Allah bağışlsın canım adana da mı yaşıyorsun? Bende Trabzonluyum ama evlenince başka şehire yerleştim 23 yaşındayım ekim ayında evlendim daha 10 aylık evliyim :) ben evlendim ilk geceden hamile kaldığımı öğrendim 6 haftalıktı kese görünmemişti ama rahim güzel kalınlaşmış gebelik var demişti doktor sonra kimyasala döndü. Sonra 3 ay ara verdim psikolojikmen çok etkilendim sonra mart ayında tekrar hamile olduğumu öğrendim anlatmıştım zaten sana çok erken öğrenmiştim gebe kaldığı

adetten 5 gün sonra kanama oldu pıt düştü. Sonra neden oluyor dye doktora gittğimde yumurtalık kistim olduğunu söyledi muhtemelen kist yüzünden rahim yeterince büyüyemiyor ve bebek tutunamadan kimyasala dönüyor dedi. Doğum kontrol hapı kullandım 2 aylık tedaviyle eridi kist çok şükür

Sonra doktor doğum kontrol hapını çocuk düşündüğün zaman bırak dedi bende toplamda 4 ay kullanmış oldum. Beni heyecanlandıran şu korunmayı bıraktığım ay hamile kalabiliyorum fakat sağlıklı ilerlemiyor. Çok şükür şuan bir sağlık sıkıntım yok kontrollerimi de oldum hapı bu ay bıraktım denemeye başladım hayırlı güzel sonuç olur inşallah:)