Kan ver canim benim hayirlisi olsun
Boyle beklemel daha kotu degil mi .. Ben duramadim 3 gun onceden yaptim .. Bence kan ver icin rahat etsinKorkuyorum orda da negatif olur diye.
Boyle beklemel daha kotu degil mi .. Ben duramadim 3 gun onceden yaptim .. Bence kan ver icin rahat etsin
Evet daha kötü ama gecikmesine de insan umutlanıyor.testlerde silik bile çıkmayınca.sen normal testlerden mi yoksa erken gebelik testi olanlardan mı yaptın canım?
Normal den yaptim ben canim. Sen hangisinden yaptin
Bence yap dene :) 3 gun gecmis gecmesi normal mi gecer mi boyleBen de normal yaptım 2 kere bide erken gebelik mi yapsam dedim :)
Bence yap dene :) 3 gun gecmis gecmesi normal mi gecer mi boyle
Yok hep düzenlidir ama bu aylar çok stresli zamanlar yaşadım.şimdi de tatile çıkcam adet olmayayım die geciktirici kullanamıyorum
Belki gerek kalmaz canim hamilesindir
Rabbim isteyenlere versin icindede sana canim benimm:* bende pozitif cikti ama kimyasaldan korkuyorum sende bana dua et kimyasal.olmasinInsallah ya hamilenin duası kabul olurmus dua et canim olmayanlara
Amin canım ben de 1 yıldır istiyorum bu ay çok umitliydim hatta 3 günde gecikmisti ama dün gece yine hüsran a ugradim....Merhaba arkadaslar
Sizin yazilarinizi gorunce bende icimi dokeyim istedim. Bnmde bat yarin bgn idrr yptm ckmadi 1 yildir ugrasiorm fkat hep ayni snuc negatif artk sabrm ck tukendi her zmn 1 ay dha beklemek grek tbkide hersyn hayrlisi dogru zmn gldiginde olck bliorm ama iste... Umarm bukez hayrlisiyla olr Allah her isteyene nasip etsin insallah aminnnnn
Çok üzüldüm Can'ım.inşallah gelecek aya olur bebeinAmin canım ben de 1 yıldır istiyorum bu ay çok umitliydim hatta 3 günde gecikmisti ama dün gece yine hüsran a ugradim....
İnşallah canım sabırla bekliyoruzÇok üzüldüm Can'ım.inşallah gelecek aya olur bebein
Amin canım ben de 1 yıldır istiyorum bu ay çok umitliydim hatta 3 günde gecikmisti ama dün gece yine hüsran a ugradim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?