Sen de yarın test yapcaktın de misabah ola hayrola takipnet bakalim ne olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de yarın test yapcaktın de misabah ola hayrola takipnet bakalim ne olacak
Kızlarr ya bu saatlerde mide bulantısı yaşıyorum normal mi acabahayırlısı![]()
dimi ya bizden iyi takip ediyolar reglimizi djdhdjAhahah ayy keşke![]()
yani kararsizim her an test yapmamak icin kosa kosa tuvalete gidebilirim hdjdjjdjdodkdhxjdjdjSen de yarın test yapcaktın de mi![]()
olabilir canimmm normaldir bence3 gebelik icin cok erken eltimin 3.ayinda basladi bulanti kusmalari cunku ondan biliyorum hdjdjdjd bende ani acikmalar basladi dun aksam yataga gectim acliktan bayiliyodum nerdeyse jdjdjd bugunde kahvaltidan iki saat sonra elim ayagim titredi acliktan dedim dur yapma inanirim jdjdjrjKızlarr ya bu saatlerde mide bulantısı yaşıyorum normal mi acaba![]()
Aa neden kız ben bilmiyordum her zaman kullanmıyorum ama böyle çok akıntk varken rahatsız oluyorumpapatyamm gunluk.pedlerini hemen atiyorsun asla önermiyorum ph dengesini bozarsin vajinanin
olabilir canimmm normaldir bence3 gebelik icin cok erken eltimin 3.ayinda basladi bulanti kusmalari cunku ondan biliyorum hdjdjdjd bende ani acikmalar basladi dun aksam yataga gectim acliktan bayiliyodum nerdeyse jdjdjd bugunde kahvaltidan iki saat sonra elim ayagim titredi acliktan dedim dur yapma inanirim jdjdjrj
bebegim bende de akinti oluyor ben 2 3 kat rulo pecete kullaniyorum kirlendikce onu degistiriyorum vajinanin hava almasi gerek pedler vajinanin hava almasini engelliyormuss cogu doktor önermezAa neden kız ben bilmiyordum her zaman kullanmıyorum ama böyle çok akıntk varken rahatsız oluyorum
Şu dönemi atlatayım kullnmıcambebegim bende de akinti oluyor ben 2 3 kat rulo pecete kullaniyorum kirlendikce onu degistiriyorum vajinanin hava almasi gerek pedler vajinanin hava almasini engelliyormuss cogu doktor önermez
bosa kuruntu yapmak istemiyorum ya jdhdjdkAyy hadi inşallah
Valla ben direkt ümidi kestim nedensesen negatif gorunce dedim kesin benimde negatif jdhd sonra dedim ki dur bi daha erken ya noye kendime bunu yapiyosam jdjd
sen bilirsiinn ama hic kullanma artikŞu dönemi atlatayım kullnmıcam![]()
Hayır dodoo şuan olmaz yapacaksan sabah yapyani kararsizim her an test yapmamak icin kosa kosa tuvalete gidebilirim hdjdjjdjdodkdhxjdjdj
o yuzden erken test yapiyoruz melegimcim cjxjfjfkdk burda gaza gelmiyoruz getirmiyoruz jdhdjdndValla ben direkt ümidi kestim nedense![]()
Hala anlık batmalarım var kaç aydır kendimi dinliyorum hiçte olmazdı ama bu ay böyle olacağı tutmuş ajzjxjdo yuzden erken test yapiyoruz melegimcim cjxjfjfkdk burda gaza gelmiyoruz getirmiyoruz jdhdjdnd
suan zaten yapmam kiii sabah icin dedim onu cjxjxjdodk test yapsam mi yapmasam mi diye düşünüyorum sabahlari sonra kosuyorum hemen tuvalete test almıyorum yanima yapmiyorum xjxjdjdjd sonra da zaten ilk idrar gitti artik mecbur yarini beklicen diyip kendimi avutuyorum hfjfjd kendi kendime tuzak kuruyorumm ifdjodkdodmHayır dodoo şuan olmaz yapacaksan sabah yap
Olmazsada üzülmiycem diğer batım 3 ocak yine buradayız hahxjxjxjsuan zaten yapmam kiii sabah icin dedim onu cjxjxjdodk test yapsam mi yapmasam mi diye düşünüyorum sabahlari sonra kosuyorum hemen tuvalete test almıyorum yanima yapmiyorum xjxjdjdjd sonra da zaten ilk idrar gitti artik mecbur yarini beklicen diyip kendimi avutuyorum hfjfjd kendi kendime tuzak kuruyorumm ifdjodkdodm
Güzel bi taktikmişsuan zaten yapmam kiii sabah icin dedim onu cjxjxjdodk test yapsam mi yapmasam mi diye düşünüyorum sabahlari sonra kosuyorum hemen tuvalete test almıyorum yanima yapmiyorum xjxjdjdjd sonra da zaten ilk idrar gitti artik mecbur yarini beklicen diyip kendimi avutuyorum hfjfjd kendi kendime tuzak kuruyorumm ifdjodkdodm