- 12 Ekim 2025
- 32
- 5
- 1
- 50
- Konu Sahibi hilal12717
Sat 30 Ekim bat 29 Kasım 15 gündür göğüs ağrım var dokununca acıyor ve göğüs areolam büydü damarlar çıktı sol kasık batmalarım devam ediyor umarım bebiş vardır çok istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yapacak mısınız ben bile heyecanlandımSat 30 Ekim bat 29 Kasım 15 gündür göğüs ağrım var dokununca acıyor ve göğüs areolam büydü damarlar çıktı sol kasık batmalarım devam ediyor umarım bebiş vardır çok istiyorum
Bakalım bi kaç gün geçsin negatif çıkar diye korkuyorum bu ikinci ayımız denemede biliyorum erken ama insanda olsun istiyorTest yapacak mısınız ben bile heyecanlandım![]()
Olsun nasiptir bu işler belki de tutarBakalım bi kaç gün geçsin negatif çıkar diye korkuyorum bu ikinci ayımız denemede biliyorum erken ama insanda olsun istiyor![]()
Şuan reglim 5 gün geçti hamileyim ama bu dediğiniz belirtileri daha yeni hissediyorum, daha öncesinde tek hissettiğim sey regli olacağımı sanmakti ve bol bol beyaz sut kesiği sarimtirak akıntıSat 30 Ekim bat 29 Kasım 15 gündür göğüs ağrım var dokununca acıyor ve göğüs areolam büydü damarlar çıktı sol kasık batmalarım devam ediyor umarım bebiş vardır çok istiyorum
Damarlar meme üzerinde mi belirginleşti yoksa areola üzerinde mi pekiSat 30 Ekim bat 29 Kasım 15 gündür göğüs ağrım var dokununca acıyor ve göğüs areolam büydü damarlar çıktı sol kasık batmalarım devam ediyor umarım bebiş vardır çok istiyorum
Areolanızda büyüme var mı peki sizinŞuan reglim 5 gün geçti hamileyim ama bu dediğiniz belirtileri daha yeni hissediyorum, daha öncesinde tek hissettiğim sey regli olacağımı sanmakti ve bol bol beyaz sut kesiği sarimtirak akıntı
Benim en belirgin gebelik belirtim göğüs ucumun pembelesmesi ve kasik ve bacak aralarimdaki damarlar kıpkırmızı şekilde cikmisti normalde 10 gün gecene kadar test yapmayacaktm çünkü regliden 4 gün önce yaptım negatifti reglinin ikinci günü soyunurkn bir baktım damarlarım çok değişik yaptım sonra kan verdim 348 çıktıAreolanızda büyüme var mı peki sizin
Hayırlı uğurlu olsun inşallahBenim en belirgin gebelik belirtim göğüs ucumun pembelesmesi ve kasik ve bacak aralarimdaki damarlar kıpkırmızı şekilde cikmisti normalde 10 gün gecene kadar test yapmayacaktm çünkü regliden 4 gün önce yaptım negatifti reglinin ikinci günü soyunurkn bir baktım damarlarım çok değişik yaptım sonra kan verdim 348 çıktı
Kan verin bence en mantıklısıSat 30 Ekim bat 29 Kasım 15 gündür göğüs ağrım var dokununca acıyor ve göğüs areolam büydü damarlar çıktı sol kasık batmalarım devam ediyor umarım bebiş vardır çok istiyorum
Teşekkür ederim allah size de nasip etsinHayırlı uğurlu olsun inşallahBende de areola genişlemesi ve damarlanma var o bölgede ama kan testlerim hep negatif sizde de var mı diye merak ettim bu durum özellikle areola büyümesi
Teşekkür ediyorum isteyen herkese nasip etsin inşallahTeşekkür ederim allah size de nasip etsinBence acele etmeyin kendinize stres yapmayın ben hep şu yönle düşünüyorum erken ogrensiniz Allah korusun herhangi bir kimyasal veya düşük tehlikesi bir şey olsa da zaten yapacak hiç bir sey yok mecbur oluyor. O yüzden regliniz 4 gün geciksin sonra kan verin. Ben en son 4 gün gecikince verdim iki günde bir gidip takip ettirmeyecegim 1 hafta sonra gidip tekrar kan vereceğim çünkü gerçekten her iki günde bir bunu stresini yaşamak ve acaba gerçekten gebemiyim psikolojsi insanı çok yoruyor. Ben bu ay kafam çok rahattı 6 ay sonunda çok umursamadigim bir ayda hamile kaldım
bence sizde deneyin böyle
İnşallah canım yaaOlsun nasiptir bu işler belki de tutar
Bilmiyorum ki belki piskolojiktir ama hiç böylede olmadımŞuan reglim 5 gün geçti hamileyim ama bu dediğiniz belirtileri daha yeni hissediyorum, daha öncesinde tek hissettiğim sey regli olacağımı sanmakti ve bol bol beyaz sut kesiği sarimtirak akıntı
Aroela üzerinde böyle mavi yeşilimsi damarlar var ilk defa böyle oldum bi konuda okumuştum gebeliğin ilk haftasında benimde böyle oldu diyordu bakalım nasipDamarlar meme üzerinde mi belirginleşti yoksa areola üzerinde mi peki
Genel olarak okuduğum veya tecrübe edindiğim şekilde iki.gebeligm de de kesin regl olacağım hissi vardı yani bildiğiniz regl ağrısı ve kasilmalari yaşadım ama şöyle ki bu ağrı ve kasılmalar reglime 1 gün kala olması gerekirken( genel.olarak benim 1 veya 2 gun önceden belli olur) regl olacakmış hissini bat a 5 6 gün önceden hissetmeye başladım siz de durum nasılBilmiyorum ki belki piskolojiktir ama hiç böylede olmadım
Bir de mesela siz eminim bu belirtileri fark ettiğinize göre , genelde benim regl olacağım gün gecikse bile akintim olur ve akintim kan demir gibi kokardı regl kokusu diyorum ben vücudunuzdan bu kokuyu hiç fark ettiniz mi normalde Bilmiyorum amaBilmiyorum ki belki piskolojiktir ama hiç böylede olmadım
Test yaptınız mı benımde 29 Kasım ama hala olmadım dpo 12 bugün yumurtlama bu ay daha gev oldu ondan mı bılmıyorum sabah test yaptım negatif çıktı ama hala olmadım daSat 30 Ekim bat 29 Kasım 15 gündür göğüs ağrım var dokununca acıyor ve göğüs areolam büydü damarlar çıktı sol kasık batmalarım devam ediyor umarım bebiş vardır çok istiyorum
Benim de dpo 12 negatiftu sonuç dpo 16 da net kırmızı çizgi gördüm şuan hamileyimTest yaptınız mı benımde 29 Kasım ama hala olmadım dpo 12 bugün yumurtlama bu ay daha gev oldu ondan mı bılmıyorum sabah test yaptım negatif çıktı ama hala olmadım da