• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Hayırlısı ınsallah bır gun bızde mutlu haberlerı alıcaz rabbım buyuk😊
Bu arada kızlar bugun dahılıyeye gıtmıstım d vıtamınım 11 cıktı cok dusuk dedı doktor ılac basladı demırımde dusukmus gebelık ıcın onadada ılaca basladı bıde tsh yuksek dedı yanı gebelık ıcın 2 altı olması lazımmıs benım 4.38 onun ıcınde dusuk doz hapa basladı belkıde bunlar etkılıyodu benı aylardır d vıtamını dusuklugu cok etkılermıs kısırlık yaparmıs muhakkak baktırın saclarım cok dokukuyodu depresyon halım cok fazlaydı halsızlık yorgunluk hepsı
Muhtemelen yaşadığın o şeyler tsh ile alakalı. Çok geçmiş olsun. D vit ve demir de düşük olunca yorgunluk ağrı tavan yapmıştır. En kısa zamanda düzene girerler inşaAllah 🤲

Bugün adet gelmezse bakalım yarın bu bebek beni bekliyor şimdide bacağım uyuşmaya başladı stresin göstergesi bu işte adet olcakmışım gibime geliyor 😅

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 21
Muhtemelen yaşadığın o şeyler tsh ile alakalı. Çok geçmiş olsun. D vit ve demir de düşük olunca yorgunluk ağrı tavan yapmıştır. En kısa zamanda düzene girerler inşaAllah 🤲
Tsh kadın dogumda bakıyodu yuksektı hep 3 ve ustı cıkıyodu ama huc benı bu konuda uyarmadıkar gebelıgı engeller vs dıye ve saclarım dokuluyı vs dedım doktora kadın doguma pcosdan olur dedı bukadar

ocak sondaki tahlilime baktim 13 mus eve vardi onu kullaniyim korkuttun beni hfjfjdj

Back
X