bat a birkaçgün kalanlar birlikte bekleyelim ..

Boyle beklemel daha kotu degil mi .. Ben duramadim 3 gun onceden yaptim .. Bence kan ver icin rahat etsin

Evet daha kötü ama gecikmesine de insan umutlanıyor.testlerde silik bile çıkmayınca.sen normal testlerden mi yoksa erken gebelik testi olanlardan mı yaptın canım?

Merhaba arkadaslar
Sizin yazilarinizi gorunce bende icimi dokeyim istedim. Bnmde bat yarin bgn idrr yptm ckmadi 1 yildir ugrasiorm fkat hep ayni snuc negatif artk sabrm ck tukendi her zmn 1 ay dha beklemek grek tbkide hersyn hayrlisi dogru zmn gldiginde olck bliorm ama iste... Umarm bukez hayrlisiyla olr Allah her isteyene nasip etsin insallah aminnnnn

Amin canım ben de 1 yıldır istiyorum bu ay çok umitliydim hatta 3 günde gecikmisti ama dün gece yine hüsran a ugradim....

Amin canım ben de 1 yıldır istiyorum bu ay çok umitliydim hatta 3 günde gecikmisti ama dün gece yine hüsran a ugradim....

Cok uzuldm snn adina zatn insni en ck beklemek yipratio brgnde belli olsa ama herzmn br ay bkliosn ve o son gnler gcmior hayrlisi olsn Rabbim dogru zmnda vercktr sabredelm

Bugun bat idi ama henz olmadm fkat icimdn br ses yarn olcm dio ahh ahh olmam insllah hayrlisiyla hamile olsm bu ay ck istiorm evlilik ayimiz tnisma ayimiz birde cock olsa ya insallahhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…