- 28 Haziran 2025
- 1.475
- 392
- 38
- 31
- Konu Sahibi PanikEdoss
-
- #1.001
Benimde acayip bi mide bulantım başladı ya adet mi bebek mi çözemedimOlur canım hastaneye git en garantisi
Gec dollenme vs olabilir sonucta reglin gectiEvet canım bel ağrım var aktif şekilde cuma günü kan versem mi acaba belki beta çok düşük test algilamadi belkide yok korkuyorum
Sen bidaha test yaptin mi sabahBenimde acayip bi mide bulantım başladı ya adet mi bebek mi çözemedim
Yaptım canım onda da çok çok silik bi çizgi görünüyor adetim yarın bakalım bekliyorumSen bidaha test yaptin mi sabah
Atsana bi bakalimYaptım canım onda da çok çok silik bi çizgi görünüyor adetim yarın bakalım bekliyorum
Ben bile zor görüyorum ama belli olur mu bilmiyorum canım kuruduktan sonra gene atarımAtsana bi bakalim
İki tane de kaset test yaptım ilk idrarla yapamadım amaAtsana bi bakalim
Gorunmuyo ki bisey ilk idrarla denesene yarinBen bile zor görüyorum ama belli olur mu bilmiyorum canım kuruduktan sonra gene atarım
Bunda görünmemiş canım şimdi gördüm yeni yapmıştım burda daha 10 dk olmadan attımGorunmuyo ki bisey ilk idrarla denesene yarin
Olabilir sadece bir tanesinde gordum ben digerlerinde bisey goremedim ztn kalite dusuyo yaBunda görünmemiş canım şimdi gördüm yeni yapmıştım burda daha 10 dk olmadan attım
Aynen ya kalite düştüOlabilir sadece bir tanesinde gordum ben digerlerinde bisey goremedim ztn kalite dusuyo ya
Evet ya sabah yap sabah cok heycanli shshshhsAynen ya kalite düştü
Hadi inşallah canım gelecek ay denemeye devamBen bugün regl oldum, BAT gerçekten de 22 eylül görünüyor :) Bakalım bu sefer kısmetse artık <3
Şaka gibi aşkım hala ortada regl yok bugün döngünün 36.gunundeyim kistim yok vs hadi geçen aydaki kistim dongumu bozdu desek 40.gunde olmuştum 4 gün daha bekliyim ama geleceği yok ben kesin hamileyim kızlar bakın göreceksiniz hiç bu kadar gecikme yaşamadım kasıklarımda zaten bir doluluk hissiyatı var ne ağrım var ne bişi şaştım kaldım 40 günü aşarsa zaten anormal oluyor değil miGec dollenme vs olabilir sonucta reglin gecti
Şaka gibi aşkım hala ortada regl yok bugün döngünün 36.gunundeyim kistim yok vs hadi geçen aydaki kistim dongumu bozdu desek 40.gunde olmuştum 4 gün daha bekliyim ama geleceği yok ben kesin hamileyim kızlar bakın göreceksinizHadi inşallah canım gelecek ay denemeye devam
Test yap canım yada kan ver normal değil bu durum bende lekelenme var geçen ayki gibi adetim sökülmüyor ağrı çekiyorum vallaŞaka gibi aşkım hala ortada regl yok bugün döngünün 36.gunundeyim kistim yok vs hadi geçen aydaki kistim dongumu bozdu desek 40.gunde olmuştum 4 gün daha bekliyim ama geleceği yok ben kesin hamileyim kızlar bakın göreceksinizhiç bu kadar gecikme yaşamadım kasıklarımda zaten bir doluluk hissiyatı var ne ağrım var ne bişi şaştım kaldım 40 günü aşarsa zaten anormal oluyor değil mi
Sizde son durum ne
Yaptım canım onda da çok çok silik bi çizgi görünüyor adetim yarın bakalım bekliyorum
Kız yeni mi oldu bunlarKızlar ben hayal görüyorum sanırım çok çatlağı olan biriyim ama göbeğimde hiç öyle çatlak yoktu sizce bu gebelikten mi olabilir yoka basit bı çatlak mı olmuş
Kız sabah fark ettim o işaretledigim çizgiyi ama gördüğün gibi çatlağı çok olan biriyim bu çizgide çatlak mı yoksa hamilelikten mi anlamadım biliyorsun zaten reglim geciktiKız yeni mi oldu bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?