- Konu Sahibi hilal12717
-
Siz beni umutlandırdınız. Dpo 10 de test yaptım negatif çıktı umutsuzluğa kapıldım bu ay geç yumurtladım bat 2 aralık görünüyor uygulamada. Benim beyaz akıntım devam ediyor aynen sizin anlattığınız gibiBenim de dpo 12 negatiftu sonuç dpo 16 da net kırmızı çizgi gördüm şuan hamileyim
Geçmiş olsun canım inşallah vardır haber verirsinYarın yaparım 30 Eylül'de kürtaj oldum ben tam dongumde regl oldum bu 2 regl olacak ama oda etkiler mi bilmiyorum beklemedeyim yarın yapacağım gebelik testi
Ayyşş hadi inşallah güzel haberler alırsınSiz beni umutlandırdınız. Dpo 10 de test yaptım negatif çıktı umutsuzluğa kapıldım bu ay geç yumurtladım bat 2 aralık görünüyor uygulamada. Benim beyaz akıntım devam ediyor aynen sizin anlattığınız gibi
İnşallah canım teşekkür ederim hepimiz güzel haberler alalımAyyşş hadi inşallah güzel haberler alırsın
İnşallah vardır benim geç döllenme büyük ihtimalle çünkü regl tarihime göre beş haftalık ama doktorumun söyledigi daha yeni 4 haftalıkdiSiz beni umutlandırdınız. Dpo 10 de test yaptım negatif çıktı umutsuzluğa kapıldım bu ay geç yumurtladım bat 2 aralık görünüyor uygulamada. Benim beyaz akıntım devam ediyor aynen sizin anlattığınız gibi
Ayy umarım benimde öyledirİnşallah vardır benim geç döllenme büyük ihtimalle çünkü regl tarihime göre beş haftalık ama doktorumun söyledigi daha yeni 4 haftalıkdi
Benim tüm belirtilerim regli ile aynıydı sadece akintim farklıydı yeni göğsüm sizliyorAyy umarım benimde öyledirbenim şuan bel ağrım var. Normalde adetten önce gögüs ağrım olur hiç yok bu ay sizin nasıldı ?
Anladım benim 1 2 güne belli olur galibaBenim tüm belirtilerim regli ile aynıydı sadece akintim farklıydı yeni göğsüm sizliyor
Negatif yaptım şimdi test sanırım dongum bozuldu kürtaj etkiledi iyi de oldu hazır değilim şu an bir gebeliğeGeçmiş olsun canım inşallah vardır haber verirsin
Testin markası ne canımKızlar test yaptım negatif çıktı bugün belim ağrıyor adet olmadan kasıklarım ağrırdı ama bakalım nasip olursam yazarım moralim bozuk
Naptınız test yaptınız mı sizYarın yaparım 30 Eylül'de kürtaj oldum ben tam dongumde regl oldum bu 2 regl olacak ama oda etkiler mi bilmiyorum beklemedeyim yarın yapacağım gebelik testi
Aaa yapmışsınız mesajınızı şimdi gördümNegatif yaptım şimdi test sanırım dongum bozuldu kürtaj etkiledi iyi de oldu hazır değilim şu an bir gebeliğe
ProdoctorTestin markası ne canım
Bilmiyom yaaa 29 olmam gerekiyordu bir hafta bekliyim direk kan vericem olmazsamYanlış sonuç verdiğini görmedim ama bakalım regle kadar umut var canım benimİstersen bir iki güne kan ver kafanda netleşsin stres olma daha kötü etkiliyor vücudu
Hayırlı haberlerini alalım inşallah canımBilmiyom yaaa 29 olmam gerekiyordu bir hafta bekliyim direk kan vericem olmazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?