• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Günaydın benim dpo11 Awox erken gebelik test aldım dün gece eczaneden yapmaya korkuyorum ben de 😕 hiç belirti yok 2 gündür

ben dün erkenden nalları dikmişim erken uyudum ama bir ara bir uyandım böyle rahimde doluluk hissi karında ağrı gib bir şeyle uyandım ve genelde geceleri kasık hissiyatı oluyor gündüz pek bir ağrı falan olmuyor

hazır kalkmışsın işte dene bak selogi nin dpo8 de akşam bile çıkmış senin 11 diyorsun bir şey kalmamış fazla zaten
Dpo8 derken benim belirtim vardı ertesi gün yok oldu bi daha olmadı hiç çok istiyorum olsun ama korkuyorum şimdi çok üzülürüm ya

Dpo8 derken benim belirtim vardı ertesi gün yok oldu bi daha olmadı hiç çok istiyorum olsun ama korkuyorum şimdi çok üzülürüm ya
o hissiyatı bilmez miyim hiç hem korku hem merak hem heyecan kalbi ağzında oluyor insanın ....
dpo 8 derken selogiden bahsediyorum. dpo 8 ken akşam test yapmış aslında silk çizgi görmüş ama dpo9 da sabah kalkmış yine yapmış çizgi çıkınca bize de atmış testi.

Valla ilk defa bu kadar test yaptım bende çok moral bozuluyormuş keyfim çok kaçtı yapmıcam adet gelirse geliiir gelmezse gelmez kan içinde gitmicem bidahaki aya kadar mola bana

o hissiyatı bilmez miyim hiç hem korku hem merak hem heyecan kalbi ağzında oluyor insanın ....
dpo 8 derken selogiden bahsediyorum. dpo 8 ken akşam test yapmış aslında silk çizgi görmüş ama dpo9 da sabah kalkmış yine yapmış çizgi çıkınca bize de atmış testi.
Biliyorum selogiyle aynıydı günlerimiz benim de onun test yaptığı gün belirtim çoktu onu dedim 2 gündür yok oldu da korkuyorum o yüzden

Valla ilk defa bu kadar test yaptım bende çok moral bozuluyormuş keyfim çok kaçtı yapmıcam adet gelirse geliiir gelmezse gelmez kan içinde gitmicem bidahaki aya kadar mola bana
Geçen ay da ben yaptım bunu adet 15 gün gecikince kendimi stresten mahvetmişim test yapa yapa

Biliyorum selogiyle aynıydı günlerimiz benim de onun test yaptığı gün belirtim çoktu onu dedim 2 gündür yok oldu da korkuyorum o yüzden
kimseyle kendini kıyaslama bence herkesin süreci başkadır. bence yap test ne kaybedersin en kötü birkaç gün daha bekleyip testi yenilersin

Back
X