• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kızlar selam,
Ben bir muallakta kaldım gidiyorum. 4 aralık günü hafif pembe leke gelmişti adet oldum sandım ama bugün 7 kasım gelen giden yok sürekli uzayan giden sümüksü akıntı test yaptım idrar ile oda negatif bana bir öneriniz var mı?

Ya progestan kullaniyorum ya o da geciktirir bence insqllah canimin ici ya. 10 aralikta doktpr kontrolum var o sama kadar bisey yapmicam gelmezse bakalim
O zamana kadar gelmezse vardır deriz artık 😏
Bu progestan duphaston gibi etki etmiyor mu: bebek yoksa adeti, bebek varsa tutunmayı kolaylaştırmıyor mu?

kızlarr merhaba. Nasılsınız? Tekrar bir soruyla geldimm😁 Gerek sizin yazdığınız gerek instada izlediğim doktor videolarında vs. şeffaf akıntıdan bahsediliyor. Bu akıntıyı bugüne kadar hiç görmedim desem inanır mısınız?😁 Sadece beyaz akıntı olur bu dikkatimi çeker hep. Ben mi göremedim ya da bende mi hiç olmuyor acaba? Olmamasının da önemli bir sebebi var mıdır ki?

Kızlar selam,
Ben bir muallakta kaldım gidiyorum. 4 aralık günü hafif pembe leke gelmişti adet oldum sandım ama bugün 7 kasım gelen giden yok sürekli uzayan giden sümüksü akıntı test yaptım idrar ile oda negatif bana bir öneriniz var mı?
Adet günün ne zaman?

Back
X