BAT 22 AĞUSTOS olanlar beraber bekleyelim

Gec dollenme vs olabilir sonucta reglin gecti
Şaka gibi aşkım hala ortada regl yok bugün döngünün 36.gunundeyim kistim yok vs hadi geçen aydaki kistim dongumu bozdu desek 40.gunde olmuştum 4 gün daha bekliyim ama geleceği yok ben kesin hamileyim kızlar bakın göreceksiniz hiç bu kadar gecikme yaşamadım kasıklarımda zaten bir doluluk hissiyatı var ne ağrım var ne bişi şaştım kaldım 40 günü aşarsa zaten anormal oluyor değil mi

Hadi inşallah canım gelecek ay denemeye devam
Şaka gibi aşkım hala ortada regl yok bugün döngünün 36.gunundeyim kistim yok vs hadi geçen aydaki kistim dongumu bozdu desek 40.gunde olmuştum 4 gün daha bekliyim ama geleceği yok ben kesin hamileyim kızlar bakın göreceksiniz hiç bu kadar gecikme yaşamadım kasıklarımda zaten bir doluluk hissiyatı var ne ağrım var ne bişi şaştım kaldım 40 günü aşarsa zaten anormal oluyor değil mi
Sizde son durum ne

Test yap canım yada kan ver normal değil bu durum bende lekelenme var geçen ayki gibi adetim sökülmüyor ağrı çekiyorum valla
Doktor randevusu aldım yalan söylicem artık 1 senedir deniyoruz dicem baktırcam memlekette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…