- 28 Ekim 2024
- 106
- 39
- 18
- Konu Sahibi berzahnur34256
inşallah kızlar yaa
ben awox yaptım silik bile çıkmadı duramadım yine 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Awox hiç kuruma çizgisi bile çıkarmıyor kızzzTesti kenara koymuştum sonradan böyle olmuş awox anlamadım valla
Gördün mü sende var dimi 2. ÇizgiAwox hiç kuruma çizgisi bile çıkarmıyor kızzzvardır belki bebiş
![]()
Var var 2. Çizgi gördüm ben. Yarın tekrarla yine istersen bu sefer bekle ama kaç dakikada çıkacak diye. Yani awox böyle yoksa hiç çıkarmıyor 2. Çizgiyi bilemiyorum bozuk olma ihtimali de var mı diye ama. Bence görünüyor yani çizgi. Yenisini denersin. İnşallah vardırGördün mü sende var dimi 2. Çizgi
İnşallah vardı pazartesi bence tekrarla testiTesti kenara koymuştum sonradan böyle olmuş awox anlamadım valla
Kaset test için erken değil mi ? Adet günü ya da gecikince genellikle çizgi beliriyor. Ben haziranda kimyasal geçirdiğim de de adet günümde silikti kaset testBenim de bat 4 Aralık. Bugün kaset test yaptım negatif. Sol kasıkta ağrı var ve çok tedirgin ediyor bu sızı gibi hafif bir şey ama uzun sürüyor
Evet erken yapmışımKaset test için erken değil mi ? Adet günü ya da gecikince genellikle çizgi beliriyor. Ben haziranda kimyasal geçirdiğim de de adet günümde silikti kaset test
Erken gebelik testi deneyebilirsin , son adet tarihin ve yumurtlama günlerin ayın kaçındaydı ?Evet erken yapmışım![]()
1 kasımda yumurtlama takvimde 20 Kasım gözüküyor. Chatcgbt ye göre 21-22 de yumurtlama oldu diyorErken gebelik testi deneyebilirsin , son adet tarihin ve yumurtlama günlerin ayın kaçındaydı ?
Bizim genel olarak 6-7 Kasım gibi diğer yazan arkadaşlarla bat tarihimiz aynı , sizin adet döngünüz daha mı uzun ? Benim genellikle 26-28 günde1 kasımda yumurtlama takvimde 20 Kasım gözüküyor. Chatcgbt ye göre 21-22 de yumurtlama oldu diyor
Evet daha uzun 34 günde bekleniyor şuanBizim genel olarak 6-7 Kasım gibi diğer yazan arkadaşlarla bat tarihimiz aynı , sizin adet döngünüz daha mı uzun ? Benim genellikle 26-28 günde