• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kızlar ben yatıyordum sonra alt tarafıma aniden bıçak saplanır gibi ağrı girdi. Sonra doğrulmaya çalıştım kendimi düzelttim hafifledi. Lavaboya gitmek için ayağa kalktığımda hafif bir akıntı hissettim ve çamaşırımda ufak bir leke gördüm. Galiba adetim erken gelmeye karar verdi 😟 Şuan pek sancım yok bu arada

Benim

yaa bende de var birkaç gündür farklı oldu kokusu anlamadım sen deyince şimdi dedim acaba mı?
Bu arada hayırlı olsun gebesiniz galiba inşallah bi sıkıntı çıkmaz bu sefer 💕 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin canım, hepimizin inşallah 🙏 🩷

Şöyle bi bilgi vardı internette: Hamile kadınlarda vücuttaki hCG adı verilen hamilelik hormonu salgılanır. Bu hormon idrarda keskin kokuya neden olur. Bu koku genellikle hamileliğin ilk aylarında görülür.

Ben aslında her hafta aynı yolculuğu yapıyorum ama bugün nedense tüm oda fıldır fıldır dönüyor gibi eve geldiğimden beri. Senin tetikleyecek herhangi birşey oldu mu canım?
Yok birden oldu.. 29-30kasim pik gordum.. 1 aralik Lh testimin degeri dusmeye basladi. Saat 15-16 gibide bas donmesi basladi hala gecmedi. Acaba hormonlardan mi bilemedim..

Kızlar ben yatıyordum sonra alt tarafıma aniden bıçak saplanır gibi ağrı girdi. Sonra doğrulmaya çalıştım kendimi düzelttim hafifledi. Lavaboya gitmek için ayağa kalktığımda hafif bir akıntı hissettim ve çamaşırımda ufak bir leke gördüm. Galiba adetim erken gelmeye karar verdi 😟 Şuan pek sancım yok bu arada
Belkide yerlesme kanamasidir 😳

Ah inşallah.. Lekeyi görünce kalbim nasıl hızlandı.. O sancı girince hareket edemedim çok garipti.. Yarın ya da yarına kalmaz belli olur artık nasip. Uyumaya çalışıcam 🥺
İnşallah Allah gönlüne göre verir.. bencede uyu iyicene dinlen.. yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah 🥰🌼

Uyuyamıyorum kızlar ya 2.y saat uyuyabildim inanılmaz bir bel ağrısı çekiyorum ateşim yüksek ama dolgunluk biraz inik gibi galiba regl olcam 30 gün oldu yumurtlama sonrası artık 16 gün geçti diye tahmin ediyorum işte kafaya takınca böyle oluyor uykularım kaçıyor. Çok sıkıldım artık ya

Back
X