• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

D dodo1234 yeni test alayım mı bugün sabah kaset test denedim olumsuz çıktı acaba bugün erken gebelik alıp akşam mı yapsam yoksa hiç alma haftaya kan ver mi diyorsun 😩
bence alma canim gecikme bekle artık negatif gordun bi kere surekli test yaparak sadece streese giriyorsun ve belkide adet olacaksinin bunun gecikmesine sebep oluyorsun buda döngünü etkiler bozar test yapma bir süre sicak bi dus al ve rahatlasin vücudun stresini burdan hissettim rahatla canim

Bugün haftasonu. Hemen çıkıyorsa sonucun erken olmaz ki kanda olmasa testte görünmezdi pozitif D dodo1234 @amanbocegi değil mi
Aradım hastaneyi 2-2,30 saat diyor ama nedense ayaklarım geri geri gidiyo ya. Hafta içi çalışıyorum eşime de sürpriz yapmak istiyorum açıkçası ay çok heveslendim inşallah vardır

Pcosum yok. Evet yorumlarda da gördüm pcosluların daha çok kullandığını aslında ama olsun dedim yumurta sağlığı da kötü bi şey değil 😁 Baktım forumda herkes bi şey kullanıyordu, ben de bunu aldım 😂
Çok iyi yapmışsın her türlü etki eder ki zaten şifa olsunnn 🌸

Ya hani kızı taşıyan x kromozomu 5 gün, erkeği taşıyan daha az canlı kalıyormuş. Döllenme gününe canlı kalabilir diye düşünerek kız mı dedim bu arada :) Erkek için de özellikle çatlama gününe yakın olursa ihtimal çoğalıyormuş. Kesin değil de ihtimal işte şans yüzdesi gibi.

Aradım hastaneyi 2-2,30 saat diyor ama nedense ayaklarım geri geri gidiyo ya. Hafta içi çalışıyorum eşime de sürpriz yapmak istiyorum açıkçası ay çok heveslendim inşallah vardır
Ya üşenmiyorsan git. Pozitif çıkarsa pazartesi akşam yükseliyor mu diye gidersin. Awox kuruma yapmıyor çünkü. Baksana yumurtalamadan beri burda. 10 gün oldu hala çizgi yok 😂

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    84,4 KB · Görüntüleme: 13
Ya hani kızı taşıyan x kromozomu 5 gün, erkeği taşıyan daha az canlı kalıyormuş. Döllenme gününe canlı kalabilir diye düşünerek kız mı dedim bu arada :) Erkek için de özellikle çatlama gününe yakın olursa ihtimal çoğalıyormuş. Kesin değil de ihtimal işte şans yüzdesi gibi.
Bizim bazı bilimsel bilgiler 😂😅 maşallah maşallah

Kaset daha geç pozitif veriyor. Erken gebelik sandım ben. Belirti diyebileceğin bi şey var mı merak ettim
Karnım dolu göğüslerim ağrıyor ve 15 gündir yattığım yerde uyuya kalıyorum gün boyu esniyorum sıcaklık basması var yanaklarımda özellikle alev alev oluyor bu kadar çok varken negatif çıkmasını anlayamıyorum

Karnım dolu göğüslerim ağrıyor ve 15 gündir yattığım yerde uyuya kalıyorum gün boyu esniyorum sıcaklık basması var yanaklarımda özellikle alev alev oluyor bu kadar çok varken negatif çıkmasını anlayamıyorum
Var mı ateş ölçer? Düşerse regl gelirmiş. Yüksek seyrederse bebek :))

Var mı ateş ölçer? Düşerse regl gelirmiş. Yüksek seyrederse bebek :))
Ben normalde çok üşürüm akşamları olunca yüzüm yanıyor çok fazla soğuktan desem gündüzde olur çünkü soğuk olunca eve girdiğimde hemen kızarır yanaklarım ama bu öyle olmuyor bu yaklaşık 7 gündür böyle gidiyor ama sadece akşamları oluyor ölçmek hiç aklıma gelmedi

Yani korunmak denirse işte korunuyorduk 😂😂
Eğer doğum kontrol hapı spiral vs kullanmadıysan doğal yollarla korunuyorsun anladığım kadarıyla. Benim kız kardeşim ilk gebeliğini evliliğinin 10.ayında yaşadı ama ilk günden bu yana hiç korunmadı. 5 senedir de doğal yollarla korunuyo ama şu an tekrar istese çok bekleyeceğini sanmıyorum. Açıkçası ben seninde çok bekleyeceğini düşünmüyorum çünkü yeni başlamışsınız çalışmalara ilk 1 sene diyor doktorlar.

Birde mesela ben hamileyken afedersiniz ama küçüm abdestimi yaparken karnımın doluluğundan çok fazla yapamazdım yine aynısı oluyor sanki çok tuvaletim var ama yapamıyorum hatta bikere teste bile zor yaptım var gibiydi o zamanda sistit sandım kendimi ama sol kasığımın ağrısı geçti belimde ağrımıyor artık sistit olsam anlardım daha öncede oldum selogi selogi

Ben normalde çok üşürüm akşamları olunca yüzüm yanıyor çok fazla soğuktan desem gündüzde olur çünkü soğuk olunca eve girdiğimde hemen kızarır yanaklarım ama bu öyle olmuyor bu yaklaşık 7 gündür böyle gidiyor ama sadece akşamları oluyor ölçmek hiç aklıma gelmedi
Sabah ilk uyandığında hiç kıpırdamadan ölçülüyormuş. Diğer topikte biri takip ediyor. Regl olacağını da anladı öyle. Valla erken gebelik belirtisi bunlar yanakları ateş basması. Direkt buna dikkat ettim. Farklı olduğunu kendin hissediyorsun zaten. Umudunu kaybetme yine de o yüzden.

Back
X