Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah yerleşmedirMerhaba bat 20 kasım bugün çok sık tuvalete çıkmaya başladım ve akşama doğru tuvaletimde batma yanma oldu. Biraz öncede hafif pembelik geldi peçeye. Bu enfeksiyon mu yerleşme ni acaba kafam çok karıştı
Aynı ilerliyoruz haber verelim mutlaka birbirimize canım inşallah güzel haberler alırız8 kasım pikti bende değerlendirdim bat 22 chat dpo 4 dedi bana pik gününden bir gün sonrayı yani 9 kasımı yumurtlama 0. Gün olarak sayıyor
Bende aynıyım bu ay enfeksiyondan çok çektim tam geçti sandım bugün yine olmuşum şimdi gece lavaboya kalktım da öyle yazıyorum yanma batma var bel ağrın karın ağrım var küçük abdestim hala varmış gibi hissi var. Yerleşme de böyle şeyler mi oluyor bilmiyorum ama sabah acile gideceğim ilaç yazdıracağım fitil gibi bi ilaç varmış hemen geçiriyormuş inşallah onu verirler yaaaMerhaba bat 20 kasım bugün çok sık tuvalete çıkmaya başladım ve akşama doğru tuvaletimde batma yanma oldu. Biraz öncede hafif pembelik geldi peçeye. Bu enfeksiyon mu yerleşme ni acaba kafam çok karıştı
Çok geçmiş olsun bende gittim acile kum döküyorum sanırım bugünde ürolojiye gidicem. Hemen iyileşelim inşallahBende aynıyım bu ay enfeksiyondan çok çektim tam geçti sandım bugün yine olmuşum şimdi gece lavaboya kalktım da öyle yazıyorum yanma batma var bel ağrın karın ağrım var küçük abdestim hala varmış gibi hissi var. Yerleşme de böyle şeyler mi oluyor bilmiyorum ama sabah acile gideceğim ilaç yazdıracağım fitil gibi bi ilaç varmış hemen geçiriyormuş inşallah onu verirler yaaa
Ay inşallah iyileşelim yaa niye böyle oldu bu ay nasip mi değil bebiş acaba ümidim tükeniyor böyke hastalanıncaÇok geçmiş olsun bende gittim acile kum döküyorum sanırım bugünde ürolojiye gidicem. Hemen iyileşelim inşallah
Evet pik sizin hangi günler değerlendirmeliyiz bu piki görüp o gün ve sonraki iki günü mü geçen ay pik ve öncesini denedik olmadıBu da bu sabah ki yaptığım
İnşallah tutmuştur canımPik ve sonraki 2 gün diyorlar genelde ama ben bu ay pik ve öncesi 2 günü değerlendirebildim.pik gecesi ovü testinşn rengi açılmıştı geveyide değerlendirdim.bugünü değerlendirme şansımda yok malesef muhtemelen bugün çatladı.
Dpo 1
Merhaba kızlar benim de sat 19 Ekim ovulasyon testim 6-7 Kasım pik 8 Kasım çatlama oldu ovulasyona göre bat 22 kasım dpo 6 bugün yumurtlamadan beri gecmeyen bel ağrım varSelam kızlar beraber bekleyelim. Hangi günleri değerlendirdik belirti varmı konuşalım şimdiden uğurlu olsun