Ben bat ımı bile tam olarak bilmiyorum. Çok karışıkMrb arkadaşlar benım bat 19 ama umutsuz vaka degerlendıremedım
Niye ümitsiz oldun birden canım?Erken gebelik testi yapsana bskalımBenim normalde goguslerime esim dokunsada agrimaz hic zaten kucuk gogusum var ama bu son 1 haftadir birsey deydiyi zamn agriyo ilk defa boyle bisey oluyo ama bnm eminim piskolojiktr cunku yok yani her ay gibi yoktur
Biraz daha beklicem pazartesi gogus agrim devam ederse yapcm baska hic bi belirti yok kiNe bilim kasik agrilarm vardi oda 1 hafta surdu ama sol taraf diyolar bnm sag tarafti ve kesildi o umidimi kesdi agri sadece goguslerim de agri var bnm adetten oncede boyle agrm hic olmaz normalde piskolojik heralde canm ya
Canım gecmiş olsun ..nasip kısmet en yakın Zaman'da bırdaha nasip eder insallahBen bat ımı bile tam olarak bilmiyorum. Çok karışıkkürtaj sonrası 27. Gün adet oldum. Normalde 24-25 günde bir olurdum. Normale göre adetim gecikti, kürtaj sonrasına göre de bugün adet olmam lazım ama olcakmışım gibi değil. Düzensizleşip daha mı geç gelicek bilemiyorum. Normalde kendimi hamile gibi hissediyordum. Göğüs hassasiyeti dışında birçok belirtim vardı. Şu an o belirtilerim de kayboldu çok hafif bel ağrım dışında. Bugün test yaptım negatif
Canım bendede oyle olmustu kesin hamileyim drniştimBenim normalde goguslerime esim dokunsada agrimaz hic zaten kucuk gogusum var ama bu son 1 haftadir birsey deydiyi zamn agriyo ilk defa boyle bisey oluyo ama bnm eminim piskolojiktr cunku yok yani her ay gibi yoktur
Uzulme Allah buyuk olur cnm. Kendini sitrese sokma ssbir herseyn ilaciBen bat ımı bile tam olarak bilmiyorum. Çok karışıkkürtaj sonrası 27. Gün adet oldum. Normalde 24-25 günde bir olurdum. Normale göre adetim gecikti, kürtaj sonrasına göre de bugün adet olmam lazım ama olcakmışım gibi değil. Düzensizleşip daha mı geç gelicek bilemiyorum. Normalde kendimi hamile gibi hissediyordum. Göğüs hassasiyeti dışında birçok belirtim vardı. Şu an o belirtilerim de kayboldu çok hafif bel ağrım dışında. Bugün test yaptım negatif
Hayırlı olsun canımBenimde sadece göğüs hassasiyeti belirtim vardi baska hic belirti yoktu ama hamileydim ümidini yitirme
Sagol canım darısı başınıza inşaallahHayırlı olsun canım
Dua et senin duan kabul olur ne bilim cok uzuluyorum bu stresi atmadan olcgni sanmiyorum bu 9.ay ilk aydan beri deniyoruzBenimde sadece göğüs hassasiyeti belirtim vardi baska hic belirti yoktu ama hamileydim ümidini yitirme
Canım sıkma canını bız cok sabırsızız ınan aslında oluruna bıraksak :/Benimde carsamba günu bat im ama umidim yok normalde önceden hafifden agrimaya baslardi bugun basladi simdi olmayi bekliyorum
İnsallah en yakın zamanda nasip eder ısteyen herkese ..Gonul isterki su an bu sayfaya bakanlarin ve bebis isteyenlerin hepsinin olsunda birbirimize supriz yapalim ama artk testlere verdgm paralarin hesabi yok ve onun yani sira cok canimi yakiyo o tek cizgiler
AmınSagol canım darısı başınıza inşaallah
Canım ümidini kaybetme belki guzel haberlerı senden alırız buraya atarsın test sonucunu ..Benimde 20 cnm cok umitlidim ama birden icimdeki umitler gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?