Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle düşünme ya olumlu düşün inşAllah vardır inşAllah olur. Allahım isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Benim hiç ağrımadığı olmadı bakalım belli olmuyor dediğin gibi her ay belirti arıyoruz aa evet benimde öyle felan ama fös çıkıyor aman napalım be bizde böyle zaman geçiriyoruz işte ben bu siteye girmeye bailamadan önce hep adetimin geçmesini bekliyordum şimdi 4 5 gün öncesinde yapmaya başladım ama yok bekleyeceğim salıya kadar

Gerçekten bu sefer girmicem okumucam yorum falan diyorum ama bi bakmışım beni ilgilendiren bütün konuları okuyorum tek tek Bi de adete az bi süre kala çoğu kişi ovulasyon testine devam etmiş iki koyu çizgi görünce hamile kaldığını anlamış ya da ikinci bi yumurtlama olabilir mi diye ama genellikle hamile olduklarını öğrenmişler ben de dün yaptım tekrar ikinci çizgi nerdeyse zar zor görünüyodu biraz da ondan umutsuzluğa kapıldım sanırım.

Bir arkadaşa doktor kızmış ovülasyon testi ile gebelik bakılırmı diye birde çok koyu çıkıp hamile olanlarıda okudum ben pek ihtimal vermiyorum ona elimde birtane kalmıştı 7 gün kala yaptım bende öylesine 1 tanr kaldı diye hatta dur ekleyeyim resmini böyle çıktı bendede

Eklentiler

• IMG_20210203_125814.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 43
İnşallah cnm benim. Belirti de sormuşsun yukarıda. Bnm şişkinlikten başka bişeyim yok :)
Karnının alt tarafında yumurtalıkların olduğu yerdemi benimde oralarda var çünkü azıcık çişim gelsin bastırıyor hemen ama başka bir şeyinde belirtisi olabilir diye pek kaptırmıyorum kendimi

Karnının alt tarafında yumurtalıkların olduğu yerdemi benimde oralarda var çünkü azıcık çişim gelsin bastırıyor hemen ama başka bir şeyinde belirtisi olabilir diye pek kaptırmıyorum kendimi
Evet oralarda. Ama karnımda genel olarak şiş afedersin gaz gibi ama gaz krampım da yok. Dediğin gibi üşütmeden de olabilir

BENdede var bu birde öksürük var bu aralar alt tarafım acıyo resmen öksürürken

Bİrde karın şişliği bende de var adet öncesi karnımda hep bi şişlik oluyor ama karnım sert normal zamanlardakinden farklı olarak

Evet 24ünde yumurtlama gördüm testi ilk kullanısımda gördüm hemde ama hala yok akıntı

Sizin bat ne zamandı? Belirtiler çok farklı farklı oluyor canım ben onu anladım en belirgin özellik adet gecikmesi
9 şubat bat benim, belirti yok bende ya sizler yazdıkça işte diyorum aa evet benimde böyle bakalım, yani varsa tek söyleyebileceğim belirti kasık batması sert karın, uyku hali, bel ağrısı onların hiçbiri yok bu ay geçen ay vardı

Uyku hali bende bi var bi yok geç uyurum erken kalkarım genelde. 3 gecedir erken uyku basıyo psikolojiden galiba bu ay kalmazsam önümüzdeki ay hiç bi belirti okumayacağım

Anladım inşAllah hamişizdirde oluyordur tüm bunlar bende göğüs hassasiyeti hariç hepsi var maşallah birde demin yumurtlama olduğu zaman yoğun yumurta beyazı gibi akıntı geliype ya öyle bir akıntı geldi

Aman doktorlar herşeye kızıyo onlara kalsa Yalnız baya koyu çıkmış bu ay mı yaptın bunu ikinci kez yumurtluyo olabilirsin değerlendirseydiniz bari

Aman doktorlar herşeye kızıyo onlara kalsa Yalnız baya koyu çıkmış bu ay mı yaptın bunu ikinci kez yumurtluyo olabilirsin değerlendirseydiniz bari
Evet canım 2 gün önce yani 7 gün kala yaptım zannetmiyorum ya öylemi diyorsun hiç ikinci sefer yumurtlamadım öyle bir şey olduysa ilk olacak kız değerlendir değerlendir sıkıldım iyice birazcık dinleneyim dedim değerlendirmedik valla koyu ama pik kadar değildi elimdede 1 tane test kaldığı için dahada bakamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…