Bata 1 gün kalanlar...hissettiklerimizi ve belirtileri yazalım...

nane-limon

Allahım seni seviyorum...
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
266
115
merhaba hanımlar. günler geçmek bilmiyor madem hadi bizde bu son günün geçmesini beklerken burada yazışalım. hoş bi muhabbet olsun. birbirimize destek ve sorularımıza yardımcı olalım...
Rabbim tez zamanda hayırlısı ve selametlisiyle sağlıkla bebişlerimize kavuşturur inşallah.

Amiin...benim bugun bat hala bisi yok kontrolum vardi tahlil yapildi kanda bisey cikmadi ...Üzgünüm olmuyo diye hemde cok

Merhaba kızlar benim de yarın batım geçmek bilmiyor zaman bugün ateşim çıktı inşallah grip falan değilimdir de hamileyimdir yat çok istiyorum ya çok ümitlendim bi iki gündür inşallah Rabbim bu mutlu haberi almayı nasip eder tüm isteyenlere..

sat gunumun ustunden 1 hafat gecmesi lazim oyle test yapacagim yani benim daha cok 23 ocak gunumdu.haftaya pazartesiye olmazsa ogun test yapacagim siz ne zaman yapacaksiniz

ben olmadim sali gunu test yaptim hamileyim cok mutluyum.darisi senin basina arkadasim insallah bu ay olur bebisin
ayyy çok sevindim. senin yazdıklarını okuyordum . inan çok sevindim. bana tavsiyede bulunacağın bir şey var mı. benim 5. ay da bitti 6. ya girdik...

canim adet gunun bitince iki uc gundebir iliski yasa bu sekilde diger adette kadar yap.gun asiri diyorlar ama o fazla gelebilir.cunku spermler rahimde 3 gun canli kalabiliyor.bu aralik iyi kendini rahat burak yumurtlama gunun takma kafana.bol dua et.insallah en yakin zamanda senden bu guzel haberi duyariz.

Bnde bir yildir bebegim olsun istiyorum kizlar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Batima bir gun kaldi bnm... dediginiz gibi zman gecmiyor. Dondu kaldi sanki. :p

canim adet gunun bitince iki uc gundebir iliski yasa bu sekilde diger adette kadar yap.gun asiri diyorlar ama o fazla gelebilir.cunku spermler rahimde 3 gun canli kalabiliyor.bu aralik iyi kendini rahat burak yumurtlama gunun takma kafana.bol dua et.insallah en yakin zamanda senden bu guzel haberi duyariz.
inşallah canım. bide bi belirtin var mıydı

X