• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç öyle düşünmeyin ben 2 buçuk senedir istiyorum Eylül ayında aşılama dendim olmadi geçen ay ovulasyonla takip yaptım geçen ay olmadı bu ay gene devam ettim çok şükür bu ay oldu rabbim sağlıklı şekilde ilerlemeyi nasip etsin inşallah bende pko var regil olmuyordum yumurta buyumuyordu catlamiyor die ama çok şükür şimdi oyuzden umutsuzluğa kapılmayın rabbim sizede nasip edecek inşallah 🤲
Herşeyin doğru bir zamanı vardır biliyorum bizim sabırla beklememiz gerekiyor ama bazen olmuyor işte daha 4-5 gün var bata. Hala bir umut bekliyorum😊

Herşeyin doğru bir zamanı vardır biliyorum bizim sabırla beklememiz gerekiyor ama bazen olmuyor işte daha 4-5 gün var bata. Hala bir umut bekliyorum😊
İnşallah bebeğin sana tutunmustur inşallah seninledir canım 🤲🤲

Bat 12subat.Ama hala gelen giden yok.Test yaptım bugün.Sansima aldığım test bozuk cıktı.2gun kala erken test yaptım ama negatif çıkmıştı.Yalniz belirtiler feci.Sizde belirti varmı kızlar.

Günaydın kızlar bat 5 gün gecikti smdi test yaptım çift çizgi değil mi ben yanlış görmüyorum

Eklentiler

• 6F144CF3-69BD-4723-8EEF-6E943588C226.webp
    6F144CF3-69BD-4723-8EEF-6E943588C226.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 41
Back
X