Bende bat 1aralik İNŞAALLAH yeni yılda GUZEL haberler alırızzBat 1 Aralık ile yerimi alayım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bat 1aralik İNŞAALLAH yeni yılda GUZEL haberler alırızzBat 1 Aralık ile yerimi alayım![]()
11-13 gün arası diyor geç tutunma olabilir diyor aman valla kurcaladıkça beynim yandı yahe bide chate sorsana o beta degerini 2 gun de bir geriye dogru hesaplasin yerlesme tahmini ne zaman olmus olabilir onu hesaplasin ona gore kafanda bisey oluşsun seninde
test yaptiniz miiiBende bat 1aralik İNŞAALLAH yeni yılda GUZEL haberler alırızz
kurcalama o zaman kusum bekle bakalim ne olacak11-13 gün arası diyor geç tutunma olabilir diyor aman valla kurcaladıkça beynim yandı ya
henuz buraktigin gibiyiz hdjdjSelam kızlar var mı güzel haber alan kimse?
cikar bence ama ilk idrarda daha yogun hcg oldugu icin daha net gosterir sen
Az önce yaptım test 2 saat su tüketmedim ama negatif çıktı yarın adet günüm gelmezse sabah tekrar uyanınca yapıcamİsrarın çok seyrek değilse yap ama 3-4 saa geçmiş ılsun son idrar çıkışından ve su tüketme
bencede sabah yapsan daha iyi olur benceAz önce yaptım test 2 saat su tüketmedim ama negatif çıktı yarın adet günüm gelmezse sabah tekrar uyanınca yapıcam
Öyle yapıcam bakalım umarım sabah güzel haberlerle gelirim burayabencede sabah yapsan daha iyi olur bence
yaaa dedim ben erken daha diye siz awox yanilmaz dediniz erken daha bebegim keske emin oldultan sonra gitseydin, boylelikle benimkide kuruma falandir
insallah canim guzel haberlerini bekliyoruzÖyle yapıcam bakalım umarım sabah güzel haberlerle gelirim buraya
Şok oldum şuaannnyaaa dedim ben erken daha diye siz awox yanilmaz dediniz erken daha bebegim keske emin oldultan sonra gitseydin, boylelikle benimkide kuruma falandir
tam silik gormemiz lazim bence o sekilde yaniltmaz ama boyle bu sekil yaniltabilir her test ikimizinde ayni çıktı çünküŞok oldum şuaannn
Evet ya 2-3 gün sonra tekrar ederimtam silik gormemiz lazim bence o sekilde yaniltmaz ama boyle bu sekil yaniltabilir her test ikimizinde ayni çıktı çünkü
acele etme canim en az 2 gun beklemeni oneriyorum ben oyle yapacağımEvet ya 2-3 gün sonra tekrar ederim
Adet tarihin 6 aralıksa çok erken davranmışsın canım kendini çok yıpratırsın böyle, hadi testi yapıyoruz ama insan kan vermek için uğraşınca negatif çıkınca kendisini daha kötü hissediyor. Bugün test yaptığım için gece gece aklıma düştü negatif çıkması ona moralim bozuk şuan uyuyamadım meselaŞok oldum şuaannn
Ya emin olmak istedim sigara kullanıyorum benAdet tarihin 6 aralıksa çok erken davranmışsın canım kendini çok yıpratırsın böyle, hadi testi yapıyoruz ama insan kan vermek için uğraşınca negatif çıkınca kendisini daha kötü hissediyor. Bugün test yaptığım için gece gece aklıma düştü negatif çıkması ona moralim bozuk şuan uyuyamadım meselaAma yapmasaydım öyle bişeyim olmayacaktı sabretmek çok zor
Öyle yapıcam dodo perşembe falan test yaparımacele etme canim en az 2 gun beklemeni oneriyorum ben oyle yapacağım![]()