- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
Ay evet ben de sürekli uyku halindeydim şimdi de akşamları uyuyup kalıyorum koltukta ama kendimi şartlamak da istemiyorum benim göğüs ağrım da olmuştu şu an o yokSadwce uyku yasadm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet ben de sürekli uyku halindeydim şimdi de akşamları uyuyup kalıyorum koltukta ama kendimi şartlamak da istemiyorum benim göğüs ağrım da olmuştu şu an o yokSadwce uyku yasadm
Benim hamılelegm boyunca hic hamıle gbı belırtm olmadı sadece kanamam oldu doguma kadar suan nasılsam hamıleykende oyleydm belırtı hc yasamadm benAy evet ben de sürekli uyku halindeydim şimdi de akşamları uyuyup kalıyorum koltukta ama kendimi şartlamak da istemiyorum benim göğüs ağrım da olmuştu şu an o yok
Hahaİnsana kardeşinden daha iyi dost yoldaş olur musana yapma etme diyenlere kulak asma hayat senin hayatın eğer gücünün yeteceğini onları layıkıyla büyüteceğini düşünüyorsan 2 de olsun 3 de 4 te
insallah yaşlanırsak bol bol torun da severiz
![]()
Al benden de o kadar benimde regle 8 gün var. Bel ve Kasık ağrım var regl olacakmışm gibi. Regl belirtisinden ayrı olarak göğüs dolgunlugum ve hassasiyetim oldu bi de uyku hali öğlenleri resmen siziyorum kendimi aşırı yorgun hissediyorum. İki kaşık yesem midem tıka basa gibi. Bide afedersiniz başlarda ishaldim şuan da kabız oldum bı tutturamadk arayıSuçlama canım bilemeyz ki biz. Doktorlara emanetiz.
Kızlar adet olacak gibi kasıklarımda sızı var baskı hissediyorum o bölgede. Regl öncesi de bazen böyle oluyor ama 1 hafta var bata erken sanki regl için. Düşük olan gebeliğimde de böyle belirtim olmuştu. Sizler Nası belirtler yaşadınız gebeliklerinizde
İshal olayı bende de olduAl benden de o kadar benimde regle 8 gün var. Bel ve Kasık ağrım var regl olacakmışm gibi. Regl belirtisinden ayrı olarak göğüs dolgunlugum ve hassasiyetim oldu bi de uyku hali öğlenleri resmen siziyorum kendimi aşırı yorgun hissediyorum. İki kaşık yesem midem tıka basa gibi. Bide afedersiniz başlarda ishaldim şuan da kabız oldum bı tutturamadk arayıbolca da su içerim yani. He bide sık idrara cikiyorum iki üç damla kadar anca çiş yapıyorum. Bunlar bende olan belirtiler ama gebeliktir diye sartlamiyorum. Psikolojik de değil ama orası kesin
![]()
Benim de öyle hiç çıkmıyorİshal olayı bende de olduBakalım canım günler geçmek bilmiyor. İnşallah güzel haber alırız ama sürekli aklımda valla
Canım benim bir de öyle dene. Belki kafana takmazsan kendiliğinden gelirBdaha testlere her ay bu kadar vermıycem bde attıklarımda var gunde 3 4 kez yaptıklarımartık ne ovülasyon ne hcg istemiyorm oluruna bırakıcam takıpde etmıycem boyle olunca daha cok stres yapıo ya insan. 13 dpo kan dahıl hepsi negatf maalesef...
Amin canım inşallahCanım benim bir de öyle dene. Belki kafana takmazsan kendiliğinden geliröyle diyorlar ya ama işte keşke takmasak keşke yapabilsek bunu. Çok dua ediyorum rabbim isteyen herkese yaşatsın anneliği
![]()
Günaydın. Test yaptın mı bugünBenim de öyle hiç çıkmıyor![]()
Yaptım canım çok silik bişey var yine ama kan testine kadar güvenmiyorumGünaydın. Test yaptın mı bugün
Gittikçe koyulaşıyorsa var demektir darısı bana olsun insallahYaptım canım çok silik bişey var yine ama kan testine kadar güvenmiyorum
İnşaallah canım ama diyorum ya kan testine kadar güvenmiyorum bak bı de lh yaptım i da koyu çıktı. Silikti bı kaç gün önce tekrar koyulasmis Sona da gebeliği eklerimGittikçe koyulaşıyorsa var demektir darısı bana olsun insallah
Bata kaç vardı canım belki idrara geçmemiştirEki Görüntüle 2904337 Tertemiz bir negatif![]()
Bata kaç vardı canım belki idrara geçmemiştir
Ay valla var gibi bence bu pozitifİnşaallah canım ama diyorum ya kan testine kadar güvenmiyorum bak bı de lh yaptım i da koyu çıktı. Silikti bı kaç gün önce tekrar koyulasmis Sona da gebeliği eklerim
Hayırlısı olsun çatlatma iğnesi önümüzdeki ay işe yarayabilir canım sen yine de çalışmalara devam et ilk ay olmayıp ikinci ayda olan çok etkisi surermis yaniÇatlatma iğnesini Çarşamba akşamı yapmıştım Perşembe’den sayınca 10. Gün bugün. Olsa çıkardı diye düşünüyorum test de bebetime almış eşimÇokça yalancı pozitif gösterdiği oluyormuş bende o bile yok. Bat 29Ağustos iğneye göre 25
Gebelik testine guvenmezdim aslında ama ovülasyon testi de koyu çıkınca acaba mi diyorumAy valla var gibi bence bu pozitif