• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Geçen ay bana da öyle olmuştu asla doymuyordum eşim bakıp bakıp ne oluyor sana diyordu sürekli açtım ama gecikmeli regl oldum maalesef. Ben artık şöyle düşünüyorum her ay gebelik belirtileri yaşayarak vücut kendisini gebelige hazırlıyor bence 🥹😂😂😂 yakındır inşallah o günler 😂😂(umutsuz olmaktan iyidir)
Kimyasal ihtimalin var mıydı geçen ay?

Selogi hanim beni anlamış aslında eksik yazmışım ovulasyon testi gebelik olduğunda t çizgisi c den bile yoğun pozitif oluyor onu kastettim ama evet satılırken gebelik testi de çıkıyor onu da kullanırdım aklımda kalsın inşallah 🥰
Evet evet o şekilde öğrenende var sağlıkla olsun da inşallah 🫂

Kan vermedim ama çok pişman oldum keşke verseydim. Çünkü hiç yaşamadığım belirtileri yaşamıştım testimde yoktu sonra pembe leke ardından yoğun kırmızı olunca regl oldum dedim. Olabilirde çünkü öyle olanda varmış 🥹
Ya hep bi şüphe kalacak ama anlatımların bende kimyasal şüphesi uyandırdı. Olsun öğrenseydin üzülürdün belki. Sağlık olsun ya sıkma canını.

Hiç öyle düşünme bu ay D dudububu66 predictor yaptı negatifti ama hamileydi sağlıkla alsın kucağına💕💕💕
Aa evet hatırlıyorum, bat 1 15 kasım olanlardan, onun 4 5 gün kala negatifti bat günü pozitif olmuştu 🌸 ben zaten regl oldum da ben o markanın da güvenilirliğinin yüksek olduğunu düşündüğümü yazmak istedim belki awox kadar hassas değildir ama ben memnun kaldım

Ya hep bi şüphe kalacak ama anlatımların bende kimyasal şüphesi uyandırdı. Olsun öğrenseydin üzülürdün belki. Sağlık olsun ya sıkma canını.
O an öyle ihtimal vermedim açıkçası sonradan düşününce ve notlarima bakınca bende bir ihtimal mi dedim. Özellikle regle yakın sıcaklık hissim ve sıcak akıntı hissim olurdu 4 5 gün kala anlardım regl geliyor diye geçen ay bunu hiç yaşamadım en belirgin özellikti bu benim için. chat cptg tüm döngümu bildiği için beni hamile ilan etmişti hatta ona ayrı gülmüştüm 😂😂 bakalım nasip her şey umarım hepimiz bu ay o güzel haberi sağlıkla kolaylıkla alırız inşallah aminn🫂

Aa evet hatırlıyorum, bat 1 15 kasım olanlardan, onun 4 5 gün kala negatifti bat günü pozitif olmuştu 🌸 ben zaten regl oldum da ben o markanın da güvenilirliğinin yüksek olduğunu düşündüğümü yazmak istedim belki awox kadar hassas değildir ama ben memnun kaldım
Ben de awox almasam, sizin bahsettiğinizi alacaktım. O da güvenilir erken gebelik testiymiş. Tecrübem yok ama okudum hep 😂

Yumurtlama haftamdaydim ama yumurtlama o pik dönem varya onun olduğunu sanmıyorum çok keskin hissediyorum çünkü o günü mide bulantılarim bile oluyor.Bu geçiş bence hayıt ekstrasi kullanıyorum o mu tetikledi acaba diye düşünüyorum. Umarım seninki bebiş sinyalleridir canim çok az kaldı sana 🥹🥹
olabilir canim oda tetiklemis olabilir, evet az kaldi bakalim ne olacak bu ay🥲💖

Doğru çıkıyor. Ölçüm ayarı iyi. Grilik vermiyor. Kuruma yapmıyor vs vs. Silik görünce acaba kuruma mı demiyoruz.
yaa bende forumda okudum herkes awox u önermiş bende hep eczaneden degisik markalar aliyordum ve hep yalanci pozitif goruyordum ozellikle kaset testlerde bu sefer de awox deneyeyim dedim siparis verdim muhtemelen pazartesi sali gibi elimde olur bir sonraki gunde yaparim🥲

yaa bende forumda okudum herkes awox u önermiş bende hep eczaneden degisik markalar aliyordum ve hep yalanci pozitif goruyordum ozellikle kaset testlerde bu sefer de awox deneyeyim dedim siparis verdim muhtemelen pazartesi sali gibi elimde olur bir sonraki gunde yaparim🥲
Bizim eczanede de burda dandik denen markalar var bir de uçuk fiyatlar. İnternetten uyguna aldım 10’lu. Daha mantıklı.

Benim şu an 10 tane awox 2 tane innovita var dpo6 dayın bol bol yapıcam 😂😂😂
Reglden bi gün önce yapıp öğrenip, regl sonrası yükseliş takip edicem. Test adetlerimiz aynı :)) dur şimdi ziyan etme

Sıvı gibi akıntı görebildin mi. Çatlama ağrısı gibi bi şey. Takviyeleri çoğalt bacı. Gez forumlarda millet neler kullanıyor 😂 Bu ayları boş geçmeleyelim artık. Dpo2 nasıl geçiyor
Valla yumurtlama zamanı şeffaf akışkan akıntı çok gördüm sabah kalktığımda özellikle peçeteye bayağı geliyordu. Çatlama olduktan sonra kesildi akıntı. Şu an sadece göğüs ucu hafif ağrıyor o kadar.

yaa bende awox siparis verdim bekliyorum gelmesini awox o kadar net mi hep dogru mu cikariyor bide ben kacirdim ne zaman yapmis testi kac gun kala
Yani şöyle söylim en azından kuruma çizgisi çıkarıp acaba mı dedirtmiyor. Kimyasal bile olsa varsa var yoksa yok göstermiş oluyor

Back
X