bat a birkaçgün kalanlar birlikte bekleyelim ..

Benimde 20 cnm cok umitlidim ama birden icimdeki umitler gitti

Mrb arkadaşlar benım bat 19 ama umutsuz vaka degerlendıremedım
Ben bat ımı bile tam olarak bilmiyorum. Çok karışık kürtaj sonrası 27. Gün adet oldum. Normalde 24-25 günde bir olurdum. Normale göre adetim gecikti, kürtaj sonrasına göre de bugün adet olmam lazım ama olcakmışım gibi değil. Düzensizleşip daha mı geç gelicek bilemiyorum. Normalde kendimi hamile gibi hissediyordum. Göğüs hassasiyeti dışında birçok belirtim vardı. Şu an o belirtilerim de kayboldu çok hafif bel ağrım dışında. Bugün test yaptım negatif

Benim normalde goguslerime esim dokunsada agrimaz hic zaten kucuk gogusum var ama bu son 1 haftadir birsey deydiyi zamn agriyo ilk defa boyle bisey oluyo ama bnm eminim piskolojiktr cunku yok yani her ay gibi yoktur

N
Benim normalde goguslerime esim dokunsada agrimaz hic zaten kucuk gogusum var ama bu son 1 haftadir birsey deydiyi zamn agriyo ilk defa boyle bisey oluyo ama bnm eminim piskolojiktr cunku yok yani her ay gibi yoktur
Niye ümitsiz oldun birden canım?Erken gebelik testi yapsana bskalım

Ne bilim kasik agrilarm vardi oda 1 hafta surdu ama sol taraf diyolar bnm sag tarafti ve kesildi o umidimi kesdi agri sadece goguslerim de agri var bnm adetten oncede boyle agrm hic olmaz normalde piskolojik heralde canm ya

Ne bilim kasik agrilarm vardi oda 1 hafta surdu ama sol taraf diyolar bnm sag tarafti ve kesildi o umidimi kesdi agri sadece goguslerim de agri var bnm adetten oncede boyle agrm hic olmaz normalde piskolojik heralde canm ya
Biraz daha beklicem pazartesi gogus agrim devam ederse yapcm baska hic bi belirti yok ki

Benimde carsamba günu bat im ama umidim yok normalde önceden hafifden agrimaya baslardi bugun basladi simdi olmayi bekliyorum

Canım gecmiş olsun ..nasip kısmet en yakın Zaman'da bırdaha nasip eder insallah

Canım bendede oyle olmustu kesin hamileyim drniştim maleaef

Uzulme Allah buyuk olur cnm. Kendini sitrese sokma ssbir herseyn ilaci

I
Benimde sadece göğüs hassasiyeti belirtim vardi baska hic belirti yoktu ama hamileydim ümidini yitirme
Dua et senin duan kabul olur ne bilim cok uzuluyorum bu stresi atmadan olcgni sanmiyorum bu 9.ay ilk aydan beri deniyoruz

Gonul isterki su an bu sayfaya bakanlarin ve bebis isteyenlerin hepsinin olsunda birbirimize supriz yapalim ama artk testlere verdgm paralarin hesabi yok ve onun yani sira cok canimi yakiyo o tek cizgiler
İnsallah en yakın zamanda nasip eder ısteyen herkese ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…