bat a birkaçgün kalanlar birlikte bekleyelim ..

Selam kizlar.. bugun kan testi verdim fakat negatif cikti dr daha cok erken zaten bi hfta daha bekleyelim dedi kan testini tekrar yapalim..olmazsa adet getrtici falan vericek heralde
Nasıl erken normalde bat ın geçmedi mi.ben mi yanlış hatırlıyorum

Ne alaka daha erken demesi.bence o kadar iyi bi doktor değil.sonsuzaşkın bak daha batına baya varken çıktı kanda Bebek.

Ne alaka daha erken demesi.bence o kadar iyi bi doktor değil.sonsuzaşkın bak daha batına baya varken çıktı kanda Bebek.
Valla bilmiyorum ama kadin garantye almak istyo da olabilir.. bilemiyorum canim henuz bu konuda cok da bi bilgim yok.. ayrica her insan farkli.. ben illa bisey vardir demiyorum zaten bilinmiyo su an ama dr umu dinliycem mecbur..

ay canımsın amin canım inşallah tek duam sağlıcakla ilerlemek bebişimle dualarımda hep bebiş isteyenlerle seninde olcak meraklanma demekki şuan vakti değilmiş kuzum

Valla bilmiyorum ama kadin garantye almak istyo da olabilir.. bilemiyorum canim henuz bu konuda cok da bi bilgim yok.. ayrica her insan farkli.. ben illa bisey vardir demiyorum zaten bilinmiyo su an ama dr umu dinliycem mecbur..
benim adete iki gün kala kanda çıkmıştı canım varsa çıkar iki günde olsa demişti inşallah sendede vardır

Kızlar yıne olmadı bu ay incir kürü ne başlayacağım ..hayırlısı artık

Kızlar yıne olmadı bu ay incir kürü ne başlayacağım ..hayırlısı artık
hayırlısı olsun canım inşallah bir daha ki ay olur.
bu ay incir kürü yaptım ben ama tam olarak uygulayamadım bazı günler fire verdim bende o da işe yaramadı sanırım,yada ben beceremedim
benim de yarın adet günüm. kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum zaten adet öncesi belirtilerde başladı bir daha ki aya kaldı benim umutlar da sanırım

Caanım başladığında ara vermemelisin.. İki ay uygulamalısın eşime keçi boynuzu pekmezini yedırıyorum ikigündür başladı hayırlısı bakalım ne olacak

Caanım başladığında ara vermemelisin.. İki ay uygulamalısın eşime keçi boynuzu pekmezini yedırıyorum ikigündür başladı hayırlısı bakalım ne olacak
ne zamandır bebek düşünüyordunuz canım?
geçen ben de eşime keçiboynuzu kürü yaptım. eşimin sperm sayısı biraz az çıkmıştı çünkü olmazsa bu ayda devam edeceğim kürlere

Selam kızlar, normal şartlarda yarın adet olmam gerekiyor, benim için de dua edin gelmesin bu ay da bebişime kavuşayım
Normalde şiddetli kasık ağrılarım olurdu 1-2 gün öncesinde. Şimdilik birşey yok. Arada sol yumurtalığım ağrıyor, midemde birkaç gündür çok kötü yanma ve bulanma var, yaklaşık 10 gün belim ağrıdı ama şimdi geçti. Merakla bekliyorum :)

ne zamandır bebek düşünüyordunuz canım?
geçen ben de eşime keçiboynuzu kürü yaptım. eşimin sperm sayısı biraz az çıkmıştı çünkü olmazsa bu ayda devam edeceğim kürlere
3 aydır Canım ..5 yıl dogum kontrol hp kullandım doktor anca toparlanagını soyledı bır yıl bekleme süresi dedicanım küre devam et nette okudum cok faydalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…