bat gunu

valla bılmıyorum cnm hamıle degılsemde artık adet olum catlıcam yoksa kasık agrısı ates basması sınır gogus ucu acıması ve kasıntısı benı mafettı ya hamıle oldugumu ogrenım yada adet olum resmen aes gıbı yanıyorum arada bır basıyo benı resmen ter bosalıyor
Ay dun aksamda bende vardi o ter basmasi artik adet olcaksamm olum dedm soguk dusun altina girdim resmen yaaa bas agrisi falann ruhm.daraldi resmnn cocukda durmuodu deli olcam dedm hormonlarm tavan yapti resmen kasik agrisi bel agrisi biandan suandada belim kasim nasil agrio adet olcam ama ben hissedyrmm inss sen hamissindir amaa

valla cnm hakkımız da hayırlısı olsun sende mı ıkıncı hamılelıgı dusunuyorsun ılk cocugun kac yasında benım de 2.5 yasında oglum var

valla cnm hakkımız da hayırlısı olsun sende mı ıkıncı hamılelıgı dusunuyorsun ılk cocugun kac yasında benım de 2.5 yasında oglum var
Bendimde 2 yasinda kizimm var yok canim hani cocuk dusunmuyorm ole ama olsada sevinirim tabi ben bes ay olcak eger adet olursam bu ay spral taktirmistim 5 ay once falan cikarttirdim hic korunmadik cnku koly gbe klmm bn biliyorum diee klmadimda hoc zaten gebe ama bu ay adetimn biteli 10 gun oldu aguostsn 7 si benim yumurtlama gnummus teldeki takvime gore bende cunartesi gecesi pazara baglayan gece ilidki yasadim pazar gunu bi kalktim kahverengi leke iki gun tek tuk geldi ve ogundur bugundur hep kasimda agri belimde agri var ara ara batma oluo kan tesleri yaptim bise cikmadi lekeler bnm aklimi karstirdi kadin doguma gittim agrilarm icin kis faln yada basaka bisemi var die ama herseymde temiz cikti anlam veremedem usutmus olsam bukdr uzun surmezdi herhalde bunde reglm 3 gunu daha olmadim adet ama olurm ya bakalm bugun yarin bendee

hemen hemen aynıyız canım bende en son temmuz 22 de adet oldum yumurtlama tarıhı agustos 5 dı ayın 5 de bende pembe akıntı geldı 2 gun kahve oldu sonra daha da olmadı adet dun olmam lazım dı olmadım belıtılerımı de sana soledım benım oglum da da gec dollenme olmustu ama adettten 2 gun sonra falan sılık te olsa cıkmıstı ıkıncı cızgı bunda daha cıkan bırsey yok sankı adet oluyomusum gıbı gelıyor gıdıyorum bakıyorum akıntı var hakkımızda artık hayırlısı aslında cok ta takmak ıstemıyorum stres adet engellıyor ogluma hamıle kalmadan once o zaman cok ıstıyordum adetım 11 gun gecmıstı gıttım kan verdım hastaneden cıktım gıbı adet olmustum :D

Eee
hemen hemen aynıyız canım bende en son temmuz 22 de adet oldum yumurtlama tarıhı agustos 5 dı ayın 5 de bende pembe akıntı geldı 2 gun kahve oldu sonra daha da olmadı adet dun olmam lazım dı olmadım belıtılerımı de sana soledım benım oglum da da gec dollenme olmustu ama adettten 2 gun sonra falan sılık te olsa cıkmıstı ıkıncı cızgı bunda daha cıkan bırsey yok sankı adet oluyomusum gıbı gelıyor gıdıyorum bakıyorum akıntı var hakkımızda artık hayırlısı aslında cok ta takmak ıstemıyorum stres adet engellıyor ogluma hamıle kalmadan once o zaman cok ıstıyordum adetım 11 gun gecmıstı gıttım kan verdım hastaneden cıktım gıbı adet olmustum :KK70:
Ozamnn nezamn ogrenmistin ogluna hamile oldunu gec dollenme ne oluyor canin ben kizmiz 1 eylulde evlenmistik 2013 ekimde cocuk istemistik olmamisti kasimin sonunda adet gunundu ilk gun bi test yapmistim ole cikmisti bnde gec dollenme olmamisti o gec dolnme dedn sey nasil oluo yeni duydum bnde bunu int faln arastirdim ama pek bise anlayamadim:-)

mesela 4 haftalık olması gerekırken 3 haftalık gozukuyor du o yuzden de hcg hormonu daha az oluyor dollenme yumurtladın gunde olmuyor daha sonra gerceklesıyor benı de cok bı bılgım yok cnm doktor ole demıstı adet terıhıme gore 4 haftalık olması lazım dı ama hcg gore ve usg gore 3 haftalık tı

mesela 4 haftalık olması gerekırken 3 haftalık gozukuyor du o yuzden de hcg hormonu daha az oluyor dollenme yumurtladın gunde olmuyor daha sonra gerceklesıyor benı de cok bı bılgım yok cnm doktor ole demıstı adet terıhıme gore 4 haftalık olması lazım dı ama hcg gore ve usg gore 3 haftalık tı
Anladimmm canimm neysee hayirlisi neyse artik o olsunn bakalim adet olcaksakta hangimizz once olcazz gebe kalicaksaktaa hangimiz gebe hangimiz adet olcazz bakakk gorek:-)

Anladimmm canimm neysee hayirlisi neyse artik o olsunn bakalim adet olcaksakta hangimizz once olcazz gebe kalicaksaktaa hangimiz gebe hangimiz adet olcazz bakakk gorek:-)
bende hala gelen gıden yok alabılırsem ben bugun erken gebelık testı alıcam ondada negatıfse hamıle degılım demekkı daha beklememın bı anlamı yok sen de al :D

Ben dun normal ucuz olandan aldim yaptim canmm yaa oyuzdenn pek cikacagini sanmiom cumaya kadr regl olmazsam belki persembe yada cuma alir bakarmm anca cnku bugun yarin adet olcakmism gibi gelio kasiklarimm batio agri oluoo sen al canmm bak merak ediom snnkinide bn eger olmazsm bnde persembe bakarm belki ozamn atarim sanaa :-)

Back
X