• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

İyi akşamlar kızlar resveratrol hakkında ne düşünüyorsunuz? Bizim okuldakiler kullanıyor geçen araştırdim yumurta kalitesi içinde doktorlar öneriyormuş. Siyah üzüm çekirdeği ekstrasi ve orman meyvelerin karışımıymis gerçi ben elimden geldiğince yaban mersini ve siyah üzüm tüketmeye çalışıyorum.

İyi akşamlar kızlar resveratrol hakkında ne düşünüyorsunuz? Bizim okuldakiler kullanıyor geçen araştırdim yumurta kalitesi içinde doktorlar öneriyormuş. Siyah üzüm çekirdeği ekstrasi ve orman meyvelerin karışımıymis gerçi ben elimden geldiğince yaban mersini ve siyah üzüm tüketmeye çalışıyorum.
Canım banada gıttıgım doktorlardan bırı yazın onerdı yenı kullanılıyor polıkıstıkde dedı ıste bu pikasos ıcındede var o resrevatrol

Canım banada gıttıgım doktorlardan bırı yazın onerdı yenı kullanılıyor polıkıstıkde dedı ıste bu pikasos ıcındede var o resrevatrol
Ya öyle mi. Ben de siyah üzümün kistlere iyi geldiğini gördüm bir araştırmada bakalım bu döngüm bitsin kullanmayı düşünüyorum çünkü PCO görünümüyle beraber kistler var ben de

Ya kızlar ben doktor kontrolümde 24 kasımda bana yumurta çatlamıs dedi son adet tarihim de 10 Kasımdı iki günde bir ilişki önerdi ama çok ketum bi doktordu azarlar gibi iki dk baktı bi sorun yok dedi kaldırdı beni haliyle ben o sırada soramadım bugün adet olmam gerekiyor dediği doğruysa ama ben olmadım yanlış mı hesaplıyorum acaba yoksa gecikti mi

6 ay oldu, yaşım 27. 4 yıllık evliyim. Pcos var. Doktorlar yıllar önce 28 e kadar mutlaka bir tane yap demişti ama ben hı hı diyordum😂
4 yıl bıyunca hıc denemedınmı ılk kez mı denıyosunuz 6 aydır valla oleyse ıyı beklemıssınız😂 bu arada bu pcos ne ıllet bısey yeter bıktım ya

Ya kızlar ben doktor kontrolümde 24 kasımda bana yumurta çatlamıs dedi son adet tarihim de 10 Kasımdı iki günde bir ilişki önerdi ama çok ketum bi doktordu azarlar gibi iki dk baktı bi sorun yok dedi kaldırdı beni haliyle ben o sırada soramadım bugün adet olmam gerekiyor dediği doğruysa ama ben olmadım yanlış mı hesaplıyorum acaba yoksa gecikti mi
10 aralıga kadar beklemenı tavsıye ederım ben hep ole hesaplarım 11 kasımda oldum 11 aralıgı beklıyorjm

Eklentiler

• IMG_20251201_210149.webp
    IMG_20251201_210149.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 26
Yok canım aynı şeyden bahsediyorum inşallah başka türlüsü yoktur doktor söylemedi yani 🥹
Ha tamam pcos normal bılıyomusun gecen gıttıgımde baktım ultrosona o goruntuyu gordum ya okdar agladımkı cıkınca bununla nasım bebek olcak dıye okadar agladım okadar caresız kaldımkı rabbım sabır versın cok uzuluyorum bu beklemek ıyce yordu benı
Aynı bu foto gıbıydu ultrosonda

Eklentiler

• IMG_6968.webp
    IMG_6968.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 27
Ha tamam pcos normal bılıyomusun gecen gıttıgımde baktım ultrosona o goruntuyu gordum ya okdar agladımkı cıkınca bununla nasım bebek olcak dıye okadar agladım okadar caresız kaldımkı rabbım sabır versın cok uzuluyorum bu beklemek ıyce yordu benı
Aynı bu foto gıbıydu ultrosonda
Bunu daha önce görmüştüm PCO görünümü var dediğinde ben özellikle bakmaya çalıştım çok hafif dedi gerçekten de gösterdiğinde bu kadar yoğun değildi azdı benim

Back
X