tutabilir canim ama iki ihtimalli ilerle bizim gibi yaniTutmaz mı diyorsun ümitlenmeyeyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tutabilir canim ama iki ihtimalli ilerle bizim gibi yaniTutmaz mı diyorsun ümitlenmeyeyim![]()
Adetimin 4. Günü canım. Zaten benim 4. Gün kahverengi lekelenmeye dönüyorAdet bittikten sonra mı 4 ben şuan adet başlangıcıyla 6. Gündeyim ilişki yaşamalı mıyım bilemiyorum![]()
tabiki var daha var bataKızlar sat 16 kasımdı benim hesaplamama göre bat 11 aralık uygulamaya göre 12 aralık az önce test yaptım negatif çıktı böyle olup pozitife dönme ihtimalı var mı acaba
Uygulamaya gore benım regl 1 gun gecıktı oysakı 11 ınde olucam uygulamalara guvenmıuorum yaKızlar sat 16 kasımdı benim hesaplamama göre bat 11 aralık uygulamaya göre 12 aralık az önce test yaptım negatif çıktı böyle olup pozitife dönme ihtimalı var mı acaba
Aynılarını yaşadım kan degerimiz bile aynı kimyasal gebelikti sonlandı inşallah sen hayırla sağlıkla kucağına alirsinSağ kasıkla bacak birleşiminde doluluk hissi şeklinde ağrı vardı aslında tam ağrı da diyemem ama önceki gün çok uzun bir yürüyüş yapmıştım ona bağlıyordum. Acilde hekim olan arkadaşımın yanına gitmiştim. Önceki gün de olur olmadık bir sebepten ağladığım için şakalaşmıştık. Tetkiklerin içinde hcg de istedi zaten ara ara gittiğimde bakardı ama hep 0.1, 0.2 falan olurdu hcg. O gün 10.8 geldi. Şu anda erken gebelik belirtileri yaşıyorum sabahları daha ağır olmak üzere gün içinde ara ara mide bulantısı, koku hassasiyeti, memelerde aşırı hassasiyet meme uçlarım değişti yuvarlaklaştı ama en baskın belirtim uyku hali. O kadar halsizim ki mutfakta 2-3 dklığına uyukluyorum güpegündüz.
tabiki var daha var bata
Ay inşallah yaa bi umut bekliyorum bu ay daUygulamaya gore benım regl 1 gun gecıktı oysakı 11 ınde olucam uygulamalara guvenmıuorum ya
Günaydııııngunaydınn canlarımmmm
çatlama ne zamandı birazda ona bağlı bence ama burdan dönerse hepimize umut olurKızlar sat 16 kasımdı benim hesaplamama göre bat 11 aralık uygulamaya göre 12 aralık az önce test yaptım negatif çıktı böyle olup pozitife dönme ihtimalı var mı acaba
normalde de bu zamanlarda mı ağrı olurduubenim DPO 14 . alt karın ağrım var hafif geliyor gelmekte olan![]()
Günoooo dpo 11 den selamgünaydın ballı lokma tatlıları![]()
çıkmayan candan ümit kesilmezmiş bakalım batı beklicezz ama ben regl olcam biliyorummGünoooo dpo 11 den selamve bugün negatif
Hayır farkı hiçbir belirtim yok ve sanki olmayacağına inanıyorum artık modum çok düştüçıkmayan candan ümit kesilmezmiş bakalım batı beklicezz ama ben regl olcam biliyorumm
sen ne hissediyorsun var mı farklı bir belirti falan
normalde de bu zamanlarda mı ağrı olurduu
valla hiç sorma ya napcaz böyle bilmem diğer ay takip etmicem öyle karar aldım. belirsizlikte zor hani yumurtlama ne zaman çatlama ne zaman vs. ama bilince de bir şey değişmiyor zatenHayır farkı hiçbir belirtim yok ve sanki olmayacağına inanıyorum artık modum çok düştü
Ben de takip etmeme kararı almıştım ama kendime engel olamadım geçen ayvalla hiç sorma ya napcaz böyle bilmem diğer ay takip etmicem öyle karar aldım. belirsizlikte zor hani yumurtlama ne zaman çatlama ne zaman vs. ama bilince de bir şey değişmiyor zaten![]()
senin durumun ayrıcalıklı o zaman nokta atışı yapmak adına birazda mecburi bir şey. bende de pcos olduğu için sağı solu belli olmuyor nokta atışı bana da lazımda sıkıldım valla yapmaktan da her ay aynı sonucu görmekten deBen de takip etmeme kararı almıştım ama kendime engel olamadım geçen ayşuan reglimin 3. Günü. Dört beş gün sonra yine teste başlıycam çünkü biz eşimle iş durumumuzdan dolayı haftada iki gün ancak görüşebiliyoruz, en azından ovulasyon günümü kaçırmamış olurum diye test yapmam gerekiyor.