- 9 Mayıs 2011
- 916
- 85
- 118
Günaydın kızlar.
Bu gün BAT günüm ancak ben ovülasyon testine göre 12 agustosta yumurtladım yani takvime göre 2 gün geç.
sorum şu adet tarihi tam olarak yumurtlamadan kaç gün sonra oluyor? araştırmalarıma göre 14 diye biliyorum yani ben hamiş değilsem 26 ağustos mu BAT günüm oluyor.???
test yapmayada korkuyorum işin aslı negatifi görmeye artık tahammülüm yok batın geçmesini bekleyeceğim
Normal döngü 28 günde bir ama kişiden kişiye değişiyo Can'ım.regl günlerini takip edebileceğin uygulamalar var onları indir ordan takip etGünaydın kızlar.
Bu gün BAT günüm ancak ben ovülasyon testine göre 12 agustosta yumurtladım yani takvime göre 2 gün geç.
sorum şu adet tarihi tam olarak yumurtlamadan kaç gün sonra oluyor? araştırmalarıma göre 14 diye biliyorum yani ben hamiş değilsem 26 ağustos mu BAT günüm oluyor.???
test yapmayada korkuyorum işin aslı negatifi görmeye artık tahammülüm yok batın geçmesini bekleyeceğim
takvimim var canım adetlerimde genel itibariyle düzenli zaten 30 yada 31 günde bir oluyorum bu gün olmam gerekiyordu ama yumurtlamam 2 gün gecikti adetimde 2 gün gecikecek mi yani bunu merak ediyorum tatlımNormal döngü 28 günde bir ama kişiden kişiye değişiyo Can'ım.regl günlerini takip edebileceğin uygulamalar var onları indir ordan takip et
ayyyy inşallah canımm rabbim bizede nasip etsin evlat sahibi olmayıgünaydın:) ben de 25 26 agustos diye bekliyordum kendimce yanlış hesaplamışım şimdi 23 gibi olması gerekiyordu sanki modundayım.bekledikçe benim de kafam karıştı.birlikte bekleyip güzel haberler alırız inşallah:)
benimde bata 4 varken negatif çıktı bugünde bat günüm test yapmadım pek umudum yok çünkü senin gibi düşündüm bendeKuzlar bat'a 4 var negagif cikti. Pozitif olma ihtimali kac bat'ta? Gecerse birdaha deniyeyimmi? (Bugun cikmadiysa degismez diye dusunuyorum bir yandan da)
benimde bata 4 varken negatif çıktı bugünde bat günüm test yapmadım pek umudum yok çünkü senin gibi düşündüm bende[/QUOTE
bu durumda olan diğer arkadaşların adet gecikmesi sonrası pozitif çıktığını duyunca insan umutlanıyor:)
ayyyy inşallah canımm rabbim bizede nasip etsin evlat sahibi olmayı
takvimim var canım adetlerimde genel itibariyle düzenli zaten 30 yada 31 günde bir oluyorum bu gün olmam gerekiyordu ama yumurtlamam 2 gün gecikti adetimde 2 gün gecikecek mi yani bunu merak ediyorum tatlım
aynen benimde öyle adet öncesi sendromlar başladıamin inşallah.belirtilerin var mı canım? benim belirtiler aynı adet öncesi belirtileri:s
öyle canım haklısın ümit kesmemek lazım inşallahhhh diyelimümit kesmeyelim ya adeti görene kadarbenim de gündüz olmuyor ağrılar gece daha fena ondan anlayamıyorum bu hafta sonuna kadar kesinleşir ikimizin de:)
öyle canım haklısın ümit kesmemek lazım inşallahhhh diyelim
Ovulasyonundan 10 gun gecmismiydi 4 gun varken. Ben simdi hesab ettimde daha 10 gun anca olmus. Yani testte cikmamasi normal. Heyecanlandirip umidini kirmak istemem ama belki idrarda anca gorunur. Yap bugun de?benimde bata 4 varken negatif çıktı bugünde bat günüm test yapmadım pek umudum yok çünkü senin gibi düşündüm bende
8 gün geçmişti canım. bu gün bekleyim diyorum çünkü kasık agrım var adet olabilirim bu gün olmazsa yarın sabah yaparım canım. inşallah vardır ümit kesmek istemiyorum ama yok gibiOvulasyonundan 10 gun gecmismiydi 4 gun varken. Ben simdi hesab ettimde daha 10 gun anca olmus. Yani testte cikmamasi normal. Heyecanlandirip umidini kirmak istemem ama belki idrarda anca gorunur. Yap bugun de?
Benim bat3 .. Testim pozitif .. Ama endiseli bekleyis devam ediyor..[/QUOTE
Hadi hayırlısı olsun..benim 3 gün geçti hala negatifne yapacağımı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?