- 2 Kasım 2025
- 300
- En iyi cevaplar
- 1
- 155
- 18
göğüs ağrısı olmak zorunda mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
göğüs ağrısı olmak zorunda mı
bende persembe yapacagim canim tahminen ilk bat tarihim 4 aralik cunkuuu bide zaten eger varsa bat 8 bile olsa 4 gun oncesi oluyor ufak bisey de olsa cikar artik diye düşünüyorumBen bugün dpo 9 um perşembe test yaparım dpo 11 de
olabilir bende göğüs ağrısı yok ama bende olmadığı için dememiştim onu yani genel demiştimselogi bir kaç gebemizde yokmuş sanırım bazen ilerleyen haftalarda ortaya çıkar bence
Benim göğüslerim hamilelik haberimi almadı daha ondanselogi bir kaç gebemizde yokmuş sanırım bazen ilerleyen haftalarda ortaya çıkar bence
Duyalım inşaAllah hepimizherkes güzel bir şeyler duymak, güzel haberler almak istiyor ben de dahil napalım.
![]()
Allahım nasip etsin inşallah en kısa süredeDoktora ultrasona gidip cinsiyet öğrendim canım rüyamda o kadar ilerlemedi tabii sürecim![]()
Benim de böyle bir arkadaşım var iş yerinde aynı yaşlar tam olarakbana demedilerse ahahahahavalla size soyle dıyım benım ofis arkadasın eşi 39 yaşında ilk cougunu 42de ikinci cocugunu dogurdu :) yanı 45-46 yaşa kadar ümit hep var bence.
Canım yerleşme kanaması yaşadıktan iki gün sonra çıkıyormuş testlerdeBenim gece lekelenmem oldu. Belki adetim erken gelmiştir ped takayım uyurken dedim bir daha da hiç birşey gelmedii.. Bugün uyandığımda da göğüslerimde hassasiyet hissederek uyandım. Eğer o gelen yerleşmeyse perşembe test yapsam çıkar mı acaba kii![]()
İnşallah öyledir garipti benim için.. Perşembeyi bekliycem umutlaCanım yerleşme kanaması yaşadıktan iki gün sonra çıkıyormuş testlerde
Hemenn kötü düşünme. Vallahi kendim için nasıl istiyorsam bütün isteyenler de hayal kırıklığına uğramasın istiyorum inşallah uğramazsın canımAffedersiniz ama benimde ne zaman adet başlayacak olsa vajinamda sızlama olur ve hafif hafif başladı sanırım bende eleniyorum kızlar (bat 4 Aralık)![]()
Teşekkür ederim canım umarım güzel haberler alalımHemenn kötü düşünme. Vallahi kendim için nasıl istiyorsam bütün isteyenler de hayal kırıklığına uğramasın istiyorum inşallah uğramazsın canım
Testler moral bozuyor sanki yaKızlar geçen gün testi. Silik çıkmıştı predictor yapmıştım.bugün kan verdim kan negatif çıktı.Artık hiç bir teste güvenmeyeceğim
Belli olmasss dur dahaAffedersiniz ama benimde ne zaman adet başlayacak olsa vajinamda sızlama olur ve hafif hafif başladı sanırım bende eleniyorum kızlar (bat 4 Aralık)![]()
Keyifsizlikten içime kapandım ama bakıyorum buralara da yineAaa kızlar durulmuşsunuz bugün nerelerdesiniz benim evde temizlik vardı ancak gelebildim buraya
Hiç keyfini kaçırma papatya şükredelim her halimize yeni bir ay başlıyor yeni imkanlar şanslarKeyifsizlikten içime kapandım ama bakıyorum buralara da yine![]()
ay bende temizlik yaptim misafirlige geldim aksammm baya sessizlesmissinizzAaa kızlar durulmuşsunuz bugün nerelerdesiniz benim evde temizlik vardı ancak gelebildim buraya
Gelmiyorda gelse en azından düşünmicem artık ama yok sadece saçma sapan ağrım varHiç keyfini kaçırma papatya şükredelim her halimize yeni bir ay başlıyor yeni imkanlar şanslarher nasip vaktine esirdir benim bu ay 4. Denemem oldu olursa da şükür olmazsa da şükür vardır rabbimin bir bildiği diyorum ilk 2 ay baya zorbalamıştım kendimi sonra dedim kendine gel