• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Ya bunu ılk kez duydum kızlar gecen sene martta kan vermıstım demırım 18 cıkmıs ama bana hıcbıse baslamadı o saglık ocsgı doktoru ıkıncısı bır yıldır kadın doguma gıderım gecen sene kasımdan berı kan testlerımı kontrol ettım ne zaman gebelık ıstemısım ozaman tsh yukselmıs benım ekımde 2 ıken kasımda 3.38 cıkmıs 3 olmus 4 olmuş falan boyle sureklı yuksek seyretmıs kızlar ama bana okadar kadın dogum uzamamına gıttım bırıde demedıkı bu gebelıge engel veya gebe kalırsan cocuga zarar verır demedı d vıtamınım demırım zaten yerlerde bu ay ogrendım bır yıldır saclarım dokuluyır depresyon halım gıtmıyor neler neler yanı gebelık olsumuyo dıye gıttıgım hıcbır doktor oneöseyıp bana bunlar hakkında bılgı vermedı ben burda okuduklarımla gıttım tahlılllerımı yaptırdım ılaclarıma basladım belkıde bır yıldır olmama nedenım bunlardı hıc bılmıyorum ama artık sona geldım adet olursam hsg ye gıdıyorum sadece uzuldugum sey neden doktorlar bana bılgı vermedı neden yanı
Birebir aynısını yaşadım, ocak ayından beri deniyoruz denemeye başlamadan 3 ay önce dahiliye ve kadın doğuma göründüm ne gerekiyorsa baştan adım atayım istedim. Fakat iki hekimde tsh için bir yorumda bulunmadı, o zaman 3,5 idi. Daha sonra dahiliye doktoru değiştirdim iyi bir hekime denk geldim ne eksikse verdi tiroid ilacı, demir, b12, d vit. Henüz gebelik oluşmadı maalesef, yakın zamanda da pco görünümü olduğunu ve yumurtlama sorunum olduğunu öğrendim. Bu yola hiç düşünmeden girmek belki de daha kolay olacaktı..

D dodo1234 benim dün kahverengi kanama geldi ve adet bitti canım yani bugün adet başından itibaren 6. Günüm olmuş oluyor yumurtlama için daha 6 gün mü var yani?

D dodo1234 benim dün kahverengi kanama geldi ve adet bitti canım yani bugün adet başından itibaren 6. Günüm olmuş oluyor yumurtlama için daha 6 gün mü var yani?
Ben hep 4. Gün başlıyorum ovülasyon testine. Her ay aynı zamanda yumurtlama olmuyor canım

Birebir aynısını yaşadım, ocak ayından beri deniyoruz denemeye başlamadan 3 ay önce dahiliye ve kadın doğuma göründüm ne gerekiyorsa baştan adım atayım istedim. Fakat iki hekimde tsh için bir yorumda bulunmadı, o zaman 3,5 idi. Daha sonra dahiliye doktoru değiştirdim iyi bir hekime denk geldim ne eksikse verdi tiroid ilacı, demir, b12, d vit. Henüz gebelik oluşmadı maalesef, yakın zamanda da pco görünümü olduğunu ve yumurtlama sorunum olduğunu öğrendim. Bu yola hiç düşünmeden girmek belki de daha kolay olacaktı..
Canım emın ol bende hıc dusunmeden denemeye baslamıstım gene olmadı 3 ay deneyıp olmadıktan sonra kaygı ve korkularım basladı zaten ne zaöam denemeye baslamısım ozaman yukselmeye baslamıs tsh bende eskı tahlıllerıme baktımda bendede pco gorunumu var bır gıttıgım doktor var dıyor bırı pcossun dıyo bende hangısıyım bılmıyorum ama o lanet bendede var malesef galıba o engel oluyor aylardır yada tuplerım kapalı bakalım bellı oalcak kçyakında

Kızlar bende sızden merak salıp lh testı yaptım hıcbıse cıkmadı onunla gebelık ogrenenler vardıya bat 11 ı ayın olsa herhalde ondada gozukurdu

Adetin 6.günü yumurtlama için erken canım ama yine de ilişkiye yumurtlama döneminde sağlıklı spermlerin olması için başlayabilirsiniz. 11.güne kadar 3 günde mantıklı gibi. Adetin kaç günde bir oluyor?
Benim ortalama 28-30 arası değişiyor geçen ay 32 gün sürdü bu ay ortalama 29 günde gelir hep öyle oluyor çünkü ben ayın 13ü seyahat edeceğim tamda yumurtlama dönemlerini gösteriyor malesefki bende önceden yapayım yine diyorum

Benim ortalama 28-30 arası değişiyor geçen ay 32 gün sürdü bu ay ortalama 29 günde gelir hep öyle oluyor çünkü ben ayın 13ü seyahat edeceğim tamda yumurtlama dönemlerini gösteriyor malesefki bende önceden yapayım yine diyorum
Yumurtlamadan 14 gün sonra regl deniyor ya sen en iyisi 28 günden 32 güne kadar 14 gün öncesi hesaplamaları yap 😃 o dönemler denk gelir inşaAllah. Gerçi zaten hani bu hesapla da tutmayınca tutmuyor ama en azından işte doğru dönemler oluyor. Seyahat gününe denk gelse bile önceki günlerin ilişkilerinden ihtimal var. O sebeple hiç gerilme...

Back
X