• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Ya gören cevaplasın sperm kalitesine dikkat ediyor musunuz? Ben ediyorum mesela. Bayat ya da çok taze olmamasına. Her gün olmamasına. Yumurtlama günleri edemiyorum bi. Yumurtlamaya kadar bazen 2 bazen 3 gün perhiz. Çatladığımı da anlayınca devam etmiyorum kendimi dinliyorum. Abartıyor muyum acaba? Ama kendimi de dinlemem lazım ya. Eşim de idare ediyor beni garibim napsın 😂
Askim bizim taktik maktik yok hesabı gidiyor sadece ovulasyon günlerini iyi ayarlamaya çalışıyom

Hızlı hızlı yazmaktan ısaretmı gelıyor aklıma 😂😂😂 evet pcos var bu ay klomen kullandım doktorda ılıskı takvımı verdı bana pazartesı gunu 16 mm yumurta vardı, takvım 28 ınde baslıyodu ıste dün cok fazla sancım oldu catladı dıye dusundum ama galıba catlamadı
Ya seni üzmek istemem ama geçen ay bana da öyle oldı bende de pcos var gebelik de olmadı adet oldum. Pik gibi oldu sonra silinir diye bekledim baktım anaa pik değil ama koyu seyretti hep sonra moralim bozuldu test yapmayı bıraktım. Adete yakın bir yapayım dedim öylesine meraktan silik çıktı ta o zaman. Bizde yumurta çok olduğu için lh genel itibariyle bu dönemlerde yüksek seyrediyor. Hani belki çatlamışta olabilir ama başka yumurtalarda gerisinde biraz büyüdüğü içni ondan hala yüksek çıkıyor olabilir 🤔

Ya seni üzmek istemem ama geçen ay bana da öyle oldı bende de pcos var gebelik de olmadı adet oldum. Pik gibi oldu sonra silinir diye bekledim baktım anaa pik değil ama koyu seyretti hep sonra moralim bozuldu test yapmayı bıraktım. Adete yakın bir yapayım dedim öylesine meraktan silik çıktı ta o zaman. Bizde yumurta çok olduğu için lh genel itibariyle bu dönemlerde yüksek seyrediyor. Hani belki çatlamışta olabilir ama başka yumurtalarda gerisinde biraz büyüdüğü içni ondan hala yüksek çıkıyor olabilir 🤔
Hıc bılmıyorum canım ne oldugunu ama ılk kez bu ay ovulasyon testlerım bu kadsr koyu oncedende cok yaptım ama ılk defa bu ay boyle pıke yakın cıkıyor hıc bukadar koyu cıkmazdı bıde klomen kullandımya ılk kez belkı onun vesılesıyle bu ay ıyı bır yumurta vardır dıye umut etmek ıstıyorum degerlendırmeye calısıyorum ama catlamaz dıyede korkuyorum acıkcası zaten bu ayda regl olursam 11 aralık regl tarıhım hsg cekılmeye gıdecegım 14 ay olcak tam

Markası ne bunun? Kuruma çizgisi veriyor mu normalde? Yakınlaştırınca bi şey gördüm sanki
Bu lobuquickti canim bana da oyle gibi geldi daha 8 gun var ben grip oldum olac icecegim diye tekrar erken yaptim cikmadi bende ilaci az once ictim daha 8 gun var reglime

Markası ne bunun? Kuruma çizgisi veriyor mu normalde? Yakınlaştırınca bi şey gördüm sanki
Bu lobuquickti canim bana da oyle gibi geldi daha 8 gun var ben grip oldum olac icecegim diye tekrar erken yaptim cikmadi bende ilaci az once ictim daha

Aa evet hatırlıyorum, bat 1 15 kasım olanlardan, onun 4 5 gün kala negatifti bat günü pozitif olmuştu 🌸 ben zaten regl oldum da ben o markanın da güvenilirliğinin yüksek olduğunu düşündüğümü yazmak istedim belki awox kadar hassas değildir ama ben memnun kaldım
Hatta bat günü dedim ki görünce o kadar çizgiyi çok hamileyim 😂😂😂😂 çünkü çok belirgindi bat günü mutlaka 1 test yapın kızlar öncesini boşverin

Boyle çıktı bende cikmadi agri kesici aldim

Eklentiler

• 1000237185.webp
    1000237185.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 3
Bu lobuquickti canim bana da oyle gibi geldi daha 8 gun var ben grip oldum olac icecegim diye tekrar erken yaptim cikmadi bende ilaci az once ictim daha 8 gun var reglime
Yine de dikkat etseydin. Çıkmayanı saat kaçta yaptın?

27 sınden berı koyu sadece 27 sınde ıkı kere yaptım 28 ınde ıkı kere yaptım ama aynı saatte sadece farklı testle bugun 29 u hala da koyu yanı saat 4 4 bucuk gıbı yapıyorum 2 saat yeme ıcmeye ara verıyorum
benim de 2.5 gün koyu çıkıyor pcos yokken bile. Güzel değerlendir, güzel haberi ver ☺️🥰

Back
X