Bat 29 Kasım hala olmadım

Aaa gerçekten mı bana umut oldunuz şuanda rabbım sağlıcakla kucağınıza almayı nasıp etsın ınsallah kanda da çıkmaz degıl mı
Ben acele edip kan vermemiştim benim dongum normal değil yani 32 33 günde bir regli oluyorum o yüzden dpo 12 benim regli tarihim daha gelmemişti regli tarihimden iki gün gecikince test yaptım silik gördüm daha sonraki gün normal gebelik testi yaptım yine çizgi var gözle rahatlıkla gözüküyor ama kırmızı değildi daha sonraki gün baya kırmızı olunca kan verdim 348 le gebe olduğumu öğrendim bu da testlerim dpo 12 hiç çıkmadı 16 17 18 şeklinde testlerim de

Eklentiler

• 20251130_135057.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 33
Benimde 29uydu ben de henüz olamadım testlerim negatif âdeti bekliyorum o yüzden

Çok sevındım sızın adınıza bende Bıraz daha bekleyıp tekrar test yapayım o zaman bu ay dongum Bıraz şaştı benım 12. Gün yumurtlama olur normalde ama bu ay 15-16. Gün oldu adet olmazsam testle bakayım bı

Şöyle baştan anlatayım ilk ay dememizde inanılmaz bir kasık ağrım olmuştu böyle bişey yaşamadım ve pıhtısız regldi sonra uygulamaya göre 12 si yumurtlama günü diyor bu ay iyi değerlendirdik 15 den beri kasık ağrı ve göğüs ağrım başladı ve büydü böyle küçük kabarcıklar çıktı ve benim meme ucu hiç yoktur oda çıktı 1 haftadır kasık batmalarım var kremsi bi akıntım oldu

Bence de umudunuzu kaybetmeyin bir de stres yapmayın tarihi umursamayinki regl olacaksanız bile stresten gecikme yapmasın umarım en yakın zaman da rahminizde atan bir kalp olur dualarım sizinle

Belki herkesde farklıdır ama benim.profilimdede görebilirsin reglime 5 6 Gün var kremsi akıntı gebelik belirtisi mi diye konu açmıştım yoğun beyaz sut kesiği gibi kıvamı aynı arko gibi gerçekten o gebelik akintim mis

Bence de umudunuzu kaybetmeyin bir de stres yapmayın tarihi umursamayinki regl olacaksanız bile stresten gecikme yapmasın umarım en yakın zaman da rahminizde atan bir kalp olur dualarım sizinle
O kadar haklısınız ki Allah razı olsun çok teşekkür ederim

Aroela üzerinde böyle mavi yeşilimsi damarlar var ilk defa böyle oldum bi konuda okumuştum gebeliğin ilk haftasında benimde böyle oldu diyordu bakalım nasip
Benim de areolam o şekilde damarlar belirginleşti ama meme üstünde damar yok öyle diyeyim ama beta hcg <0.100 yani negatif sizi çok merak ettim şimdi aynı durumu yaşayınca

Sat 30 Ekim bat 29 Kasım 15 gündür göğüs ağrım var dokununca acıyor ve göğüs areolam büydü damarlar çıktı sol kasık batmalarım devam ediyor umarım bebiş vardır çok istiyorum
Benimde 29 Kasım bende olmadım bende kaşık agrisindna başka bir belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…