evet onu duymustum bi doktor soylemisti her ay yumurtlama olmaz diye, acaba kisa surmesi falan da o yuzden mi.oluyorEvet dodocumm hatta hiçbir problemi olmayan kadınlarda bile bazı aylarda ovulasyon veya çatlama olmayabilirmiş bu normalmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet onu duymustum bi doktor soylemisti her ay yumurtlama olmaz diye, acaba kisa surmesi falan da o yuzden mi.oluyorEvet dodocumm hatta hiçbir problemi olmayan kadınlarda bile bazı aylarda ovulasyon veya çatlama olmayabilirmiş bu normalmiş
Tamam buradayım her gün zatenpersembe sabahi burda oll![]()
Etkisi vardır ama her sey etkiliyor olabilir stres hormonal değişimler kansızlık vitamin eksiklikleri vsevet onu duymustum bi doktor soylemisti her ay yumurtlama olmaz diye, acaba kisa surmesi falan da o yuzden mi.oluyor
Tüm hesaplamalarım hayallerim alt üst oldu kafam karıştı şu an o zaman bu iki gündür çektiğim kasık ağrıları regl habercisi demek oluyor böyle düşününceyani lekelenme de regl başlangıcı sonucta ben ekimde oyle oldum 3 gun lekelendim ve bazen normale de dönüyordu, 2 gun camur gibi kanama sonra 4 gun daha lekelendim, ilk lekelendigim gunu baz aldim kabustu o ay djdjjod hsg cektirmistim ondan oldu muhtemelen baya temizledi diye düşünüyorum
Ne kadar süredir deniyordun canım?Kan testim de pozitif çıktı kızlar rabbim sonunu görmeyi nasip etsin![]()
Canım ben içici değildim son 2 yılın 1 yılı ara ara içiyordum son 7 aydır da her gün ama hiçbir zaman bağımlı krize giren bırakamayacak biri değildim yani gözümde büyütmedim içmeyeceğim dedim ve içmedim 2 ay oldu 1 kere canım istedi 1 tane içtim sonra yine canım istemedi yani ben bunu şeye bağlıyorum erken yaşta sigara içmediğim için vücut bağımlı olmadı herhalde. Benim eşim 10 yıl içti sonra sigarayı bırakana kadar bıraktı başladı bıraktı başladı en son tamamen bıraktı. Bunu istemek lazım.Sigarayı nasıl bıraktınız ben bırakamadım hala(
Sigara kullanan var mı aramızda
Galiba öylevallahi bence genel olarak biz kafayı yedik herhalde:)
2 aydırNe kadar süredir deniyordun canım?
maşallah canım hayırlı olsun. :)2 aydır
Çok sevindim inşallah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim2 aydır
Teşekkür ederimmaşallah canım hayırlı olsun. :)
Amin insallahÇok sevindim inşallah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim![]()
Hayırlı olsunnn sağlıkla gelsin inşallah :)2 aydır
regli 7 gün geçsin en doğrusu kesinlikle o. bak 3 4 gunde demiyorum 7 gün gecikmeyi bekle.Ay kızlar bu bekleme seansları hepimizi hem heyecanlandırıyor hem biraz sıkmıyor mu?Sat 8-12 Kasım, Bat:7 Aralık 4-5 gündür ara ara kasık ağrısı, sol göğüs ucu batması, ara ara baş dönmesi, bel ağrısı gibi şeyler çekiyorum. Erken olduğunu bile bile daha regle 5 gün varken test yaptım. Negatif çıkacağını bile bile.
Dediğim gibi de oldu ve negatif çıktı. Bu arada ciddili üzüntü yaşamadım çünkü bu daha ilk deneme ayım. Kaç aydır deneyen çiftler var asla sitem edemem, Rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin. Ben daha yeniyim bu konularda. Bugünümüze şükürler olsun. Bir sonraki testi hemen yapmayacağım zaten bunu da ilk denemem olduğu için meraktan yaptım ama en doğru tarih sizce ne zaman test için? Eki Görüntüle 3680922
Maşallah darısı başımızaa2 aydır
7 miii sen bana diyorsun ki bi 12 gün daha bekle, kız ben şurada 5 gün için çok diyorum 12’yi nasıl bekleyeyimmmregli 7 gün geçsin en doğrusu kesinlikle o. bak 3 4 gunde demiyorum 7 gün gecikmeyi bekle.
Çok teşekkür ederim canım var olasıncanim 2 gun daha bekle eger birsey yoksa kan verirsin zaten yine cikmazsa söktürucü verir doktor kendini strese sokup reglini geciktirme yeni dongu yeni baslangicin olsun![]()
Sen pozitif görmüş müydün adetin gecikince mi yaptın birde ?Amin insallah![]()