bat gunu

rabia16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
1.132
1.801
133
Bursa
bugun adet olmam gereken gun ve daha gelen yok bende dayanamayıp test yapmaya karar verdım bakalım sonuc ne olucak

Canım bugün benim de günüm,dün gece adet oldum zannettim ama akintiymis, bugün de gelen giden yok, sen yap canım inşallah pozitif çıkar. Ben pek yapmak istemiyorum bana da umut olursun inşallah :)

Test yaparsanız sonuç bekliyoruz kizlaarrrr benim de bat 5

Sanirim negatir

Eklentiler

• 20160822_143135.webp
    20160822_143135.webp
    4 KB · Görüntüleme: 434
Bence regl in gelmezse 2 gün daha bekle canım öyle yap bazen biliosun idrar a geç nüfus edebiliyor , benimde bat bugun bende öyle yapacağım Rabbim bebişlerimizi inşallah kucağımıza verir mutlu haberler veririz birbirmize :)

idrarda hemen çıkmaya bilir
eğer adetin düzenlıyse bir iki gun daha bekle sonra kanda baktır, hadi hayırlısı inşallah

benım normalde her ay aynı gun olurum adet gec ay 4 gun erken oldum ayın 22 oldum agustors 5 dede pembe bı leke geldı 2 gun kahve rengıne dondu benı suphelendıren o oldu zaten ben oglumda da gec dollenme olmustu belkı de buda oledır bakalım bı kac gun daha beklıcem

eger gozum benım yanıltmıyorsa sankı hafıf bır cızgı cıktı foto cekmeye calsıyorum ama bellı olmuyor

Canım erken gebelik testi mi yaptın liralık olanlardan mi. Erken olabilir bekle bence de canım birkaç gün daha

Ben yapmak istemiyorum yaa benim de hala gelen giden yok. Hayırlısı olsun canım hakkımızda

Benimde adet gunmm pazar gunuyduu bende bekliyorumm dun olmadim bugunde olmadim bugun dayanamadim gebelik testi yaptim bise cikmadi yarinda adet olmazsam 3 gun olcak bakalim hayirli ilk cocugmda adet gunmde test yapmistim cikmisti bundada cikar belkindedm ama cikmadi bekleym birazdaha bari bnde

Bende aynı durumdayım ya pazar olmam gerekti olmadım test yapmakta istemiyorum biraz daha beklemek en iyisi,hayırlısı olsun inşallah:dua:

Back
X