- 23 Nisan 2022
- 55
- 17
- 38
- 27
Aa tamam bebişi düşünmüşsünYa emin olmak istedim sigara kullanıyorum ben![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa tamam bebişi düşünmüşsünYa emin olmak istedim sigara kullanıyorum ben![]()
evet canim biraz daha sabret insallah sonu guzel olsunÖyle yapıcam dodo perşembe falan test yaparım
ben yaşamadımmmmKızlar birşey sorcam benim bugün cok başım döndü bide baş agrısı vardı.. yaşayan oldumu yumurtlamadan sonra?
yaa bende ayni sekilde sigara kullaniyorum ogrendigim an birakmak icin acele ediyorum hdjdndjdmkd cabucak ogrenim de birakmak icin bi sebebim olmus olur diyorum ama yine de erken askim sabretYa emin olmak istedim sigara kullanıyorum ben![]()
Chatgpt’ye sordumda oda yumurtlamadan sonra olabilir yazdı.. inşallah hayırlara vesiledirben yaşamadımmmm
Merhaba idrarınızda koku mu fark ettiniz? Nasıl ondan anladınızTaşınma stresi vs derken biraz ara vermiştim aslında bu konuya. Yalancı pozitifler ve kimyasal gebelikler de moralimi baya düşürmüştü. Ne zaman nasipse o zaman olsun diye kendimi teselli ederken, bugün aslında regl olmam gerektiğini hatırladım. Sol kasığımda bikaç gündür batma vardı ve idrarımda değişik bi koku farketmiştim. Onun dışında başka bi belirti yok. Biraz önce test yaptım çok hafif silik gördüm. Çok fazla yalancı pozitif gördüğüm için boşuna umutlanmak istemiyorum.
İnşallah gercekten pozitifdir ve hamilesindirTaşınma stresi vs derken biraz ara vermiştim aslında bu konuya. Yalancı pozitifler ve kimyasal gebelikler de moralimi baya düşürmüştü. Ne zaman nasipse o zaman olsun diye kendimi teselli ederken, bugün aslında regl olmam gerektiğini hatırladım. Sol kasığımda bikaç gündür batma vardı ve idrarımda değişik bi koku farketmiştim. Onun dışında başka bi belirti yok. Biraz önce test yaptım çok hafif silik gördüm. Çok fazla yalancı pozitif gördüğüm için boşuna umutlanmak istemiyorum.
yaa arkadasim hosgeldin hatırlıyorum seniiiTaşınma stresi vs derken biraz ara vermiştim aslında bu konuya. Yalancı pozitifler ve kimyasal gebelikler de moralimi baya düşürmüştü. Ne zaman nasipse o zaman olsun diye kendimi teselli ederken, bugün aslında regl olmam gerektiğini hatırladım. Sol kasığımda bikaç gündür batma vardı ve idrarımda değişik bi koku farketmiştim. Onun dışında başka bi belirti yok. Biraz önce test yaptım çok hafif silik gördüm. Çok fazla yalancı pozitif gördüğüm için boşuna umutlanmak istemiyorum.
insallah canim guzel haberlerini bekliyoruzChatgpt’ye sordumda oda yumurtlamadan sonra olabilir yazdı.. inşallah hayırlara vesiledir![]()
Vitamin kullanıldığında bi değişik koku gelir hani, veya kuşkonmaz yendiğinde :) o tarz bi şeydiMerhaba idrarınızda koku mu fark ettiniz? Nasıl ondan anladınız
İnşallah herkes bu ay güzel haber olur.. gebeş gurubu oluruzinsallah canim guzel haberlerini bekliyoruz![]()
ay insallah ya bakalim belirtiler olumlu ilerliyor gorucezzz rkdjdmİnşallah herkes bu ay güzel haber olur.. gebeş gurubu oluruz![]()
yaa bende de var birkaç gündür farklı oldu kokusu anlamadım sen deyince şimdi dedim acaba mı?Vitamin kullanıldığında bi değişik koku gelir hani, veya kuşkonmaz yendiğinde :) o tarz bi şeydi
Benim de ama sanki yolculuktan döndü oturduğum yerde vertigo gibiyim şu anda.Kızlar birşey sorcam benim bugün cok başım döndü bide baş agrısı vardı.. yaşayan oldumu yumurtlamadan sonra?
yazmaya ara vermiştim bi süre ama okuyorum devamlı yazdıklarınızı.yaa arkadasim hosgeldin hatırlıyorum seniiiistersen resmini at bakalim bi
Vallah bende suan yatakda uzanıyorum ama sanki yer ayagımın altından kayıyor gibi..Benim de ama sanki yolculuktan döndü oturduğum yerde vertigo gibiyim şu anda.
Ben aslında her hafta aynı yolculuğu yapıyorum ama bugün nedense tüm oda fıldır fıldır dönüyor gibi eve geldiğimden beri. Senin tetikleyecek herhangi birşey oldu mu canım?Vallah bende suan yatakda uzanıyorum ama sanki yer ayagımın altından kayıyor gibi..![]()
Aaaaa ben şok
Ayy hadi inşallah pozitif dir..yazmaya ara vermiştim bi süre ama okuyorum devamlı yazdıklarınızı.İnşallah herkes beklediği güzel haberleri en yakın zamanda alır
![]()
Çok hafif silik çizgi var. Reglin gecikmesini bikaç gün daha bekliyim diyorum