Nasıl erkenSelam kizlar.. bugun kan testi verdim fakat negatif ciktidr daha cok erken zaten bi hfta daha bekleyelim dedi kan testini tekrar yapalim..olmazsa adet getrtici falan vericek heralde
Evet4 gun gecti ama bilmiyorum belki gec dollenme olmustr dedi ama cok ilgili bi dr. Sevdim dr u..Nasıl erkennormalde bat ın geçmedi mi.ben mi yanlış hatırlıyorum
Valla bilmiyorum ama kadin garantye almak istyo da olabilir.. bilemiyorum canim henuz bu konuda cok da bi bilgim yok.. ayrica her insan farkli.. ben illa bisey vardir demiyorum zaten bilinmiyo su an ama dr umu dinliycem mecbur..Ne alaka daha erken demesi.bence o kadar iyi bi doktor değil.sonsuzaşkın bak daha batına baya varken çıktı kanda Bebek.
ay canımsın amin canım inşallah tek duam sağlıcakla ilerlemek bebişimle dualarımda hep bebiş isteyenlerle seninde olcak meraklanma demekki şuan vakti değilmiş kuzumRabbim güzel yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim içim kırpıştı ama yanlış anlamışım o kirpismayi regl oldum 10dk sonra :) olsun belirtilerin bi bebegin varlığını düşündürmesi bile çok güzeldi Rabbim hayırlı zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah
benim adete iki gün kala kanda çıkmıştı canım varsa çıkar iki günde olsa demişti inşallah sendede vardırValla bilmiyorum ama kadin garantye almak istyo da olabilir.. bilemiyorum canim henuz bu konuda cok da bi bilgim yok.. ayrica her insan farkli.. ben illa bisey vardir demiyorum zaten bilinmiyo su an ama dr umu dinliycem mecbur..
doktora gittinmi peki canım gitcektin bende meraklandımDün tüm gün sürdü ama azalarak şükürler olsun.şimdilik iyiyiz bi sorun yok şükürler olsun
aman dikkat et ihmal etme her ihtimale karşı doktora görün canımDün tüm gün sürdü ama azalarak şükürler olsun.şimdilik iyiyiz bi sorun yok şükürler olsun
Gidemedim o kadar çok evrak işi var ki yarına kaldı malesefdoktora gittinmi peki canım gitcektin bende meraklandım
bebişin daha kıymetli datlum sen geçti sansanda nolur nolmaz bi git ilk fırsattaGidemedim o kadar çok evrak işi var ki yarına kaldı malesef
hayırlısı olsun canım inşallah bir daha ki ay olur.Kızlar yıne olmadıbu ay incir kürü ne başlayacağım ..hayırlısı artık
Caanım başladığında ara vermemelisin.. İki ay uygulamalısınhayırlısı olsun canım inşallah bir daha ki ay olur.
bu ay incir kürü yaptım ben ama tam olarak uygulayamadım bazı günler fire verdim bende o da işe yaramadı sanırım,yada ben beceremedim
benim de yarın adet günüm. kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum zaten adet öncesi belirtilerde başladı bir daha ki aya kaldı benim umutlar da sanırım
ne zamandır bebek düşünüyordunuz canım?Caanım başladığında ara vermemelisin.. İki ay uygulamalısıneşime keçi boynuzu pekmezini yedırıyorum ikigündür başladı hayırlısı bakalım ne olacak
3 aydır Canım ..5 yıl dogum kontrol hp kullandımne zamandır bebek düşünüyordunuz canım?
geçen ben de eşime keçiboynuzu kürü yaptım. eşimin sperm sayısı biraz az çıkmıştı çünkü olmazsa bu ayda devam edeceğim kürlere
Selam kızlar, normal şartlarda yarın adet olmam gerekiyor, benim için de dua edin gelmesin bu ay da bebişime kavuşayım
Normalde şiddetli kasık ağrılarım olurdu 1-2 gün öncesinde. Şimdilik birşey yok. Arada sol yumurtalığım ağrıyor, midemde birkaç gündür çok kötü yanma ve bulanma var, yaklaşık 10 gün belim ağrıdı ama şimdi geçti. Merakla bekliyorum :)[/QU
Caanım başladığında ara vermemelisin.. İki ay uygulamalısıneşime keçi boynuzu pekmezini yedırıyorum ikigündür başladı hayırlısı bakalım ne olacak Canım yarından sonra test yap varsa silikte olsa çıkaraSelam kızlar, normal şartlarda yarın adet olmam gerekiyor, benim için de dua edin gelmesin bu ay da bebişime kavuşayım
Normalde şiddetli kasık ağrılarım olurdu 1-2 gün öncesinde. Şimdilik birşey yok. Arada sol yumurtalığım ağrıyor, midemde birkaç gündür çok kötü yanma ve bulanma var, yaklaşık 10 gün belim ağrıdı ama şimdi geçti. Merakla bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?