• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Yavrum inşallah senin de pozitif çıkar zeynoşş ❤️
bugün ofiste yerimden kalkarken ılık bir şey hissettim korktum açıkçası ne bu diye hemen lavaboya gittim afedersin kremsi bir akıntı gelmiş. tabii bu normal bir faz dönemi olabilir hatta yüksek ihtimal öyle çünkü dpo 5 benim varsa dahi daha yerleşme bile olmamıştır ama işte insan her şeyi ona yormak istiyor dgsdfg

Geçen ay reglim saçma sapandı herkes yaşamış geçen ay böyle şeyler :( Normalde 8 kasımda regli olmam gerekiyordu am 5 kasımda lekenmem başladı 13 kasıma kadar sürdü sonra 13-15 arası çok olmamakla birlikte kanamam oldu ama çok azdı bende son regl tarihimi 13 kasım baz aldım. Normalde benim reglim çok ağrılı ve kanamalı geçer o yüzden bilemedim ne olduğunu hangi tarihi baz alacağımı D dodo1234 Z zeynos11

Geçen ay reglim saçma sapandı herkes yaşamış geçen ay böyle şeyler :( Normalde 8 kasımda regli olmam gerekiyordu am 5 kasımda lekenmem başladı 13 kasıma kadar sürdü sonra 13-15 arası çok olmamakla birlikte kanamam oldu ama çok azdı bende son regl tarihimi 13 kasım baz aldım. Normalde benim reglim çok ağrılı ve kanamalı geçer o yüzden bilemedim ne olduğunu hangi tarihi baz alacağımı D dodo1234 Z zeynos11
muhtemelen geçen ayı yumurtlamasız geçirmişsin ondan böyle az ve sürüncemeli gelmiş.

Kızlar bu döngüdeki regl duygusallığı beni mahvetti ya instagram keşfete girmemle ağlamaya başlamam bir oluyor böyle kalbim ağrıyor sanki 🥺🥺🥺
kız bende karşıma gebelik haberi verme videoları çıkıyor veya böyle doğum sonrası babayla bebeğin ilk karşılaşma videoları falan hep ağlayasım geliyor hatta gözüm doluyor hepsinde de :KK61:

kız bende karşıma gebelik haberi verme videoları çıkıyor veya böyle doğum sonrası babayla bebeğin ilk karşılaşma videoları falan hep ağlayasım geliyor hatta gözüm doluyor hepsinde de :KK61:
Askim ben 2 gündür hüngür hüngür bağır çağır ağlıyorum yaa çok sert bir regl dönemiydi ahahah , normalde asla sesli ağlamam hatta hep içime ağlarım ama 2 3 gündür böyleyim bir de gerçekten kalbim sıkışıyor hüzünden 🥺 Rabbim sabırsızlıkla bekleyenlere acilen nasip edebilir misin lüüütfennn 🥺🐣

benimde 4 gun gecikti 4 gun sürdü, yani ben olsam 5i baz alirdim heralde

Bilemedim şimdi öyle mi diyorsun
yani lekelenme de regl başlangıcı sonucta ben ekimde oyle oldum 3 gun lekelendim ve bazen normale de dönüyordu, 2 gun camur gibi kanama sonra 4 gun daha lekelendim, ilk lekelendigim gunu baz aldim kabustu o ay djdjjod hsg cektirmistim ondan oldu muhtemelen baya temizledi diye düşünüyorum

Back
X