• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kızlar sat 16 kasımdı benim hesaplamama göre bat 11 aralık uygulamaya göre 12 aralık az önce test yaptım negatif çıktı böyle olup pozitife dönme ihtimalı var mı acaba

Eklentiler

• IMG_1456.webp
    IMG_1456.webp
    9 KB · Görüntüleme: 43
Sağ kasıkla bacak birleşiminde doluluk hissi şeklinde ağrı vardı aslında tam ağrı da diyemem ama önceki gün çok uzun bir yürüyüş yapmıştım ona bağlıyordum. Acilde hekim olan arkadaşımın yanına gitmiştim. Önceki gün de olur olmadık bir sebepten ağladığım için şakalaşmıştık. Tetkiklerin içinde hcg de istedi zaten ara ara gittiğimde bakardı ama hep 0.1, 0.2 falan olurdu hcg. O gün 10.8 geldi. Şu anda erken gebelik belirtileri yaşıyorum sabahları daha ağır olmak üzere gün içinde ara ara mide bulantısı, koku hassasiyeti, memelerde aşırı hassasiyet meme uçlarım değişti yuvarlaklaştı ama en baskın belirtim uyku hali. O kadar halsizim ki mutfakta 2-3 dklığına uyukluyorum güpegündüz.
Aynılarını yaşadım kan degerimiz bile aynı kimyasal gebelikti sonlandı inşallah sen hayırla sağlıkla kucağına alirsin

Kızlar sat 16 kasımdı benim hesaplamama göre bat 11 aralık uygulamaya göre 12 aralık az önce test yaptım negatif çıktı böyle olup pozitife dönme ihtimalı var mı acaba
çatlama ne zamandı birazda ona bağlı bence ama burdan dönerse hepimize umut olur :KK200:

valla hiç sorma ya napcaz böyle bilmem diğer ay takip etmicem öyle karar aldım. belirsizlikte zor hani yumurtlama ne zaman çatlama ne zaman vs. ama bilince de bir şey değişmiyor zaten :110:
Ben de takip etmeme kararı almıştım ama kendime engel olamadım geçen ay😂 şuan reglimin 3. Günü. Dört beş gün sonra yine teste başlıycam çünkü biz eşimle iş durumumuzdan dolayı haftada iki gün ancak görüşebiliyoruz, en azından ovulasyon günümü kaçırmamış olurum diye test yapmam gerekiyor.

Ben de takip etmeme kararı almıştım ama kendime engel olamadım geçen ay😂 şuan reglimin 3. Günü. Dört beş gün sonra yine teste başlıycam çünkü biz eşimle iş durumumuzdan dolayı haftada iki gün ancak görüşebiliyoruz, en azından ovulasyon günümü kaçırmamış olurum diye test yapmam gerekiyor.
senin durumun ayrıcalıklı o zaman nokta atışı yapmak adına birazda mecburi bir şey. bende de pcos olduğu için sağı solu belli olmuyor nokta atışı bana da lazımda sıkıldım valla yapmaktan da her ay aynı sonucu görmekten de

Back
X