istenmezmi kuzumm yaaaaa![]()
Oyle canim :))) zaman azaldikca hic gecmito sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istenmezmi kuzumm yaaaaa![]()
Gecmis olsun canimm. sicak biseyler ic iyi gelir
kızlar idrarımda büssürü pul var nasıl diyim sanki simler olurya parlak onların toz hali gibi daha önce hiç görmemiştim
ben 15*20 gündür görüyorum halende var neki bunlar bilmiyorum
galiba yediğimiz içtiğimiz şeylerle alakalı dün zeytin yağlı yediydimde![]()
bilmemhımmm ben yemedm amaacaba üşütüyomuyuz kiii
![]()
kızlaaar sonuçlar en geç 10-15 dakika sonra belli olucak aayyy heyecandan ölüceeeemm
bilmem
seni bilmem ama biz öldük meraktan![]()
kızlaaar sonuçlar en geç 10-15 dakika sonra belli olucak aayyy heyecandan ölüceeeemm
siz öyle diyonuz da ben düz mantık 10-15 i görünce 1015 die okuyup oynadım iyimi![]()
slm kızlar
malum ıkı gun once negatıfı görup adet olmuştum. dr a gidip hormon tahlıil oldum. sonuçları yenı aldım netten ve burdan bıraz araştırdım lh fsh den fazlaysa pko ihtimalı varmış. benım fsh 6 lh 10.5 çıktı yarın doktora göstereceğim.
ınş bı sorun yoktur ve ınş çok uzun sure beklemek zorunda kalmam
bekleyen arkadaşlar ınş mujdelı haber verırsınız
kızzzzzlllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmm kesin sonuç çıkmak zorundayım öptüm herkesi
kızzzzzlllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmm kesin sonuç çıkmak zorundayım öptüm herkesi