• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Hiç keyfini kaçırma papatya şükredelim her halimize yeni bir ay başlıyor yeni imkanlar şanslar💕💕 her nasip vaktine esirdir benim bu ay 4. Denemem oldu olursa da şükür olmazsa da şükür vardır rabbimin bir bildiği diyorum ilk 2 ay baya zorbalamıştım kendimi sonra dedim kendine gel
yaa benimde 10 ay oluyor iste napalim nasip hersey

Gelmiyorda gelse en azından düşünmicem artık ama yok sadece saçma sapan ağrım var
Bu ay ovulasyon yaparak dene bence muhtemelen senin yumurtlaman geç oldu o yüzden de regl gecikti takip edersen ne zaman regl olacağını daha iyi takip edebilirsin maddi çok önemli değil de manevi olarak yıpratıyorsun kendini bu şekilde

Bu ay ovulasyon yaparak dene bence muhtemelen senin yumurtlaman geç oldu o yüzden de regl gecikti takip edersen ne zaman regl olacağını daha iyi takip edebilirsin maddi çok önemli değil de manevi olarak yıpratıyorsun kendini bu şekilde
Ben onun yerine 2güde bir ilişki daha mantıklı buluyorum ya çünkü galiba test beni kaygılandırıyor keşke bu kadar yapmasaydım bugünde sırf stresten yaptım sabah kendime dedim yapmıcam diye ama neden duruyorum dedim sonrada 🫢

Kizlar siz bu erken gebelik testleri diye aldiginiz testlerin hassasiyet derecesine bakiyor musunuz? Cunku ben bu ay laboquickin hem erken gebelik hem de normal kaset testini aldim. İkisinin de hassasiyeti hcg 20 ve ustunu olcebilecek hassasiyette. Hcg 20 ve ustu icin zaten gecikme olmasi gerekiyor O zaman hassas diye aldigimizin ne anlami kaliyor ki?

Kizlar siz bu erken gebelik testleri diye aldiginiz testlerin hassasiyet derecesine bakiyor musunuz? Cunku ben bu ay laboquickin hem erken gebelik hem de normal kaset testini aldim. İkisinin de hassasiyeti hcg 20 ve ustunu olcebilecek hassasiyette. Hcg 20 ve ustu icin zaten gecikme olmasi gerekiyor O zaman hassas diye aldigimizin ne anlami kaliyor ki?
Tavsiyem awox ve predictor dışı erken gebelik almayın. Laboquick ise kaset testte başarılı. Yine awox ve laboquick aslında çok erken dönem tespit ediyor.

Tavsiyem awox ve predictor dışı erken gebelik almayın. Laboquick ise kaset testte başarılı. Yine awox ve laboquick aslında çok erken dönem tespit ediyor.
Predictor early cok pahali bir iki kere reglim geciktiginde sakladigim test predictor olsun die aldim onlar da negatif tabi cop 😀

Kızlar benim yaptığım hesaplamalara göre bu zamanda ya regl olmalıydım ya test pozitif çıkmalıydı. Belki bir ihtimal geç döllenme olabilir ama geç yumurtlama olmadı ya baya ben yumurtladığım zamanı da biliyorumyani 16 gün geçti adet olmalıydım. Son kozumu oynadım bilirkişi kocam 1 gün içinde regl olacaksın diyor şahsen ben de öyle düşünüyorum bu gece kesin yine sabahı sabah ederim. Hiçbir ağrım sızım yok

Predictor early cok pahali bir iki kere reglim geciktiginde sakladigim test predictor olsun die aldim onlar da negatif tabi cop 😀
Ben de hiç almadım gereksiz pahalı. Awox bence ona süper ucuz bir rakip 5 tanesi onun 1 tanesinden ucuz ve eğer varsa gerçekten çok erken tespit ediyor..

Kızlar benim yaptığım hesaplamalara göre bu zamanda ya regl olmalıydım ya test pozitif çıkmalıydı. Belki bir ihtimal geç döllenme olabilir ama geç yumurtlama olmadı ya baya ben yumurtladığım zamanı da biliyorumyani 16 gün geçti adet olmalıydım. Son kozumu oynadım bilirkişi kocam 1 gün içinde regl olacaksın diyor şahsen ben de öyle düşünüyorum bu gece kesin yine sabahı sabah ederim. Hiçbir ağrım sızım yok
Niye bu kocalar hep bilirkişi acaba 😂
Sabahı sabah etmeden güzelce uyusan keşke. Hem eğer gelecekse de regl sonraki ovulasyon dönemine kendini güzel hazırlarsın. Uyku hormonlarımız üstünde etkili. Ay inşaAllah gelmez de yarın pozitif görürsün 🙄

Valla en son aldığım 10 ml falan yazıyor internette ama yine negatif 😅

Sabahı sabah etmeden güzelce uyusan keşke. Hem eğer gelecekse de regl sonraki ovulasyon dönemine kendini güzel hazırlarsın. Uyku hormonlarımız üstünde etkili. Ay inşaAllah gelmez de yarın pozitif görürsün 🙄
Benim kocamda tam bir bilirkişi 😅 hissetmiyormuş hamile olduğumu değilsin deyip duruyor sinir bozuyor

Onun kendince bir yöntemi var canım tesadüfen keşfettik bu bana eskiden sen regl olacaksın diyordu ve ben gerçekten oluyordum sonra meğer reglime yakın rahmim aşağı iniyormuş ve içeride serviksi ısısı daha yüksek oluyormuş filan. Bir de kızlar özür dileyerek söylüyorum ki cinsel ilişki regl döngüsünü hızlandırıyor. Yani regl olamadığımda ilişki yaşayınca pat diye geliyor.
Uyku konusunda çok haklısın canım ama malesef ben yapamıyorum onu ya

Back
X