• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Onun kendince bir yöntemi var canım tesadüfen keşfettik bu bana eskiden sen regl olacaksın diyordu ve ben gerçekten oluyordum sonra meğer reglime yakın rahmim aşağı iniyormuş ve içeride serviksi ısısı daha yüksek oluyormuş filan. Bir de kızlar özür dileyerek söylüyorum ki cinsel ilişki regl döngüsünü hızlandırıyor. Yani regl olamadığımda ilişki yaşayınca pat diye geliyor.
Uyku konusunda çok haklısın canım ama malesef ben yapamıyorum onu ya
Evet bu rahimin aşağı inmesi doğruymuş canım. Anlayabilen kocalar erken gebelik testi gibi 😂
Hayrlısı olsun canım sıkma canını bu ay olmazsa önümüzdeki aylara inşaAllah ❤️

alsimist alsimist benim yoğun şekilde beyaz akıntım var dünden beri sürekli günlük ped kullanıyorum çok rahatsız ediyor bilgin var mı bu konuda? Bugünde adet ağrısı gibi ağrım var ama yarım saatte bir gelip bidaha gidiyor

D dodo1234 buraya gel kız 😅

Onun kendince bir yöntemi var canım tesadüfen keşfettik bu bana eskiden sen regl olacaksın diyordu ve ben gerçekten oluyordum sonra meğer reglime yakın rahmim aşağı iniyormuş ve içeride serviksi ısısı daha yüksek oluyormuş filan. Bir de kızlar özür dileyerek söylüyorum ki cinsel ilişki regl döngüsünü hızlandırıyor. Yani regl olamadığımda ilişki yaşayınca pat diye geliyor.
Evet buna çok katılıyorum bizde bekliyoruz baya baya varmı acaba diye eşimde diyor boşver bence yok gel yapalım bak hemen açılcak gelcek adetin diyor 😅

Vay ben çok şaşırdım. Doğru olabilme ihtimali yüksek bir durum bence

alsimist alsimist benim yoğun şekilde beyaz akıntım var dünden beri sürekli günlük ped kullanıyorum çok rahatsız ediyor bilgin var mı bu konuda? Bugünde adet ağrısı gibi ağrım var ama yarım saatte bir gelip bidaha gidiyor

Canım inan ikisi de gebeliğe de çıkabiliyor regle de. Öyle ayırt edici bir belirti değiller. Her ikisini de yoğun şekilde yaşayıp hamile olduğunu öğrenen de var regli gelen de... Bende de dünden beri başladı akıntı yoktu hiç yumurtlamadan sonra. Bakalım neye çıkacak.

papatyamm gunluk.pedlerini hemen atiyorsun asla önermiyorum ph dengesini bozarsin vajinanin

Kizlar siz bu erken gebelik testleri diye aldiginiz testlerin hassasiyet derecesine bakiyor musunuz? Cunku ben bu ay laboquickin hem erken gebelik hem de normal kaset testini aldim. İkisinin de hassasiyeti hcg 20 ve ustunu olcebilecek hassasiyette. Hcg 20 ve ustu icin zaten gecikme olmasi gerekiyor O zaman hassas diye aldigimizin ne anlami kaliyor ki?
canim baska bir sitede awoxun 7 hcg olctugunu okudum awox al istersen

Kızlar benim yaptığım hesaplamalara göre bu zamanda ya regl olmalıydım ya test pozitif çıkmalıydı. Belki bir ihtimal geç döllenme olabilir ama geç yumurtlama olmadı ya baya ben yumurtladığım zamanı da biliyorumyani 16 gün geçti adet olmalıydım. Son kozumu oynadım bilirkişi kocam 1 gün içinde regl olacaksın diyor şahsen ben de öyle düşünüyorum bu gece kesin yine sabahı sabah ederim. Hiçbir ağrım sızım yok
sabah ola hayrola takipnet bakalim ne olacak

Evet bu rahimin aşağı inmesi doğruymuş canım. Anlayabilen kocalar erken gebelik testi gibi 😂
Hayrlısı olsun canım sıkma canını bu ay olmazsa önümüzdeki aylara inşaAllah ❤️

Evet buna çok katılıyorum bizde bekliyoruz baya baya varmı acaba diye eşimde diyor boşver bence yok gel yapalım bak hemen açılcak gelcek adetin diyor 😅

Vay ben çok şaşırdım. Doğru olabilme ihtimali yüksek bir durum bence
İnşallah kızlarım ya. Diğer ay güzel sonuçlar alalım inşallah

Back
X