornuyormuydunuz?

D dodo1234 yeni test alayım mı bugün sabah kaset test denedim olumsuz çıktı acaba bugün erken gebelik alıp akşam mı yapsam yoksa hiç alma haftaya kan ver mi diyorsun 😩

hehe hiç panik yapma 32 de evlendim 34 de doğurdum :) en az 6 ay dene 6 ay olmazsa doktora git mutlaka erteleme. incir tüket, havuç ve avokado ye , aynen takviey kullan.
Bu sebze meyveler faziletli midir hanımefendi? Alayım bugün. Senin bu aralarda tutarsa 5 buçuk-6 yaş mı olacak aralarında çok güzel. O orguseverkiz da 7 yaşındaymış evladı.

Geç kaldın yoklama aldık yok yazıldın. Müdürden geç kağıdı al 😂 pardon müdür de sendin
ayy degisik bi ruya gordum korkudan ruyadan uyandirdim kendimi saat 7 bucukta o saatten beri uyumaya calisiyorum uyu uyan uyu uyan dengem şaştı bu saat oldu benim uykularim biraz sıkıntılı da😅😅

D dodo1234 yeni test alayım mı bugün sabah kaset test denedim olumsuz çıktı acaba bugün erken gebelik alıp akşam mı yapsam yoksa hiç alma haftaya kan ver mi diyorsun 😩
Kaset daha geç pozitif veriyor. Erken gebelik sandım ben. Belirti diyebileceğin bi şey var mı merak ettim

Back
X