• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 20 - 30 KASIM BİRLİKTE BEKLEYELİM

Merhaba bat 20 kasım bugün çok sık tuvalete çıkmaya başladım ve akşama doğru tuvaletimde batma yanma oldu. Biraz öncede hafif pembelik geldi peçeye. Bu enfeksiyon mu yerleşme ni acaba kafam çok karıştı

Merhaba bat 20 kasım bugün çok sık tuvalete çıkmaya başladım ve akşama doğru tuvaletimde batma yanma oldu. Biraz öncede hafif pembelik geldi peçeye. Bu enfeksiyon mu yerleşme ni acaba kafam çok karıştı
İnşallah yerleşmedir 🙏

Merhaba kızlar
Bu ay ovü takibi yapamadım dışarıdaydım diye
Uygulama 14 ü pik gösteriyordu.
Bende dün başlayan akıntı ve hafif kasık ağrısı bugün de devam etti dayanamadım 5 li ovü testi aldım bugün pik.Hemde daha önce hiç görmediğim eşitlikte.11 i gece 12 si gece ve bu gece değerlendirmiştik.sorum şu ki akşamüstü akıntı ile birlikte çok açık pembe kanda geliyor.birde ilişki olunca sildikçe çok çok açık pembe lekelenmem var.normalmi ki bu ilk defa oluyor.

Bende aynıyım bu ay enfeksiyondan çok çektim tam geçti sandım bugün yine olmuşum şimdi gece lavaboya kalktım da öyle yazıyorum yanma batma var bel ağrın karın ağrım var küçük abdestim hala varmış gibi hissi var. Yerleşme de böyle şeyler mi oluyor bilmiyorum ama sabah acile gideceğim ilaç yazdıracağım fitil gibi bi ilaç varmış hemen geçiriyormuş inşallah onu verirler yaaa

Bende aynıyım bu ay enfeksiyondan çok çektim tam geçti sandım bugün yine olmuşum şimdi gece lavaboya kalktım da öyle yazıyorum yanma batma var bel ağrın karın ağrım var küçük abdestim hala varmış gibi hissi var. Yerleşme de böyle şeyler mi oluyor bilmiyorum ama sabah acile gideceğim ilaç yazdıracağım fitil gibi bi ilaç varmış hemen geçiriyormuş inşallah onu verirler yaaa
Çok geçmiş olsun bende gittim acile kum döküyorum sanırım bugünde ürolojiye gidicem. Hemen iyileşelim inşallah

Back
X