• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 29 Kasım hala olmadım

hilal12717

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2025
32
5
1
50
Sat 30 Ekim bat 29 Kasım 15 gündür göğüs ağrım var dokununca acıyor ve göğüs areolam büydü damarlar çıktı sol kasık batmalarım devam ediyor umarım bebiş vardır çok istiyorum

Sat 30 Ekim bat 29 Kasım 15 gündür göğüs ağrım var dokununca acıyor ve göğüs areolam büydü damarlar çıktı sol kasık batmalarım devam ediyor umarım bebiş vardır çok istiyorum
Test yapacak mısınız ben bile heyecanlandım 🥹

Şuan reglim 5 gün geçti hamileyim ama bu dediğiniz belirtileri daha yeni hissediyorum, daha öncesinde tek hissettiğim sey regli olacağımı sanmakti ve bol bol beyaz sut kesiği sarimtirak akıntı

Damarlar meme üzerinde mi belirginleşti yoksa areola üzerinde mi peki

Areolanızda büyüme var mı peki sizin
Benim en belirgin gebelik belirtim göğüs ucumun pembelesmesi ve kasik ve bacak aralarimdaki damarlar kıpkırmızı şekilde cikmisti normalde 10 gün gecene kadar test yapmayacaktm çünkü regliden 4 gün önce yaptım negatifti reglinin ikinci günü soyunurkn bir baktım damarlarım çok değişik yaptım sonra kan verdim 348 çıktı

Benim en belirgin gebelik belirtim göğüs ucumun pembelesmesi ve kasik ve bacak aralarimdaki damarlar kıpkırmızı şekilde cikmisti normalde 10 gün gecene kadar test yapmayacaktm çünkü regliden 4 gün önce yaptım negatifti reglinin ikinci günü soyunurkn bir baktım damarlarım çok değişik yaptım sonra kan verdim 348 çıktı
Hayırlı uğurlu olsun inşallah 🙏🏻 Bende de areola genişlemesi ve damarlanma var o bölgede ama kan testlerim hep negatif sizde de var mı diye merak ettim bu durum özellikle areola büyümesi

Hayırlı uğurlu olsun inşallah 🙏🏻 Bende de areola genişlemesi ve damarlanma var o bölgede ama kan testlerim hep negatif sizde de var mı diye merak ettim bu durum özellikle areola büyümesi
Teşekkür ederim allah size de nasip etsin 🌸🙏Bence acele etmeyin kendinize stres yapmayın ben hep şu yönle düşünüyorum erken ogrensiniz Allah korusun herhangi bir kimyasal veya düşük tehlikesi bir şey olsa da zaten yapacak hiç bir sey yok mecbur oluyor. O yüzden regliniz 4 gün geciksin sonra kan verin. Ben en son 4 gün gecikince verdim iki günde bir gidip takip ettirmeyecegim 1 hafta sonra gidip tekrar kan vereceğim çünkü gerçekten her iki günde bir bunu stresini yaşamak ve acaba gerçekten gebemiyim psikolojsi insanı çok yoruyor. Ben bu ay kafam çok rahattı 6 ay sonunda çok umursamadigim bir ayda hamile kaldım 🌸😊 bence sizde deneyin böyle

Teşekkür ederim allah size de nasip etsin 🌸🙏Bence acele etmeyin kendinize stres yapmayın ben hep şu yönle düşünüyorum erken ogrensiniz Allah korusun herhangi bir kimyasal veya düşük tehlikesi bir şey olsa da zaten yapacak hiç bir sey yok mecbur oluyor. O yüzden regliniz 4 gün geciksin sonra kan verin. Ben en son 4 gün gecikince verdim iki günde bir gidip takip ettirmeyecegim 1 hafta sonra gidip tekrar kan vereceğim çünkü gerçekten her iki günde bir bunu stresini yaşamak ve acaba gerçekten gebemiyim psikolojsi insanı çok yoruyor. Ben bu ay kafam çok rahattı 6 ay sonunda çok umursamadigim bir ayda hamile kaldım 🌸😊 bence sizde deneyin böyle
Teşekkür ediyorum isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻🌸

Şuan reglim 5 gün geçti hamileyim ama bu dediğiniz belirtileri daha yeni hissediyorum, daha öncesinde tek hissettiğim sey regli olacağımı sanmakti ve bol bol beyaz sut kesiği sarimtirak akıntı
Bilmiyorum ki belki piskolojiktir ama hiç böylede olmadım

Genel olarak okuduğum veya tecrübe edindiğim şekilde iki.gebeligm de de kesin regl olacağım hissi vardı yani bildiğiniz regl ağrısı ve kasilmalari yaşadım ama şöyle ki bu ağrı ve kasılmalar reglime 1 gün kala olması gerekirken( genel.olarak benim 1 veya 2 gun önceden belli olur) regl olacakmış hissini bat a 5 6 gün önceden hissetmeye başladım siz de durum nasıl

Bir de mesela siz eminim bu belirtileri fark ettiğinize göre , genelde benim regl olacağım gün gecikse bile akintim olur ve akintim kan demir gibi kokardı regl kokusu diyorum ben vücudunuzdan bu kokuyu hiç fark ettiniz mi normalde Bilmiyorum ama 😅 gebe kaldgim bu ay vücudum hiç regl gibi kokmdi

Benim en son adet tarihim 8 ekim.
13 Kasım'da beta 860 ile hamile olduğumu öğrendim.
Daha sonra hastaneye doktora gittim 17 Kasım'da doktor birşeyin daha görünmediğini erken olduğunu test yaptin1612 çıktı bı hafta sonra tekrar gel dedi ben bilerek geç gitmek istedimki net bir şey söylesin diye. Ama o esnada 22 Kasım'da yukselmismi diye tekrar tes yaptım o zmnda 2500 çıktı. Ondan sonra bı kaç gün kahverengi akıntım oldu sonra pembelesti takı düne kadar ilk defa kırmızı kan gördüm parçali yada pihtili değil haftasonu olduğu için acil doktoruna gittim. Bir sürü kan testi istedi verdim yaptık. Alttan vajina ağzına bakmak istediğini söyledi tmm dedim. Hafif sızıntı var kan tahlilleri normal düzgün hiç bir problem görünmüyor dedi. Yarın kadın doğuma gitcem zaten ama bilgisi olan varmı. Kötümü ileriyi ilk defa hamile kaldım ilk defa böyle şeyler yasiyorum ve biraz korkuyorum.. bilgisi olan yazabilirmi

Test yaptınız mı benımde 29 Kasım ama hala olmadım dpo 12 bugün yumurtlama bu ay daha gev oldu ondan mı bılmıyorum sabah test yaptım negatif çıktı ama hala olmadım da

Back
X