Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası batıkent inönüde kreş

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

perakedisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2011
1.210
13
merhaba hanımlar oğlum şu an 18 aylık ve 24 aylık olduğunda yani tam 2 yaşında kreşe vermeyi düşünüyorum.. batıkent inönü mahallesinde ya da batıkentte iyi bir kreş önerisine ihtiyacım var.... önerilerinizi bekliyorum...

merhaba sizi Batıkent Küçük Çınarım Anaokulu hakkında uyarmak istedim, kızım 2 yıldır buraya gidiyor öğretmenlerinden memnunuz kızım da mutlu ancak okulun sahipleri çok paragöz, sene başında aldıkları 425 tl kırtasiye parası yetmiyormuş gibi her hafta kağıttan plastik tabağa kadar akla hayale gelmeyecek ihtiyaç listeleri geliyor eve, bir keresinde çim tohumu bile istendi, geçen sene yılsonu gösteri ücreti 175 tl idi bu sene 275 tl. ve kostümler de kiralama.yerli malı haftasında velilerden 2-3 kilo baklava, sarma, börek. pasta vs. gibi yüklü şeyler isteniyor, kızım mutlu diye yerini değiştirmek istemiyorum ama şimdiki aklım olsa buraya vermem resmen soyuluyoruz.

merhaba hanımlar oğlum şu an 18 aylık ve 24 aylık olduğunda yani tam 2 yaşında kreşe vermeyi düşünüyorum.. batıkent inönü mahallesinde ya da batıkentte iyi bir kreş önerisine ihtiyacım var.... önerilerinizi bekliyorum...
oğlum 2 senedir bahsedilen Çağ Akademi ye gidiyor. 1 gün bile ne sözlü nede fiziksel şiddet gördü. Ki bahsettiğiniz kreşin sahibi çocukları gitmiş oldukları kreşte şiddet gördüğü için açtılar. Ve kameralar sürekli açık böyle bir şey olacağını hiç sanmıyorum. 2 senedir hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım... çocuğunu kreşe yazdıracak olanlar bence gidip 1 hafta denemeliler. sosyal medya çok fazla gerçekçi değil. mutlaka gidilip görülmesi gerekiyor.bir anne olarak tüm samimiyetimle Çağ Akademi yi tavsiye ederim...

oğlum 2 senedir bahsedilen Çağ Akademi ye gidiyor. 1 gün bile ne sözlü nede fiziksel şiddet gördü. Ki bahsettiğiniz kreşin sahibi çocukları gitmiş oldukları kreşte şiddet gördüğü için açtılar. Ve kameralar sürekli açık böyle bir şey olacağını hiç sanmıyorum. 2 senedir hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım... çocuğunu kreşe yazdıracak olanlar bence gidip 1 hafta denemeliler. sosyal medya çok fazla gerçekçi değil. mutlaka gidilip görülmesi gerekiyor.bir anne olarak tüm samimiyetimle Çağ Akademi yi tavsiye ederim...

Çağ Okulları resmen bir ticarethane, çok pişman oldum. Fiziksel olarak ilgi çekici hale getirip insanları çekiyorlar. Orada eğitimden çok para konuşulur. Üstelik ayrılmaya kalktınız ceza ödüyorsunuz. İsterseniz gene verin çocuğunuzu ama sonra bana hak vereceksiniz

X