• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 29 Kasım hala olmadım

Benim de dpo 12 negatiftu sonuç dpo 16 da net kırmızı çizgi gördüm şuan hamileyim
Siz beni umutlandırdınız. Dpo 10 de test yaptım negatif çıktı umutsuzluğa kapıldım bu ay geç yumurtladım bat 2 aralık görünüyor uygulamada. Benim beyaz akıntım devam ediyor aynen sizin anlattığınız gibi

Son düzenleme:
Siz beni umutlandırdınız. Dpo 10 de test yaptım negatif çıktı umutsuzluğa kapıldım bu ay geç yumurtladım bat 2 aralık görünüyor uygulamada. Benim beyaz akıntım devam ediyor aynen sizin anlattığınız gibi
Ayyşş hadi inşallah güzel haberler alırsın 🥰

İnşallah vardır benim geç döllenme büyük ihtimalle çünkü regl tarihime göre beş haftalık ama doktorumun söyledigi daha yeni 4 haftalıkdi🥲🌸

İnşallah vardır benim geç döllenme büyük ihtimalle çünkü regl tarihime göre beş haftalık ama doktorumun söyledigi daha yeni 4 haftalıkdi🥲🌸
Ayy umarım benimde öyledir 🤗 benim şuan bel ağrım var. Normalde adetten önce gögüs ağrım olur hiç yok bu ay sizin nasıldı ?

Kızlar test yaptım negatif çıktı bugün belim ağrıyor adet olmadan kasıklarım ağrırdı ama bakalım nasip olursam yazarım moralim bozuk 😭

Eklentiler

• IMG_9400.webp
    IMG_9400.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 20
Merhabalar , benim adetim düzensiz ama bebek istiyoruz korunmasız ilişkilerimiz oldu adetim 1 Aralık gibi bekliyordum 29 kasımda kahverengi akıntı oldu ped koydum gece ama ertesi gün ped tertemizdi sonra kesildi onun öncesinde konuya hassasiyet baş ağrıları bel ve sırt ağrısı yaşadım bugün bir aralık ama hala adet olmadım testler negatif innovita ve prodpctor testler bir gün sonra silik çizgi olmuştu belli belirsiz kuruma çizgisi galiba yani negatif başına böyle bir olay gelen oldu mu

Yanlış sonuç verdiğini görmedim ama bakalım regle kadar umut var canım benim🙏🏻 İstersen bir iki güne kan ver kafanda netleşsin stres olma daha kötü etkiliyor vücudu🥲

Back
X