- 25 Kasım 2025
- 169
- 115
- 18
- 29
Bende oldu ama ona bağlamamıştım çok baş ağrısı yaşadım bi ara ağrılar başladı sonraKızlar birşey sorcam benim bugün cok başım döndü bide baş agrısı vardı.. yaşayan oldumu yumurtlamadan sonra?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende oldu ama ona bağlamamıştım çok baş ağrısı yaşadım bi ara ağrılar başladı sonraKızlar birşey sorcam benim bugün cok başım döndü bide baş agrısı vardı.. yaşayan oldumu yumurtlamadan sonra?
Amin canım, hepimizin inşallahBenim
yaa bende de var birkaç gündür farklı oldu kokusu anlamadım sen deyince şimdi dedim acaba mı?
Bu arada hayırlı olsun gebesiniz galiba inşallah bi sıkıntı çıkmaz bu seferAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Yok birden oldu.. 29-30kasim pik gordum.. 1 aralik Lh testimin degeri dusmeye basladi. Saat 15-16 gibide bas donmesi basladi hala gecmedi. Acaba hormonlardan mi bilemedim..Ben aslında her hafta aynı yolculuğu yapıyorum ama bugün nedense tüm oda fıldır fıldır dönüyor gibi eve geldiğimden beri. Senin tetikleyecek herhangi birşey oldu mu canım?
Belkide yerlesme kanamasidirKızlar ben yatıyordum sonra alt tarafıma aniden bıçak saplanır gibi ağrı girdi. Sonra doğrulmaya çalıştım kendimi düzelttim hafifledi. Lavaboya gitmek için ayağa kalktığımda hafif bir akıntı hissettim ve çamaşırımda ufak bir leke gördüm. Galiba adetim erken gelmeye karar verdiŞuan pek sancım yok bu arada
Olabilir canım senin daha yeni çatlamış gebelikten olamaz o halde. Ama bu hormonlar bizi sallıyor bazenYok birden oldu.. 29-30kasim pik gordum.. 1 aralik Lh testimin degeri dusmeye basladi. Saat 15-16 gibide bas donmesi basladi hala gecmedi. Acaba hormonlardan mi bilemedim..
Ah inşallah.. Lekeyi görünce kalbim nasıl hızlandı.. O sancı girince hareket edemedim çok garipti.. Yarın ya da yarına kalmaz belli olur artık nasip. Uyumaya çalışıcamBelkide yerlesme kanamasidir![]()
Sen döngünün kaçıncı günündesin canım?Olabilir canım senin daha yeni çatlamış gebelikten olamaz o halde. Ama bu hormonlar bizi sallıyor bazen
İnşallah Allah gönlüne göre verir.. bencede uyu iyicene dinlen.. yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallahAh inşallah.. Lekeyi görünce kalbim nasıl hızlandı.. O sancı girince hareket edemedim çok garipti.. Yarın ya da yarına kalmaz belli olur artık nasip. Uyumaya çalışıcam![]()
Ayy hadi inşallah pozitif dir..![]()
Amin hepimizin inşallahİnşallah Allah gönlüne göre verir.. bencede uyu iyicene dinlen.. yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah![]()
BendeeAaaaa ben şok![]()
Ben piki kaçırdım bu ay tahminim 8-9 dpo falan...Sen döngünün kaçıncı günündesin canım?
aşağıdaki kuruduktan sonra biraz daha belirginleşebilir beklemek lazımÜstteki dün. Alttaki bugün, beklediğim gibi bir koyulaşma yok. Döngümün 32. Günü. Bat 1- 2 gün falan var.![]()
İnşallah bekliyorum. Üstteki durdukça daha belli olmuştu dediğiniz gibiaşağıdaki kuruduktan sonra biraz daha belirginleşebilir beklemek lazım
Hayır adete 5 gun kala ogrendimmyaa gecikmen var miydi pekii![]()
Günaydın keyifsiz sen?Günaydın kızlar nasılsınızz bugun