• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kendimi dinlemicem diye diye en ufak bir seyi bile farkeder oldum ve bu o kadar stresli ve yorucu ki. İlk zamanlarda neler oluyor bedenimde öğreneyim diye dinliyordum simdi bu bu ay vardi bu yeni bu hic olmadi bu iki döngü oncesiydi vs diye karsilastirip dinliyorum iyice boka battim kizlar 😀
maalesef oyle oluyor görmemezlikten gelim diyosun olmuyo alistik bi kere jdhdjd

Günaydın kızlar benimde kahve lekelenmem durdu gelmiyor artık test için bende cuma gününü bekliyorum. Çok umutlanmak veya kafaya takmak iyi değil aslında Rabbim en hayırlısını bilir çünkü. Üstümüze düşeni yapıp Allaha sığınmak gerekiyor.
Günaydın benim ilk gebeliğimde bir ay boyunca hep lekelenmem devam etti :) bat ne zaman sizin

2 gün kalmış zaten beklemek en iyisi mi olacak bilmiyorum 🥰
yani bat gunu yaprsan daha net sonuc alırsın, mesela benimde tahmini bat 4 aralik ama ben her ihtimale karsi 4 8 arasi diyorum bu ay döngüm biraz degisikti, o yuzden 4ü bekliycem eger olmazsam ve negatif cikarsa beklemeye devam edecegim, istersen persmebe birlikte yapalim💖💖

Back
X