- 25 Ekim 2025
- 730
- 513
- 18
- 32
Yavrum inşallah senin de pozitif çıkar zeynoşşhazır kalkmışsın işte dene bak selogi nin dpo8 de akşam bile çıkmış senin 11 diyorsun bir şey kalmamış fazla zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yavrum inşallah senin de pozitif çıkar zeynoşşhazır kalkmışsın işte dene bak selogi nin dpo8 de akşam bile çıkmış senin 11 diyorsun bir şey kalmamış fazla zaten
bugün ofiste yerimden kalkarken ılık bir şey hissettim korktum açıkçası ne bu diye hemen lavaboya gittim afedersin kremsi bir akıntı gelmiş. tabii bu normal bir faz dönemi olabilir hatta yüksek ihtimal öyle çünkü dpo 5 benim varsa dahi daha yerleşme bile olmamıştır ama işte insan her şeyi ona yormak istiyor dgsdfgYavrum inşallah senin de pozitif çıkar zeynoşş![]()
Yapalım oluryani bat gunu yaprsan daha net sonuc alırsın, mesela benimde tahmini bat 4 aralik ama ben her ihtimale karsi 4 8 arasi diyorum bu ay döngüm biraz degisikti, o yuzden 4ü bekliycem eger olmazsam ve negatif cikarsa beklemeye devam edecegim, istersen persmebe birlikte yapalim![]()
Regli gunune daha var bekle canım hiç kendini de umutsizleştirme.evet erken vermişte iste bilmem hic hissetmiyorum hamile oldugumu bos umutla dolduruyormusum gibi icimi.....
muhtemelen geçen ayı yumurtlamasız geçirmişsin ondan böyle az ve sürüncemeli gelmiş.Geçen ay reglim saçma sapandı herkes yaşamış geçen ay böyle şeylerNormalde 8 kasımda regli olmam gerekiyordu am 5 kasımda lekenmem başladı 13 kasıma kadar sürdü sonra 13-15 arası çok olmamakla birlikte kanamam oldu ama çok azdı bende son regl tarihimi 13 kasım baz aldım. Normalde benim reglim çok ağrılı ve kanamalı geçer o yüzden bilemedim ne olduğunu hangi tarihi baz alacağımı D dodo1234 Z zeynos11
kız bende karşıma gebelik haberi verme videoları çıkıyor veya böyle doğum sonrası babayla bebeğin ilk karşılaşma videoları falan hep ağlayasım geliyor hatta gözüm doluyor hepsinde deKızlar bu döngüdeki regl duygusallığı beni mahvetti ya instagram keşfete girmemle ağlamaya başlamam bir oluyor böyle kalbim ağrıyor sanki![]()
Askim ben 2 gündür hüngür hüngür bağır çağır ağlıyorum yaa çok sert bir regl dönemiydi ahahah , normalde asla sesli ağlamam hatta hep içime ağlarım ama 2 3 gündür böyleyim bir de gerçekten kalbim sıkışıyor hüzündenkız bende karşıma gebelik haberi verme videoları çıkıyor veya böyle doğum sonrası babayla bebeğin ilk karşılaşma videoları falan hep ağlayasım geliyor hatta gözüm doluyor hepsinde de![]()
evet var daha bakalim 4ünde yapmayi düşünüyorumRegli gunune daha var bekle canım hiç kendini de umutsizleştirme.
benimde 4 gun gecikti 4 gun sürdü, yani ben olsam 5i baz alirdim heraldeGeçen ay reglim saçma sapandı herkes yaşamış geçen ay böyle şeylerNormalde 8 kasımda regli olmam gerekiyordu am 5 kasımda lekenmem başladı 13 kasıma kadar sürdü sonra 13-15 arası çok olmamakla birlikte kanamam oldu ama çok azdı bende son regl tarihimi 13 kasım baz aldım. Normalde benim reglim çok ağrılı ve kanamalı geçer o yüzden bilemedim ne olduğunu hangi tarihi baz alacağımı D dodo1234 Z zeynos11
yaaa cok sevindim tekrardan rabbim saglikla kucsgina almayi nasip etsinnnnnKan testim de pozitif çıktı kızlar rabbim sonunu görmeyi nasip etsin![]()
Bilemedim şimdi öyle mi diyorsunbenimde 4 gun gecikti 4 gun sürdü, yani ben olsam 5i baz alirdim heralde
aaa oyle mi oluyor?muhtemelen geçen ayı yumurtlamasız geçirmişsin ondan böyle az ve sürüncemeli gelmiş.
Evet dodocumm hatta hiçbir problemi olmayan kadınlarda bile bazı aylarda ovulasyon veya çatlama olmayabilirmiş bu normalmişaaa oyle mi oluyor?
yani lekelenme de regl başlangıcı sonucta ben ekimde oyle oldum 3 gun lekelendim ve bazen normale de dönüyordu, 2 gun camur gibi kanama sonra 4 gun daha lekelendim, ilk lekelendigim gunu baz aldim kabustu o ay djdjjod hsg cektirmistim ondan oldu muhtemelen baya temizledi diye düşünüyorumBilemedim şimdi öyle mi diyorsun