Pozitif dusun canim pozitif haberler alirizBenim çok yüksek değil ortaya yakın bi yerlerde ama olsunbeklemeye devam . Amin inşaallah canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif dusun canim pozitif haberler alirizBenim çok yüksek değil ortaya yakın bi yerlerde ama olsunbeklemeye devam . Amin inşaallah canım.
Hosgeldin canim insalllah guzel hamis haberlerimize21 nisan benimde![]()
Çarşamba akşamı çatlatma iğnemi vuruldum canım. Bekliyorum bakalım. Bi düşüğüm var 6 ay önce. Sonrasında olmadı henüz senin nasılPozitif dusun canim pozitif haberler alirizyumurtlama bitti mi
Ay canım haydi inşallah hepimizin tutar:) merakla bekliyorum daha 9-10 gün var bakalım nasıl geçecek günler :)Bn bu ay ovulasyon kullandim Ama catlamayii degerlendiremedim. Piki degerlendirdim . Insallah tutar. Oluruna birakmak dogru aslinda seninki givi ama insan baslayinca hemen olsun istiyor
![]()
Bn gecen ay korunmayi biraktik. Bu ay ovulasyon takibi yapiyorum. Ilk duzenli ayim yaniÇarşamba akşamı çatlatma iğnemi vuruldum canım. Bekliyorum bakalım. Bi düşüğüm var 6 ay önce. Sonrasında olmadı henüz senin nasıl
Insallah benim 22 nisan bat ama bugun oglen ayaga kalkincabcok hafif gozum karardi . Ama belirti olamaz cok cok erkenAy canım haydi inşallah hepimizin tutar:) merakla bekliyorum daha 9-10 gün var bakalım nasıl geçecek günler :)
Daha yeniymis ama olsun inşaallahBn gecen ay korunmayi biraktik. Bu ay ovulasyon takibi yapiyorum. Ilk duzenli ayim yani![]()
Ne zaman yumurtladığımıza göre değişiyor bence hepimizde farklı zamanlarda belirti verebiliriz gibime geliyor.. ben de kendimi zor tutuyorum ama söz verdim kendime adet geçikmesinden 1 gün öncesine kadar yapmayacağım test :) bakalım dayanabilecek miyimInsallah benim 22 nisan bat ama bugun oglen ayaga kalkincabcok hafif gozum karardi . Ama belirti olamaz cok cok erken
Hoşbuldukkk canım bende bebeğimi bekliyorum bakalım ne zaman gelecekHosgeldin canim![]()
InsallahDaha yeniymis ama olsun inşaallah![]()
Ben 11. Gun pikdi erken yumurtliyorum .Ne zaman yumurtladığımıza göre değişiyor bence hepimizde farklı zamanlarda belirti verebiliriz gibime geliyor.. ben de kendimi zor tutuyorum ama söz verdim kendime adet geçikmesinden 1 gün öncesine kadar yapmayacağım test :) bakalım dayanabilecek miyim![]()
Bende cok merak ediyorum bu soruyu ? Ne zaman tesrif edicek hazretleriHoşbuldukkk canım bende bebeğimi bekliyorum bakalım ne zaman gelecek![]()
Hosgeldin tatlim . Benimde bat 22 nisan . Bitti yumurtlama donemin?22 Nisanla yerimi aldım
Hoşbulduk canım. Evet dün bitti ovülasyon testi yaptım. Sadece 3 günü değerlendirebildikHosgeldin tatlim . Benimde bat 22 nisan . Bitti yumurtlama donemin?
Tık yokKizlar belirtiler var mi
Hayır daha çok erkenKizlar belirtiler var mi
Cok erken Ama bende istah acilmasi var surekli acikiyorum . Ve göz kararması oldu dün iki kezTık yok![]()