- 8 Eylül 2021
- 596
- 319
- 53
aaa noldu canım benim. normal yavrum ya stabil.Günaydın keyifsiz sen?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa noldu canım benim. normal yavrum ya stabil.Günaydın keyifsiz sen?![]()
Clearblue test denedim oda olumsuz çıktıaaa noldu canım benim. normal yavrum ya stabil.
işte bazen hormonlarda yanıltma olabiliyor papatyacım her ne kadar hissediyorum desende bazen beyinde bize oyun oynuyor veya her bir kıpırdanmayı ona yoruyoruz öyle istiyoruz çünküClearblue test denedim oda olumsuz çıktı
kaç gun gecıktın reglini bekle bakalım daha bellı olmaz.Clearblue test denedim oda olumsuz çıktı
buna katılıyorum ben beynım vucudumu ele geçirmişti resmen bir ay 8 bir ay 15 gun gecıktım.işte bazen hormonlarda yanıltma olabiliyor papatyacım her ne kadar hissediyorum desende bazen beyinde bize oyun oynuyor veya her bir kıpırdanmayı ona yoruyoruz öyle istiyoruz çünkü
Normal sürece göre 4 günkaç gun gecıktın reglini bekle bakalım daha bellı olmaz.
7 güne kadar bekle olmazsa tekrar yap negatifse de sıkma canını yvarum zamanı vardırNormal sürece göre 4 gün
Yani kaç test yaptım nasıl hala negatif olur anlamıyorum valla yoruldum7 güne kadar bekle olmazsa tekrar yap negatifse de sıkma canını yvarum zamanı vardır
Çok iyi anlıyorum seni maalesef. Ben herşeyi çok takmayan biriyim ama içimi iyice olumsuzluklarla doldurmaya başladım malesefYani kaç test yaptım nasıl hala negatif olur anlamıyorum valla yoruldum
hazır kalkmışsın işte dene bak selogi nin dpo8 de akşam bile çıkmış senin 11 diyorsun bir şey kalmamış fazla zatenGünaydın benim dpo11 Awox erken gebelik test aldım dün gece eczaneden yapmaya korkuyorum ben dehiç belirti yok 2 gündür
Valla kafayı yedim 15 gündür ben böyleyim ama testler negatifben dün erkenden nalları dikmişim erken uyudum ama bir ara bir uyandım böyle rahimde doluluk hissi karında ağrı gib bir şeyle uyandım ve genelde geceleri kasık hissiyatı oluyor gündüz pek bir ağrı falan olmuyor
Dpo8 derken benim belirtim vardı ertesi gün yok oldu bi daha olmadı hiç çok istiyorum olsun ama korkuyorum şimdi çok üzülürüm yahazır kalkmışsın işte dene bak selogi nin dpo8 de akşam bile çıkmış senin 11 diyorsun bir şey kalmamış fazla zaten
o hissiyatı bilmez miyim hiç hem korku hem merak hem heyecan kalbi ağzında oluyor insanın ....Dpo8 derken benim belirtim vardı ertesi gün yok oldu bi daha olmadı hiç çok istiyorum olsun ama korkuyorum şimdi çok üzülürüm ya
Valla ilk defa bu kadar test yaptım bende çok moral bozuluyormuş keyfim çok kaçtı yapmıcam adet gelirse geliiir gelmezse gelmez kan içinde gitmicem bidahaki aya kadar mola banaDpo8 derken benim belirtim vardı ertesi gün yok oldu bi daha olmadı hiç çok istiyorum olsun ama korkuyorum şimdi çok üzülürüm ya
Biliyorum selogiyle aynıydı günlerimiz benim de onun test yaptığı gün belirtim çoktu onu dedim 2 gündür yok oldu da korkuyorum o yüzdeno hissiyatı bilmez miyim hiç hem korku hem merak hem heyecan kalbi ağzında oluyor insanın ....
dpo 8 derken selogiden bahsediyorum. dpo 8 ken akşam test yapmış aslında silk çizgi görmüş ama dpo9 da sabah kalkmış yine yapmış çizgi çıkınca bize de atmış testi.
Geçen ay da ben yaptım bunu adet 15 gün gecikince kendimi stresten mahvetmişim test yapa yapaValla ilk defa bu kadar test yaptım bende çok moral bozuluyormuş keyfim çok kaçtı yapmıcam adet gelirse geliiir gelmezse gelmez kan içinde gitmicem bidahaki aya kadar mola bana
kimseyle kendini kıyaslama bence herkesin süreci başkadır. bence yap test ne kaybedersin en kötü birkaç gün daha bekleyip testi yenilersinBiliyorum selogiyle aynıydı günlerimiz benim de onun test yaptığı gün belirtim çoktu onu dedim 2 gündür yok oldu da korkuyorum o yüzden
Yapacam bakalım birazdan dua edin kızlarkimseyle kendini kıyaslama bence herkesin süreci başkadır. bence yap test ne kaybedersin en kötü birkaç gün daha bekleyip testi yenilersin